Jump to content

moniic

Kasutajad
  • Sisu loend

    45
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

moniic

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 09.12.1967
  1. Ühisteenused

    Noojah, kui riigiisad varastavad palju suuremaid summasid, siis vöid Sina ka poest varastamas hakata käima....need ju oleks väiksed vargused.....
  2. Ühisteenused

    Suht möni ju vastaski, kuidas trahvist pääseda: mitte söita ilma piletita
  3. Kas keegi on uisutamisel keppe kasutanud? Kuidas need aitavad pidurdada?
  4. Ullike Oksmaa...

    Sinu loogika järgi peaksid siis ebanormaalsed olema kõik täiskasvanud inimesed, kes ei anna ühiskonnale järglasi, või on ainult homod selle tõttu halvas nimekirjas? Planeet Maa on niigi ülerahvastatud, miks peaks homosid selle pärast hukka mõistma, et nad järglasi ei sigita? Mida pead Sa silmas "eelmängu" all. Kas need heterod, kes avalikus kohas suudlevad ja kallistavad tegelevad ka "eelmänguga" või nimetatakse seda eri suundumustega inimestel erinevalt?
  5. Ullike Oksmaa...

  6. to MEE: kas ainult vägivaldne käitumine näitab, et inimene pole tuim? Et kui ma ei löö, siis ma olen tuim ja kui möni tegelnae armastab vägivaldselt käituda, siis on tegu erksa inimesega. Vanasti räägiti vene rahvuse kohta, et kui ei löö, siis ei armasta. Klishee muidugi, aga ju siis sinu loogika järgi kehtib see köigi "tundlike" inimeste kohta. Ning et mitte endast "tuima" inimese muljet jätta, vaja virutada?
  7. Hmz...mida vägivald siin lahendaks? Mina vastaks, et mitte kummalegi poleks vaja nn "yle kyyru" väänata. Pole siiani aru saanud inimestest, kes asju klaarivad karjudes vöi koguni vägivallatsedes.
  8. Õige toitumine?

    Tundub, et puuviljad on yhe öigesti toitudatahtva ja kaalulangetaja suured vaenalsed.... Kahju
  9. Kuidas kujuneb kulturistist ahv

    äkki see tähendab "yhesönaga" ?
  10. Jalgpall Eestis

    Tnx Ma jöudsin selle lingi kaudu päris huvitava ettevötmiseni: Varbla rannajalgpalliturniir:D Nyyd peab veel välja selgitama,kas nad sinna välismaalasi ka osavötma vötaksid
  11. Jalgpall Eestis

    Njah...eks ma siis pean netis surfama ja mingeid eesti numbreid otsima hakkama:D Mötlesin, et siin äkki on kedagi, kes ise jalgpalliga tegeleb;)
  12. Jalgpall Eestis

    Kas keegi oskab soovitada, kust vöiks leida infot Eesti noorte jalgpalli kohta? Turniirid jne...
  13. Millega lähed Sina tööle?

    rongiga Espoost-Helsingisse...köige kiirem moodus tööle j6uda:D
  14. Dennis Wolf nädal enne New York Pro -d

    ei teegi midagi:D Lugupidamine igal juhul, et on palju vaeva nähtud, aga mehena ei ole atraktiivne minu jaoks;) Liig on ikkagi liig:P
  15. vormi ja kaalust alla.

    Nii palju kui mina siin asjatundjate soovitusi olen lugenud, peaks hommikusöök just korralik olema Seega, mis on sellel hommikusöögil viga? Njah...nyyd vöib-olla tekkis kysimus, et vöileib kui selline... Ise ma ntx söön täisteraleiba ja vöid ei pane.
×