Jump to content

sigrim

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sigrim

  • Tase
    Algaja
  1. Ma tahaks nii huvi pärast küsida, et kui palju valku, rasva ja süsikaid sul grammides tuleb päevas? Oled siin kalkulaatorisse need toksinud? Tahaks enda menüüga võrrelda lihtsalt.
  2. Jälle see toitumine.

    Suur tänu. Lähen kohe maitsestamata jogurtit ostma:)
  3. Jälle see toitumine.

    Tere jälle. Sõin eile siis umbes 1600 kalorit ja tänaseks oli juba kaalutõus 400 grammi hommikul. Igatahes üritan süüa siiski 1800 täis täna, aga ma ei tea mille arvelt. Trükkisin oma menüü, mida täna süüa plaanin, kalkulaatorisse ja saan sellise tulemuse. 1648.95 Kcal Rasva: 73.75 g. Valku: 98.2 g. Süsivesikuid: 145.99 g. Kiudaineid: 29.25 g. Mida ma siis veel lisama peaksin, et 1800 kokku saada?
  4. Jälle see toitumine.

    Ok, proovin:) Ja minugi poolest ma võiks tegelt 10 kilo raskem olla, kui see rasv pealt ära haihtuks. Mu mõõdud võiksid ka isegi samad olla, aga rasva asemel võiks lihas olla. Praeguseni on aga alati nii olnud, et mida suurem kaal, seda suuremad mõõdud.
  5. Jälle see toitumine.

    Aga mis te muidu arvate, kui ma söön ütleme 1800 kalorit päevas ja kaal tõuseb alguses. Et kui kaua ta niimoodi tõuseb siis? Millal ta ükskord langema hakkab?
  6. Jälle see toitumine.

    Treeninguid ise küll monotoonseks ei pea, sest P90X programmi järgi nad vahetuvad iga kuu. Aeroobsed osad lihtsalt vahetasin intensiivsemate vastu, kui seal ette nätud oli.
  7. Jälle see toitumine.

    Praeguse toitumise järgi ma söön umbes 50g rasva päevas. Siit tellitud kava järgi pidin sööma 30.
  8. Jälle see toitumine.

    Hmm. No suur tänu. Pean siis äkki ikka proovima vähemalt 1500 kaloritki täis süüa, aga mille arvelt? Süsikaid pole vist enam mõtet lisada? Kaal ei tõusnud jah kilode viisi, aga no kolmsada grammi vähemalt päevas. Ega kaua ei julgend niimoodi süüa ju:D
  9. Jälle see toitumine.

    Siit tellitud kava järgi toitusin umbes poolteist kuud, aga no tõesti motivatsioon kaob ju ära, kui mingitki tulemust pole. Teisi meetodeid olen kuu aega proovinud. Kui 60g süsikaid sõin, siis pea lihtsalt nii hullult valutas, et mees sundis mind lõpuks süsikaid juurde lisama. 1800 kalorit ma sõin umbes nädal aega, sest lihtsalt ei tahtnud päris palliks muutuda. Peegelpildist ma ei saa midagi eriti aru. Tunnen rasva all mugerikke kõhu peal, aga no suure polstri alt, nad ei hakka ju kunagi paistma:D
  10. Jälle see toitumine.

    Ma ei saa süüa üle 1500 kalori, sest siis mul kaal tõuseb kohe. Iga päevaga muudkui tõuseb. Olen ka seda varianti proovinud, et sõin 1800 kalorit täis, aga siis jah kaal tõusis iga päevaga. Ainuke variant ongi see 1200 või 1300 kalorit, mis üldse mu kaalu natukenegi alla on liigutanud. Tellisin siit kava umbes aasta tagasi. Siit tellitud kava järgi pidin sööma 3 korda päevas kodujuustu ja kavas olid sees ka kananuggetsid näiteks, mis mulle küll veits kahtlane tundus, aga noh profi tehtud ju siiski.... Kahjuks ei mõjunud.
  11. Jälle see toitumine.

    Ma ei tea kohe, mis ma tegema pean ja loodan, et äkki targemad oskavad mind aidata. Ma olen katsetanud erinevaid toitumisviise, aga ikka mulle ei mõju lihtsalt mitte midagi. Ma olen 24 aastane 165 pikk ja 63 kilo. Teen nädalas 6 korda trenni. Teen 3 korda nädalas bodycombatit ja 3 korda lihastele mõeldud treeninguid p90x videote järgi. Tellisin siit toitumiskava, aga sellega mul küll midagi alla ei läinud. Pigem vastupidi. Kavas oli ette nähtud süüa 1500 kalorit. Süsivesikuid 180 grammi, 120grammi valku ja 30 grammi rasva. Sellel ajal ma treenisin umbes 3 korda nädalas. Siis proovisin süüa niimoodi, et sõin ainult 3 korda päevas ja kalorid hoidsin ikka 1500 kandis. Süsivesikuid sõin päevas umbes 60 grammi, valku 100grammi ja rasva 100grammi. Trenni tegin ka siis umbes 3 korda nädalas. Niimoodi toitudes mul ka midagi maha ei läinud ja lisaks sellele olid meeletud peavalud. Praegu söön nii, et hoian oma kalorid umbes 1300 piires. Süsivesikuid söön 120grammi, valku 80grammi ja rasva 48 grammi. Vahepeal läheb nagu natuke alla, aga siis kui kahe nädala tagant teen sellise päeva, et söön natuke rohkem, siis tuleb kilo kohe otsa ja siis näen jälle nädal või 2 vaeva, et see kilo alla saada jälle. Lisan veel, et söön enamus süsivesikud hommikuse pudruga, õhtupoole tulevad süsivesikud paprikast ja kurgist. Rasvad tulevad lõhest, pähklitest ja munast. Mingit rämpsu ma endale sisse ei aja, aga mitte kuidagi ei taha kaal alla minna ega sentimeetrid kaduda. Kui vahepeal natuke lähebki alla, siis võin kindel olla, et mõne aja pärast hakkab kaal lambist tõusma, ehki midagi ma oma toitumises ei muuda. Olen lihtsalt masenduses juba ja ei tea mida teha. Mida soovitate?
  12. Pärast trenni.

    Tere. Nii palju erinevaid vastuseid olen leidnud oma küsimusele ja ei tea siiani, mis siis õige on. Millal ja mida süüa pärast trenni, kui on soov kaalu alandada? Kas avokaado, tomati, sibula salatit koos täisteraleivaga on ok süüa? Suured tänud vastamast. Lisan veel, et trenni teen ma päeval kella kahe ajal umbes.
  13. Proteiini sheik hommikuks.

    aitäh, sain targemaks:)
  14. Proteiini sheik hommikuks.

    Aitäh. Püüan siis nii:)
  15. Proteiini sheik hommikuks.

    Ei anna kuidagi nihutada, tööl kindlatel kellaaegadel pausid. Ja parem ikka vist valgujooki juua, kui mingeid krõbinaid hommikuks süüa
×