Jump to content

Martini Bianco

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Martini Bianco

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.11.1979
  1. Head Sõbrapäeva!

    Olgu see päev Teile ja Teie Sõpradele kinnituseks.Ja öelge Teineteisele julgelt, et Hoolite!
  2. Mida sellisest tüübist arvate!?

    Arvan, et selliste Laste vanemad on selles süüdi ja kui mingit sünniga kaasnenud riket inimesel ei ole siis tuleks nende vanemad vastutusele võtta!Värdjate vabariik USA jõuab ka siia.Käies avalikes kohtades siis hakkab sellis tülgastavat vaatepilti igalpool silma.Oma lastest ei luba küll kasvada selliseid loodreid! Päikest!
  3. Lemmik valgurikas toode

    Musu lähme koos otsima eks tulen appi!
  4. Lemmik valgurikas toode

    Lemmikuks on ikka kanafilee ja kala.Ja muidugi rasvatut ning 4%kodujuustu ja muna oksendamiseni Lisanditeks päeva jooksul 2 Whey koksi ja peale trenni Mass Fueli ja olen ainult ja ainult Twinlabi sõber.Lööge või maha aga on parimad tooted ja ei kavatse isegi surma ähvardusel nendest loobuda Ma pole veel Fasti sarja fenomenist aru saanud aga kui keegi soovib siis võib seda mulle tasuta jagada ja mine tea äkki võtan kasutusse osaliselt.Rahaga probleeme ei ole ja investeerida endasse on ma leian kõige mõistlikum ja õigem, kulugu palju tahes. Mõistust!
  5. Armukesed.

    Tundub et siin on Testesterooni üle
  6. Aasta 2007

    Pöidlad pihku, kõvasti trenni ja tilgake õnne oleks minu retsept!
  7. Aasta 2007

    Tekkis huvi, loodetavasti ka teistel, kuidas on möödunud spordiaasta 2007 personaalselt siinsetel kasutajatel!? Ja milline on visioon, eesmärgid aastaks 2008.
  8. Treeningärevus, ärevus enne trenni

    Tere! Täpselt samad sümptomid on mul aga see on ju ainult hea.Adrenaliin voolab ilmselt verre ja teadmine rahuldusest mida saad.Ilmselt keha ja vaim kooskõlas tekitavad sellise tunde ja oled hästi vastuvõttlik. Kaunist päeva!
  9. Kevade algus!

    Ilusat Kevade algust Kõigile! Ja marss Pärnu siin saab juba maikaga ringi lasta ja rannas liiv ka kuiv
  10. Kas suitsetate?

    EI SUITSULE! TEHTUD!
  11. Naistepäev

    Õnnitlused Naisperele!
  12. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Inimene on loodud palju tagemaks, kui ta seda ära suudab kasutada-ju meil polegi piskestel siin maapeal midagi endale väga nuputada jäetud.Mõtleme välja teooriaid ja arvutame suure hoolega, nagu elu on näidanud on inimkond primitiivne siiani ja pidevalt eksinud ka kõige lihtsamates assjades.Pigem on olemas teine paralleel mida me ei taju oma meeltega aga see on ka vaid oletus munkade poolt Tiibestist kes transsi end viivad. Ise oma peaga usun kindlalt, et on olemas maaväline elu, sest kui inimene mõtleb juba sellele sügavamalt, et on olemas lõpmatus ei jõua isegi see talle kohale on see üldse võimalik. Aga üritame edasi!
  13. Kus trennis käid ja kus elad???

    Elan Pärnus ja treenin Kimberi Klubis
  14. Mis Sorti Muusikat keegi kuulab?

    sexmachineWWW.SEXMACHINE.EE Silmale ja kõrvale Keep disco evil!
×