Jump to content

aise

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

aise

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 22.10.1981

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone

    nii ongi jah, alguses panin lihtsalt tilga keele peale maitsemiseks ja sain valesti aru. tegelt on magus, õrnalt kibe järelmaitse.
  2. 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone

    te olete proovinud seda, mis siin epoes oli nagu ma aru saan. methoxy max on teise tootja poolt valmistatud, sellest ka erinevused maitses ja ka koostises mingil määral arvatavasti. algul tundus nagu oleks kergel tükkis aga loksutades läks normaalseks. kui ma ellu jään siis annan ka tulemustest teada
  3. 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone

    kergelt tükiline on ta küll, ju siis pole maitseaineid sees, et veits kibe on. palju sa teda tarbisid ja kas oli kasu ka?
  4. 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone

    enda tellimus jõudis täna kohale, mis seal ikka proovime ära. aine ise on kollane ja kibe. pipett on suur, õpetuses öeldakse, et 2 pipeti täit hommikul ja õhtul. huvitav, kuidas seda kogust küll keele all hoitakse või on 2 pipeti täit päeva kohta, 1 hommikul ja üks õhtul? Suggested Usage Take 2 full squeezes of the pipette (2ml) morning and evening. Squirt Methoxy-Max under the tongue and hold for 60 seconds. Swallow any excess. Take Methoxy-Max for 4 weeks, leaving 1 week rest before starting again.
  5. 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone

    tekkis veel endal kaks küsimust antud aine kohta. kas puhkepäevadel on mõtet kasutada (neil päevadel kui trenni pole) ja kas alkoholi tarbimine teeb midagi halba ka?
  6. 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone

    http://www.fitnessireland.ie/product_info....products_id=329 siin antud toote kohta info
  7. 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone

    kui on tahtjaid siis saaksin Methoxy Max 120ml (tilgad). hind 1200,-
  8. 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone

    kas proteiini on mõtekas ikka edasi võtta lisaks sellele methoxy´le? kreatiin?
×