Jump to content

zudokorn

Kasutajad
  • Sisu loend

    41
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

3 Neutraalne

zudokorn

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 24.09.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Cuttimise ajal lihase kasvatamine.

    Ilma detailidesse minemata ja kõige lihtsam vastus on, et sinu lihased (ja keha üldiselt) ei ole jõudnud veel raskuste tõstmisega harjuda ning organism proovib uue olukorraga kohaneda, suunates ressursse lihaste arengusse.
  2. Kaalulangusest väljatulek

    Tore lugeda, kuidas keegi on suutnud haarata kontrolli enda keha ja elu üle. Selle üle on vaid hea meel. Jagan natuke enda mõtteid ja ideid seoses toitumise ja dieediga: 1. Kas arvestasid seda, et kaalu langedes langeb ka sinu keha energiavajadus. Ehk siis sinu praegune TDEE ei kehti enam, kui võtad veel kaalust alla. Lisaks soovitan mitte liigselt üle mõelda. Dieedi väliselt ei pea igat kalorit lugema. Reaalsuses läheb ka kõigil heas vormis inimestel mõni päev kaloraaž lõhki ja mõni päev jääb jällegi puudu. Ning see on täiesti okei. Vastates otseselt sinu küsimusele, siis dieedi lõppedes lisaksin süsivesikuid (pasta, riis, kartul, teraviljad). Aga jällegi - ei tasu üle mõelda. Kui enesetunne on hea, siis ei pea vägisi neid viimaseid kaloreid otsima. 2. Ei juhtu midagi halba, kui sööd valku liiga palju. Lihtsalt nii palju pole su kehal vaja ja valgud lähevad kehale energia tootmiseks. 3. Mida rohkem ülekaalu, seda kiirem kaalulangus. Seega naudi seda aega, kui kaal kiiresti langeb Kui enesetunne on hea ja kaal langeb, siis on kõik õige ning muretseda pole vaja.
  3. Põnevaid leide toidupoest.

    Prismades.
  4. Lõuatõmbe tehnika

    Kui varasemalt mingeid õlavigastusi pole olnud, siis ilmselt jah vasak pool natuke nõrgem ja teed iseeneslikult jõnksu, et nullpunktist edasi jõuda. Ajaga peaks paremaks minema, kui just harjumus ei teki. Soovitan natuke laiemat haaret ja alla tulles ära lase ennast täiesti rippesse, vaid jäta õlad n-ö alla ning pinge sisse. Edu katsetamisel!
  5. Lõuatõmbe tehnika

    Video pealt oleks parem näha probleemi ja saaks adekvaatsemalt vastata. Lõuatõmbed on kurnav harjutus lihastele, millega sa oma abaluu ala ja taha surud. Tundub, et vasakpool on sul kiiremini väsinud ja õlaliiges on adapteerunud liigutusega, mis on kergem. Soovitan teha lõuatõmbeid mõnda aega nii, et käsi täiesti sirgeks ei lase ja õlaliigesel üles ei lase liikuda. Teed liigutust väga kontrollitult ja aeglaselt. Võid proovida ka laiemat haaret ning ära tõmba ennast kangist eemale ja käsi ette, vaid keha peaks liikuma käte vahel ülakeha natuke taha kallutatult.
  6. Nõrgem käsi

    See on üsna tavaline probleem. Oled lihtsalt oma elu jooksul paremat kätt palju rohkem kasutanud. Mida saad jõusaalis teha, et asja parandada: 1. Kangiga harjutuste puhul kontrolli raskust ja vaata, et raskus ei kanduks rohkem ühele poole ehk siis kas tõmbad või lükkad parema käega rohkem. 2. Tee rohkem harjutusi hantlitega. See paneb käed eraldi ja sama palju vaeva nägema. 3. Kui teed hantliga harjutusi, kus kasutad üht kätt korraga, siis alusta alati vasaku käega ja lõpeta paremaga. 4. Ära tee parema käega rohkem trenni, kuna see lihtsalt jõuab rohkem.
  7. Randme treenimiseks Powerballi oled proovinud?
  8. Keha proportsioonist väljas? Kuidas parandada?

    Kui piltide järgi midagi pakkuda, siis seda, et reie tagumised küljed (kakspead) vajaksid võib-olla rohkem tööd. Aga see suhteliselt puusalt tulistades pakutud. Üldjuhul tuleneb jäsemete kuju luustiku eripäradest. See võib küllaltki varieeruv olla. Tee trenni edasi ja seni kuni kuskilt ei valuta on kõik korras.
  9. Söömine enne magamist

    1) Vahetult enne magaminekut ei tasuks palju süüa, kuna voodis lamades võib maos olev toit hakata rõhuma söögitoru ja mao vahelisele lukule. 2) Tasub ikka.
  10. jõusaaal 3x nädalas

    Selline küsimus, et kui mul on ainult 3 päeva nädalas aega jõusaalis käia, siis mul ei ole ju mõtet iga päev erinevaid lihasgruppe treenida? Ala, et üks päev käsi ja rinda, siis selga ja kõhtu ja kolmas päev jalgu vms. Pigem ikka iga päev teha kõike? Võib teha terve keha läbi, kui oled alustaja alles. Mina jagaksin kava kaheks (üks nädal on A B A, järgmine B A B jne). Nt A=rind, käed, kõht ja B=selg, jalad. Üritan vältida neid jalgade lähendamise ja eemaldamise masinad. Need kasvatavad mu jala ümbermõõdu liiga suureks. Siit siis küsimus. Kuidas treenida jalgu nii, et nende ümbermõõt väga ei kasvaks? Oleksid lihtsalt trimmis ja tselluvabad Ei usu, et need masinad nüüd kellegi jalgu jämedamaks teeksid. Jämedaks teeb rasvkude. Muidugi võib suured jalad saada ka korraliku jõutõstmisega. Kui sa vaatad nt bikini fitnessi võistlejaid, siis neil on ikka suhteliselt peenikesed jalad, kuigi treenivad jõusaalis jalgu ka. Seega peenikesed jalad saad ikkagi dieedi ja trenniga. Võid teha lihtsalt pikemaid seeriaid (15-20 kordust) jõumasinatel. Kui teen erinevate käte-masinatega, kas siis on vaja üldse hantlitega treenida? Tegelikult lihas aru ei saa, mis vahendiga sa teda treenid. Võid vahetada harjutusi ja vahendeid, et vältida tüdimust. Oluline on, et lihas trenni lõpus väsinud oleks. Kas ilusate kõhulihaste saamiseks piisab nendest tavalistest istesse tõusudest (kaldpingil) või peaks midagi veel tegema? (Toitumine nagunii). Sa küll mainisid ise seda, aga siiski.. TOITUMINE. See on peaaegu et ainus, mis loeb, et ilusaid kõhulihaseid saada. Kuju ja suurust saab muuta vähe, pigem on see looduse poolt ette määratud. Trenniga muutuvad nad tugevamaks. Googeldades leiab igasugu huvitavaid harjutusi.
  11. alcostop

    Alcostop ei vähenda mitte mingi nipiga promille, aga praktika ütleb, et aitab pohmelli vastu. Kui juua enne alkoholi tarvitamist, siis saab juua ikka nii, et pärast s*tt olla ei oleks. Pea on natuke segi ja lõbu laialt, kuid enesetunne püsib hea Katsetused enda peal..
  12. lihasmassi

    Söö palju valgu- ja süsivesikuterikkaid toiduaineid ja käi vähemalt 3-4x nädalas jõusaalis. Seeriate arv igal harjutusel võiks jääda 3-4 piiresse ja korduste arv vahemikku 8-12. Kõike teooriat on siia raske üles kirjutada, nii et palju abi võid leida foorumist otsides.
  13. Randmevigastus

    Peale kõhu saad veel teha näiteks alaselga ja jalgu. Hoia rannet.. pole mõtet end veel raskemalt vigastada.
  14. Alumised kõhulihased

    Väga hea alumiste kõhusirglihaste treenimise harjutus: selili maha..jalad taeva poole..kätega võid toetada ning hakkad puusi maast üles rõstma.
  15. kohupiim ja kodujuust

    Üks odav kohupiim oli suhteliselt kõrge valgusisaldusega..16-17. Nime täpselt ei mäleta..vist oli mingi Põlva kohupiim ja lehma pildiga.
×