-advanced-
Kasutajad-
Content count
16 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout -advanced-
-
Rank
Algaja
- Birthday 09/21/1989
-
Järgnevad arvud on masendavad lausa: 2004 a. august, vahetult enne haiglasse sattumist: Vanus: 14, pikkus: 179 cm, kaal:ca 60 kg 2005 a. jaanuar, peale haiglast pääsemist: Vanus: 15, pikkus 182, kaal: ca 50 kg 2006 a. kevad, peale mõnda kuud trenni ja kõva toitumist: Vanus 16, pikkus 182, kaal ca.70 kg Nüüd 2008 a: Vanus 19, pikkus 182 cm, kaal 63-64 kg. Mul oli suht raskemoeline verehaigus, luuüdi ei tootnud enam verd, nii tehtigi keemiravi ja luuüdi siirdamine. Keemiaravi pani kasvu kinni juba 15 aastaselt ja tegi muudki paha. Tervis ikka suudab kõik paika panna kui tahab. Haiglast pääsedes suutsin vaevu kätekõverdusigi teha. 2006 tegin kõva trenni ja toitusin kõvasti ning näiteks surusin rinnalt 80 kg. Nüüd on aga 65 kg piir. ja trenni teha eriti jõua, nii füüsiliselt kui vaimselt. Sama ka toitumisega. Aga üritan ikka edasi minna paremuse poole. Siit moraal: Hoidke oma tervist!! Mis sest, et mina ei saanudki teada, millest mul selline haigus tekkis.
-
BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu - kommentaarid&kriitika
-advanced- replied to joker's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Midagi olulist ikka on vaja? Näiteks kehaehitus, kasv vms? Ise oleks huvitatud tulema küll kui kindel oleks, kuna ma pärit teisest eesti otsast. -
Õlu tõesti mingis koguses kasulik B-vitamiini sisalduse pärast. Ise ei ole suur trennimees aga nii üle päeva-kahe on nüüd harjumuseks saanud teha veidike kõhulihaseid, kätekõverdusi, hantliga biitsepse ja õlgu, tagurpidi kükkides triitsepse ning vahel ka natuke lõuatõmbamist kui viitsimist jagub. See kõik sellepärast, et sel suvel tööle ei läinud ning vahepeal pole lihtsalt kodus midagi teha. Ja kui ikka natuke rassinud olen, siis külm ja lahja A.Le.Coq Pilsner kulub ikka janu vastu marjaks ära küll , vahel ka 2-3 kui tuju ka väga paha on.
-
absoluutselt kõike. olen suht tundeline inimene ja muusika läheb vastavalt meeleolule. peamiselt ikka träna ja klubi. vahel kuulan tavalist pop`i, isegi romantilist jne. metalit eriti ei kuula.
-
Puhkamine (magamine) pidi jah väga tähtis olema, kuna just puhkamise ajal kasvab lihas. kui ikka tõesti korralikult välja ei maga siis on tõesti raske järgmine päev trenni teha. endal oli praegu nii et kooli ajal magasin u. 5-6 tundi päevas ja nädala lõpuks olin vahel nagu laip. nüüd vaheajal läksin tavaliselt 2-3 ajal magama ja põõnasin julmalt 1-2ni välja. palju parem tunne on.
-
miks ta peaks hakkam. võtame minu onu. nooruses oli hullem parm. nüüd pole 1986 aastast saadik ÜHTEGI TILKA alkot võtnud. ise ka algul mõtlesin et kuidas see võimalik on. kuid noonäed, elab veel.
-
nojah. sööngi ja lisaks siis seda valku, kuna hommikune söömine on minu jaoks suht raske. ei lähe eriti alla. teeks sellise väikse segu nagu 300-400g jogurtit, sisse segatult pool klaasi kaerahelbeid ja proteiini. saia ka veel paar viilu kõrvale ja peaks minema küll.
-
Üks selline lihtne küsimus siis: valisin endale välja proteiini ja mõtlesin seda, et seal on kirjutatud kasutamise juures, et segada veega. just mõtlesin et kas siis nt. hommikusöögiks jogurti vms. ka tohib segada et nt paremini imenduks?? proteiin ise: American Pro Whey http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=360
-
vb proovin selle proteiini ikka ära siis.
-
sooviks kaalus umbes 5 kg juurde võtta ja lihaseid kasvatada.
-
jah. kiire ainevahetus paistab mul küll olevat. üritan süües natuke ´juurde võtta. võibolla ostan ikka valku ka.
-
ok.üritan siis peale trenni rohkem valgurikast süüa.
-
ei taha pekki kasvatada. sõin just valgurikast toitu. ja jõusaaliga hakkasin ka just peale. räägitakse ka seda et kui rohkem ei tarbi, kui kulutad, siis ju juurde ka ei võta. lisaallikas oleks minu arust hea asi. a ega ma ka neid asju päris täpselt ei tea. mul sõber ka võtab valku ja kreatiine ning käib jõusaalis. kaalus võttis kohe tublisti juurde.
-
ei kavatse asendada. lihtsalt lisaks võtta kuna meeletult ka ei suuda süüa.
-
no ausaltöeldes natuke olen teind ikka. kasvõi niisama kodus mõni õhtu igasuguseid harjutusi kätele, rinnale, kõhule. ma just mõtlesin et kui võtta neid valke ja vb ka kreatiine toidule lisaks siis saab ju keha rohkem neid. äkki hakkab paremini mõjuma ka. ega ma päris meeletult ka süüa ei jaksa.