Jump to content

matti

Vanad Olijad
  • Sisu loend

    2 417
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

matti viimane päevavõit oli October 11 2012

matti's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

8 Neutraalne

matti

  • Tase
    Tõsine tegija
  • Sünnipäev 15.04.1988

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tallinn, Kristiine
  • Interests
    Raskejõustik, kalapüük, heitealad.
  1. Tasuta juust kipub ikka põhiliselt hiirelõksus olema...
  2. Vend Vähk Peab liikuma!

    Jooksmine ja käimine. Tuleviku inimene ei liigu jala Õigupoolest ei ole ta selleks enam puhtfüüsiliselt võimeline.
  3. Curling on taliolümpial 98-st aastast
  4. Hullumaja Maadlus, mis on olnud kavas igal OM-l alates 1896, lisaks veel antiikolümpiamängud, peab nüüd võistlema selliste kohaliku tähtsusega spordialadega nagu pesapall ja lainelauasõit ? Oleks maadluselgi vaatemängulisust küllaga, paraku on reeglid aja jooksul muudetud selliseks, et kunagisest vaatemängulisusest ei ole enam midagi alles
  5. Mulle kui reservväelasele tekitab selle harjutuse nägemine vägivaldseid tundeid
  6. Starting Strength küsimus

    Archangel, viitsid ehk enda treeningkava üles visata ? Huvitavad ja minu meelest ka üsna õiged põhimõtted sul.
  7. Jõusaali tolad...

    treeningkava on mul nutitelefonis lihtsa .doc failina, mingit eraldi äppi ei ole ja kirjutamine toimub mul ikka vihikusse pastakaga. Nutitelefoniks on Samsung Galaxy Y.
  8. Jõusaali tolad...

    Endal jõusaalis kaasas nii nutitelefon kui ka vihik ja pastakas. Ühest vaatad kava, teise kirjutad kasutatud raskused, hinnang sooritusele jms. Idee poolest saaks nutitelefoni ka kirjutada, aga see on paras jukerdamine ja piin.
  9. Jõusaali kõige hullemad harjutused

    Prantsuse surumine ja selle analoogid, kuna tekib küünarliigestes pisut ebameeldiv tunne. Lisaks veel biitsepsiharjutused, kuna neid on lihtsalt väga igav teha.
  10. Mida oodata?

    Lisaks sellele on velotrenažööril väntamine sama põnev kui värvi kuivamise jälgimine Mina eelistaks 99 juhul 100-st ikkagi jalgratast, tüdimus tekib palju aeglasemalt kui velotrenžööril.
  11. Kyäni

    Ei osta põhimõtteliselt kunagi midagi võrkturundusest, kuna sa ei maksa mitte toote eest vaid müügi eest. Müügikulud ning kasum moodustavad sellise müügiskeemi korral hinnast väga suure enamuse. Kuna lülisid ahelas tootja-tarbija on liiga palju ning iga lüli tahab saada korraliku kasumit, sellest siis ka kõrge hind. Aga eks igaüks ise otsustab.
  12. Parim massilisaja

    Peab ikka hea taluvus olema, et kannataks iga 3 tunni tagant liitri piima omale sisse valada. Ise istuks vist sellise reziimi tagajärjel pidevalt WC-s ja usun, et ma ei ole ainuke Jogurt ja keefir tunduvad ikka kergemini omastatavad olema.
  13. Jõusaalide arvustused

    Ülikõva saal paistab olema, ma ei ole nii head saali vist isegi unes näinud
  14. Suurema lihase ja massi saavutamiseks peab olema täidetud 3 aspekti. 1. Raua tõstmine ( korralik ja süsteemne treeningkava) 2. Rikkalik toitumine ( toit peab sisaldama nii valku, süsivesikuid kui ka rasvu ning neid peab olema seal pisut enam kui vajad-kulutad, kui soovid massi kasvatada) 3. Adekvaatne puhkus( lihas kasvab puhkuse ajal, lisaks saab puhkust kasutada veel üheks vajalikuks tegevuseks- söömiseks ) Lihasmassi kasv on siis korrutis eelpoolmainitud aspektidest. Kui üks aspekt on null, siis matemaatiliste reeglite kohaselt on ka korrutis null, ei ole midagi parata.
×