Jump to content

proTest

Kasutajad
  • Sisu loend

    56
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

proTest

  • Tase
    Värske olija

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tartu
  1. 26. veebruar saab aasta aega enam-vähem leangains'i juhiste järgi söödud ning praeguseks ~16kg alla võtnud(enne olid eesmärgid seoses jõutõstmisega, siis muutusid), koostöös jõutreeninguga loomulikult. Kuidas kellelegi, minu päevakavaga sobib hästi.
  2. Nootropics ehk nn smart drugs

    Loe natuke, enne kui sellist jama ajad. Sul on suurem võimalus aspiriiniga endale probleeme tekitada... http://en.wikipedia.org/wiki/Nootropic http://www.studycram.com/smart-drugs.html Olen kunagi Nootropil'i võtnud eksamite ajal. Alustasin nädal enne nagu kogenenumad olid soovitanud ja vahet oli tunda. Enam ei võta, pole tundnud vajadust. Vast just Aile väljatoodud punktide tõttu, eelnev semester rohkem tähelepanu pööranud unekvaliteedile jms.
  3. Valguvaht

    See retsept on kohandatud sõltuvalt, mis vahendid mul kodus olemas. Ka maitse järgi muudetud. Originaalretsepti leiab siit Väga hea magustoiduks. Valmistamiseks ja üleüldiselt valmimiseks kulub ~5min. Maitseb nagu sulanud jäätis. Hea idee ehk panna külma ja saabki midagi jäätisetaolist. Kuid mul pole kannatust olnud nii kaua oodata Koostisosad: 40g valgupulbrit. Ma kasutasin banaani Mass Whey. Öeldakse, et kaseiinivalguga tuleb parem, pole ise proovinud. 200g marju. Kasutasin külmutatud maasikaid 150ml väherasvast piima. Võib ka vähendada kogust(isegi kuni 3x), et saada tihedamat konsistentsi. jääd makrod: 37,1g valku, 6,8g rasva, 24,2g süsikaid = 306kcal Pane kõik kokku blenderisse. Lase maksimumi peal käia minut või paar, kuni muutub ühtlaseks massiks. Paisub suhteliselt palju, nii et mitte ääreni täita. Võib peale panna näiteks kaneeli.
  4. Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!

    http://blogmuscle.wordpress.com/2006/07/28...twenty-minutes/
  5. Mind täitsa huvitab, mis meetodil sa sellega hakkama said. Mõni ketogeenne dieet vms?
  6. Käisin terve 12. klass koolis ringi kaks sheiki kotis - pulbrisheik, piima+kohupiimasheik, mida jõin siis vastavalt pärast 2. ja 5. tundi. Keegi küsis, tegin selgeks, mõni tahtis maitstagi
  7. Why did the woman cross the road? It doesn’t matter, why was she out of the kitchen in the first place? Eestis oleva palgaerinevuse kohapealt ei oska kommenteerida, kuid lugesin millalgi üht uuringut, mis oli USA-s tehtud. Sellest tulenes, et reaalselt ei eksisteerigi mingit palgaerinevust(kusagil pakuti sel teemal ka välja, et see oli lihtsalt üks ekstreemsete feministide väljamõeldud tugipunkt oma liikumise toetuseks). Vaid lihtsalt kui asi läheb pere ja karjääri vahel valikuks, siis naised kalduvad rohkem pere poolele ja mehed teisele poole ning seetõttu keskmine tööpäev tuli välja naistel 8,01h ja meestel 8,75h(kes tahtsid palgaerinevust omakasuks ära kasutada, jätsid lihtsalt tegeliku keskmise tööpäeva pikkuse mainimata ja lasti kulutulena liikvele).
  8. Motivatsioonilangus

    This! Täielikult nõustun. Ma ei suuda samuti midagi väga kaua teha, kui asi hakkab rutiiniks muutuma. Nüüd hakkasin võrdlema oma statse eestis võistlejatega powerliftingus ja usun, et poole aastaga suudaks isegi mingil määral konkurentsi pakkuda nimekirjade keskmistele. 6 kuud motivatsiooni right there... Vaata ringi, ehk leiad mõne huvitava ala Praegu veel igast võistlused käivad ka, käi mõnel kohal.
  9. Pingutusel närin huult

    Mõnest spordipoest hambakaitsmed
  10. Selliseid üritusi on Tartus varasematel aastatel ka tudengitele korraldatud, kui ma ei eksi. Kas kusagil on eelmisi tulemusi veel üleval?
  11. http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=632218, http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=530783 Tasub vaadata
  12. http://en.wikipedia.org/wiki/Diet_%28nutrition%29 ja valides keelevalikutest "english" samalt leheküljelt näed kohe kahe keele definitsiooni erinevust, mis nightq välja tõi
  13. Edgar ja tema toimetamised

    Mis neil legaalne põhjendus on sellisele finantseerimisele? Pole vaevunudki enam hiljuti poliitikaga sammu pidada.
  14. Sõjaväe komissariaat

    Elasin ja töötasin suve USAs ning oma hostfamily isaga üks õhtu rääkides, sain ka teada, et minnes 5 aastaks väkke, saad ülikoolihariduse riigi kulul. Arvestades, mis summasid ülikoolide eest seal välja peab käima, oleks ma rohkem kui nõus minema. Sama ka siin, ülikooli pärast saadud 2012-ni pikendust. Kui aeg otsas on kindel plaan 11 kuuks minna. Lugesin ühest eelnevast postist midagi BMI kohta. Mis normaalne BMI on ajateenistusse võtmise kohapealt?
  15. Surumiskava Kaidolt

    Liitun ka soovijatega. Suur tänu ette Sain kava kätte. Suur tänu, et aega võtsid!
×