Jump to content

jay

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jay

  • Tase
    Algaja
  1. söögilisandid

    See on väga vale arvamus et lihased muutuvad rasvaks kui lõpetad trenni või mingi lisandi kasutamise.Rasvkude ja Lihaskude kaks täiesti erinevat asja ning ühest teise üleminek võimatu.Kui lõpetad toidulisandite söömise võib tõesti mingit väikest lihasmassi vähenemist märgata aga kui toitud korralikult (5-6 korda päevas--peaksid ka sealt oma valgu vajaduse kätte saama ) ja treenid õieti, ei tohiks eriti midagi juhtuda.Seega olen ka Taaviga päri
  2. Probleem

    kust tellid neid ja palju maksavad (gripperid)
  3. Probleem

    sarnane harjutus on aga ka hantlitega
  4. Personaal treener

    Kes on kasutanud personaal treeneri abi ning kui palju see siis aitas ka? See pidi ka väga kallis olema, kui kallis siis???
  5. Mitme päeva kava

    mulle andis parima tulemuse kolme päeva peale jaotatud, 2 ja 4 päevased kavad ei olnud eriti efektiivsed lihaskasvu seisukohast
  6. Treening!

    ok tnx kavatsen järgi proovida
  7. Treening!

    jahutatud boileri filee? kust ostad seda???
  8. raamat!

    Minu arust on selliseid raamatuid juba olemas. Kas keegi sellist asja oskab öelda, kas Tallinna raamatu poodides on saadaval 1993 aastal Tartus välja antud raamatut " Kulturism kõigile"???
  9. Treening!

    ostsin flexeris 6 kuud korraga siis tuleb ühe kuu hinnaks 300.-
  10. Treening!

    saali kuukaart 300.- creatin 3 kuu peale 295.- whey lemon protekas 1,5 kuu peale 495.-( see palju tava toidu peale läheb ei oska öelda, aga éks kogu see värk kallis ole ikka....) Ega ma eriti palju asju ei söö ka aga mingid tulemused on näha....
  11. Öine Valk

    see oleneb ju ka sellest mitu toidukorda sa päeva jooskul sööd, ( arvan seda tead et keha vajab ühe kehakilogrammi jaoks 2-2,5 g valku aga igaks juhuks ikka kirjutan.)Ise võtan ühe valgusheigi päevas ning seda ühe toidukorra asemele.
  12. kava

    kui kava jaotatud kaheks siis ei jõua kõike lihasgruppe piisavalt efektiivselt koormata, mida rohkemateks päevadeks kava on jaotatud seda efektiivsemalt saad üht lihast koormata ning ei ole ühel päeval nii palju eri lihasgruppe vaja treenida.(vähemalt nii olen mina aru saanud)
  13. Jõutõmme

    Kas keegi oskab öelda kust saab osta jõutõmbel kasutatuvaid rihmikuid et kang käest ära ei libiseks?(loodan et keegi sai aru mida mõtlen)Ning palju need umbes maksavad?
  14. Kreatiin ja teised

    glutamiini kohta ei oska nagu öelda.Olen aga kuulnud et kreatiini ja protekat koos võtta on suhteliselt kasulik (ning loomulikult ka glükoosi).Ise pole veel proovinud aga kohe kohe proovin.
  15. 1 Küsimus

    arvan et igapäev pole sul küll mõtet trennis käia, maksimaalselt 4-5 korda ning kui oled parasjagu treeninud siis 3-4 korda et lihased ikka natukenegi puhkust saaksid.selle kohta kas ta nüüd laadimisperioodil just kuni 1.5 kg lihasmassi suurendab ei oska kommenteerida. Aga mingil määral suurendab ta seda kindlasti
×