Jump to content

jokk

Kasutajad
  • Sisu loend

    89
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jokk

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 19.08.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. YouTube videod

    Kuidas Arnold jõudis sinna kus ta hetkel on
  2. kanal 2: film

    See punahabe oli omal ajal oma ala tegija nagu Arnoldki.
  3. Pullid pildid netist

    See on vist siit kunagi läbi käinud... aga ehk mõned pole näinud http://izismile.com/2009/02/22/amazing_tra...rs_89_pics.html
  4. No ilmselt tagurpidi siis.
  5. USAs Pittsburghi ülikoolis tehtud uuring näitas, et suur lihasmass nõrgendab immuunsüsteemi. http://www.tarbija24.ee/?id=129667 Nii poisid, kuidas tervis on ?
  6. Tahaks liigsetest kilodest lahti saada. AIDAKE!

    Olen kohanud 8 aastats tütarlast kes pidas ennast paksuks - meedia jm mõjutanud ilmselt normaalset maailmapilti (ja selle teket). Tihti ollakse enda vastu üsna kriitilised, eriti puberteedi eas.
  7. Tahaks liigsetest kilodest lahti saada. AIDAKE!

    Otsisin oma kooliarstilt saadud lehe välja ja mis ma leidsin. 13 aastaselt kaalusin 59,5 kg ja pikkust oli 163 cm - kusjuures aasta hiljem olin juba 175 cm ja 66 kg (et ilmselt see aktiivne kasvuiga sul alles algab). Mäletan et olin lapsena ehk pisut tugevam kui teised aga paks küll öelda ei saanud - trenni liialt ei teinud, käisin vahelduva eduga karates ja ujumas aga tõsisemalt alustasin trenniga 16 aastaselt. Hetkel olen 188 pikk ja kaalun 98 kg - ja rahul oma ehitusega (rasva% ~ 11). Soovitaks mõne trenniga alustada või kasvõi koeraga väljas jalutamas käia, ise olin selles vanuses üsna tubane ja arvuti taha aheldatud. Näljutada ja kaloreid ma liialt ei piiraks, sest nagu eelrääkijad mainisid, võib tulevikus kätte maksta. Räpsu ei tasuks aga siiski sisse süüa.
  8. Mis on kulturism

    Millest loobuma peab siis ?
  9. Kättemaksu Kontor

    Mina imestasin selle vanema näitleja (spordiklubi omanik vm) hea vormi üle, käsi punnitas ikka korralikult. Muidu hea naljahõnguline osa. Jutud kulturistide impontetsusest on kõvasti ülepaisutatud.
  10. Sirp ja vasar - nagu peab. Poisid ei julgenud ise poseerida, et võtsid kehadublandi ?
  11. päevane toitumine

    Kellelgi mõnda huvitavat ideed pole pakkuda, kuidas muna/majoneesi segu teha ? Kas jogurtiga annab sama maitse välja ? Vaieldamatult mu lemmik viis kuidas muna sisse süüa
  12. Kulturistide eluiga

    Tippsport ei ole pea kunagi tervisesport -tihti kaasnevad igast vigastused jm. Mõistlik sportimine aga kasulik kehale ja vaimule.
  13. Tartus jõusaal koos poksikotiga

    Vuups, lugesin tõlkida xD http://translate.google.com/translate?js=n...history_state0=
  14. Ütlen ausalt, et on pikemaidki perioode olnud Aga antud hetkel mõtlesin jah seda valuvaigistavat toimet. No naistel rinnanääre ongi rasvkude - ja seda ma sealt ka ootan, trimmis võiks ta ju olla, aga lopsakusel oma hind. Aga olgem ausad, see teema täiesti maitse asi.
  15. "Curves - If i wanted a woman who has a body of a ten year old boy, I'd just date a ten year old boy." Lahtiste luumurdudega kõik seksima !
×