Jump to content

Karlfunkel

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Karlfunkel

  • Tase
    Algaja
  1. Kui sa eriti trenni teha ei viitsi ja mingit kava ega kogemusi ei oma, siis sellest winstroli kuurist sul midagi head välja ei kuku. Niiet mina arvan ,et võta praegu see toitumis-ja treeningkava ja rassi sellega, alguses tuleb kindlasti hästi, ilmselt paremini kui steroidiga.Tee seda kuni sa üldse saad aru kuidas treenida ja lihast tunnetada.. Ja kunagi hiljem võid oma stanozoli kotikesele mõelda.
  2. Rinnalt surumise areng kuus

    See on täiesti individuaalne.Keegi ei oska sulle öelda, kui palju sul raskust juurde võib tulla normaalse treeninguga. Hakka trenni tegema ja küll siis ise teada saad.
  3. Toidulisandid ja seeriad

    Osta endale toitumis ja treening kava ja hakka neid järgima. Praegu võib sinu küsimustest välja lugeda ,et sa ikka väga hästi ei jaga asja, mida sa teed. Järelikult pole sul ka neist pulbritest abi.
  4. Kuidas alustada toitumisega!

    Hera80 paned 30g ja Soija90 paned 30g ja siis paned 120g seda viinamarja suhkrut Nii moodi siis on Toivo295-e lause natuke lahtiseletatum
  5. tuharad ja reied ( imetavale emale)

    Ainult tuharadelt ja reitelt ei ole võimalik rasvu põletada.Rasvade põletamine toimub üle kogu keha. Rasvade põletamiseks kindlasti aeroobne tegevus ja ka toitumist tuleks jälgida. Kuidas,mida ja kui palju- selle jätaksin kellegi targema öelda.
  6. Puusaliiges?

    Kustuta lõpust sulg ära
  7. Kulturismi vabakavad

    Tõesti viimased 2 on huvitavad, esimene siuke kesine kuid vaadatav : ) Viimane meenutab borati disko dancingut kergelt .
  8. Zero Carb Isopure - kogemused?

    Selge, rõõm kuulda ,et kellegil veel sellega kogemusi on. Otsisin ennem teemasid selle kohta ja vaatasin ,et keegi pole midagi selle kohta kirjutanud ,et ma ostsin siis mdiagi väga valet. Aga eks ma homme proovin rasvata piimaga, ja teinekord mahlaga
  9. Zero Carb Isopure - kogemused?

    No jah, valik oli pisut halb jah, kuid see osteti just enne mind ära mida ma osta tahtsin ja no.1-te ei tahtnud võtta kuna see kott on halb ja vahutab ka päris hirmsasti, nii olen vähemalt kuulnud. Sestap võtsin selle.
  10. Tervitus! Küsimus järgmine ,et kas kellegil on ka kogemusi selle tootega? ( http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=500 ) Kuidas mõjus ja kas on ka oma hinda väärt? Ostsin selle ära ja ühe korra juba võtnud seda ,et selline lugu ,et panen oma 30g sinna sisse ära , raputan kusagil minutikese kokku vast, siis panen kappi. Käin dushi all ja peale seda siis pistan kinni, koos peotäie rosinatega. Selline tunne ,et pean vist selle sheigi ühe klõmmiga kinni panema sest see kõrval maitse mis tuleb on väga vastik. ( kuigi ei joo maitsepärast, siiski see segab pisut) Keegi äkki oskab öelda millega oleks seda vanilje maitselist sheiki parem juua kui veega? Muud kogemused samuti oodatud.
×