Jump to content

RixRaxPox

Kasutajad
  • Sisu loend

    71
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

RixRaxPox

  • Tase
    Värske olija
  1. Keha proportsioonid

    Suur tänu!
  2. Keha proportsioonid

    Kuidas aru saada, kas mu keha on proportsioonis? Kindlasti tean, et jalad on vähem arenenud ja püüangi praegu jalgu kätele järgi tuua. Aga kuidas aru saada, millal se hetk käes on? Kuidas terve keha proportsionaalsust vaadata?
  3. Super Whey Lemon

    Kas seda toodet enam ei müüdagi? Ei leia justkui
  4. Rinnakorvi kuju, kanarind

    Mul veel hullem - ainult ühel pool on nagu "kanarind", teine pool on normaalne. Üldiselt on kogu rinnakorv suhteliselt kõrge geenidest, mõlemal vanemal on nii. Aga see üks pool rikub mu arust kogu keha ära. Kole on vaadata peeglist ja raske riideid osta. Viib enesehinnangu alla. Tegelt peaks üle olema sellest asjast, aga raske on. "Kanarinnast" peaks olema võimalik lahti saada, olen kuulnud nii. Oskab keegi öelda, mis vanuses? 18 on liiga vana? Inimese skelett peaks üldjoontes ju 16-17-aastaselt olema väljaarenenud.
  5. Täna hakkasin peale väikest puhkust ( 2 nädalat ) uuesti treenima. Õlad ragisesid kukla- ja lõuatõmbe ajal hirmsasti. Varem olen seda ka tähele pand, kuid palju vähem. Peale jooksmist - tavaliselt 9km - käib paremast põlvest vahel terav valu läbi. Õnneks suhteliselt arva. Kui ettevaatlikult astuda, ei esine valu üldse. Murelikuks teeb siiski. Põhjus võib olla 3-aastataguses traumas: jooksin pimedas põlvega raudtoru otsa. Otsest luumurdu pold, kuid tekkis sisemine verejooks ja veri hüübis liigesesse. Jalga pandi mingiks ajaks isegi kipsi. Siis käis kõndides samasugune valu põlvest läbi. Valu on esinema hakanud sellel kevadel. Vahepeal tegin väga palju jooksutrenne ja ei tundnud mingit valu. Distantsid olid siis muidugi lühemad. 60m - 400m lõigud ja 5km jooks. Kas bioglükosamiinist võiks abi olla? Mõtlesin ka suuremahulisele mineraalainete kuurile. Suvel pole vitamiini- ja mineraalainetepreparaate tarvitanud. Äkki oskab apteeker midagi soovitada.
  6. KÜSIMUS?

    Kuidas maitseb?
  7. mannapudru

    400g puhtalt alla, vesi peale - võib kõhus päris "hea" tunde tekitada
  8. Treeningu jaotamine

    No ma oleks 3 korda kõiki käelihaseid teind, aga seal on jaotatud!
  9. Treeningu jaotamine

    See teema on nüüd vist ammendunud A kuidas on jooksmisega? Kas võib mitu päeva järjest joosta? Sooviks 2 korda siis pikka maad (10km) ja 2 korda kiirust treenida (100-400m lõigud). Kokkuvõttes oleks siis ehk selline kava: E, R: pikk maa+kerelihased T, L: ühed käelihased K, P: lõigud+teised käelihased N: puhkus Kusjuures kõik trennid kestaks koos soojendusega natuke alla 2h
  10. Treeningu jaotamine

    Kas on väga vale ja liiga kurnav kui treenida 3 korda nädalas käelihaseid ja 3 korda jooksmas käia, peale seda kere ja jalalihased? 1 päev oleks puhkus.
  11. Suvi ja jõusaal

    Mis seal ikka nii keerulist on. Elementaarsed harjutused, tegin eelmine suvi samuti: Palju lõuatõmmet, seda saab alati teha kätekõverdused kükid, sõber kukil, hantlitega saad normaalselt kõikidele lihastele teha kõhule istesse tõusud, jalgade tõsted rippes või selili pingil seljale kõhuli pingil jalgade tõsted - üle sirge asendi ei soovita jalgu palju tõsta. Jookse kiireid otsi jalgade treenimiseks Hüppenööriga säärtele Neid harjutusi leiduv kõvasti!
  12. Palun abi tõlkimisel

    Mida tähendavad antud tekstis mõisted "satellite cell" (Mingisugune rakk?) ja "fiber" (Fibre oleks kiud. Kuid teksti lõpus ta vist ei saa olla kiud, sest kiud ju ei purune koguaeg ja neid ei liideta millegiga nagu kirjeldatud). Mis võiks olla "a single bout of work", üks kordus?
  13. Bio. uurimuse (uued) küsimused. Palun vastake!

    Wilson, sa oled õnnega koos 7kg-ga
  14. "Carb-loading"

    Kuidas tõlkida: "ramp-up" of creatine; "ramp-down" of kreatine; "lean mass"?
  15. "Carb-loading"

    Kuidas seda meetodit eeskikeeli nimetatakse?
×