Jump to content

heli

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

heli

  • Tase
    Algaja
  1. Kas sa tõesti arvad et keegi ei saa aru et sa ise oled see HULK kes on oma pildid ja tulemused on üles pannud. Või on naistel kuuesmeel kes mehi läbi näevad omal moel. Igatahes jääb mulle mulje, et vanemad ei pööranud sulle lapsepõlves piisavalt tähelepanu ja nüüd saad sellele veel lisa, minu postituse näol.
  2. Mina oskan, täna 1 aprill : )
  3. VAADAKE PILTE!

    Ma ei saa aru mis ta on jumal või, et talle ei tohi mingit kriitikat avaldada. Nagu naine ausõna. Keegi pole ju midagi halvasti öelnud. Asi hakkas pihta sellega, et Ott soovis näha pilte ka alakehast (kaasaarvatud Ivo oma), et võrrelda propotsioone. Sellepeale aga solvuti. Teiseks see hammaste asi. Vähk arvab kindlameelselt, et võistlustel hinnatakse teda hammaste järgi, no kuulge ega see ei ole missivõistlus. Kolmandaks mis Liidu inimesi häirib on see, et mees õigustab enda "õiget" dieeti ja kõik noored ju hakkavad seega jäljendama teda. See on täielik lollus mis ta teeb, saage ometi aru. Muidugi hakkab siis katus sõitma. Tulgu maapeale tagasi, t..a ma ei või
  4. VAADAKE PILTE!

    ........aga paar inimest helistasid ja soovitasid selle ka siin foorumis üles panna Ja, kindlasti helistasid : ) Huvitav, et ainult Vähile kõik helistavad ja kirjutavad ja paluvad, et ennast igale poole end üles seaks. Kas saab veel edevamaks minna.
  5. Tere Imre!

    Midagi pole teha, sellepärast selle mehe võistluskaal jääbki 80 kanti. Normaalne mees kes on 15 aastat jõusaaliga tegelenud nii ei toimiks. Sealt tulebki vahe sisse. Mõne teise nii kaua treeninud mehe võistluskaal oleks selle aja peale vähemalt 10 kilo rohkem ja seda naturaalselt. Hea eeskuju annab küll algajatele oma hetke menüüga ja on veel selle üle uhke. Ma juba kujutan ette seda eneseravimist kui ta seda teksti näeb : )
  6. rasvad

    Ole nüüd normaalne, see teeb keskmiselt 2 grammi 1 keha kg kohta. Ehk 90 kilone mees peaks siis tarbima keskmiselt 180 grammi, mis teeb 1900 kalorit. Lahe.
  7. Rate.ee

    No ja siis, et sa leidsid sealt elukaaslase (mul on heameel selle üle), mõni aga leidis jällegi sealt kes teda vägistas esimesel kohtumisel. Esiteks teema algne küsija küsis arvamust sellekohta, kuidas suhtute rate.ee Seda oli ju teada, et on kahepoolseid arvamusi, minu arvamus on see, et see on lasteportaal. Kas näiteks Erki Nool, Jaak Mae või Indrek Pertelson käivad rates noori sportlasi otsimas - ei käi ju, see on täiesti vale koht selleks. Siin aga keegi poeb selle taha peitu, et oma edevust varjata. Nii "lahe" on ju ennast rahuldada, kui loed oma pildi alt - ooo, kui kihvt, super vinge, nii nämma mõnka põnka. Kasvage suureks. Kümmne aasta pärast mõtlete samuti nagu enamus siin täiskasvanuid.
  8. Rate.ee

    Ma arvan, et sa oled siis ainuke enamus kulturist seal. See on ju samasugune lasteportaal nagu on seda näiteks www.lastekas.ee
  9. maitsetu maitsvaks.

    Natuke siirupit tuleb juurde segada või kakao pulbrit, genialistid : )
  10. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Milleks oma pead vaevata sellise juraga. Mina usun seda, et meie (inimesed) oleme laborirotid ja meiega tehakse katseid ja elu ise ongi tegelikult suguhaigus mis lõppeb surmaga. Lihtsalt suguhaigus, kes oskab mõelda. Sipelgad ka arvavad, et ongi ainult nemad ja veel 100 m2 maapinda, kaugemale nende ajumahuga pole võimalik lihtsalt mõelda. Selle peale olete mõelnud ? Ah õigus, meie ajumahuga ei oska me kaugemale mõelda : )
  11. otsin eratreenerit (ujumine)

    Kahjuks pole see ujumisliidu kodukas - nii, et üsna raske siit kedagi leida. Küll aga ma võin sulle soovitada kes õpetaks sulle selili kährikut ja käpuli kassi asendit tagant. See maksab muidugi 500 tund. Ma arvan, et need stiilid sind ei huvita.
×