Jump to content

mehis23

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mehis23

  • Tase
    Vaatleja
  1. Probleem erektsiooniga!

    aga millised siin poes või üldse müüdavatest asjadest konkreetselt "pump effekti" annavad? millised on parimad?
  2. Probleem erektsiooniga!

    vereanalüüs tehti. mingit kolme hormooni vaadata. kõik pidavat ok olema, isegi väga hea siis arst arvas, et viga võib veel olla depressioonis. proovisin süüa antidepressante. liiga jubedad asjad. nädal aega olin näost valge, magada ei saanud, kõht valutas, silmad suured ja kottis nagu narkomanil (jätsin kuuri pooleli).
  3. Probleem erektsiooniga!

    selge... parem närin pool tbl enne vahekorda, kui hakkan enanst süstima jne... aga aitäh soovituse eest! impotendiks ma ennast ei nimetaks.. oraalsex pole prob... a lihtsalt, et naise sisse siseneda on vaja tsuts jäigemat (see jäikus tekib vahepeal..a kui asi nii kaugele jõuab, et tegusi vaja tegema hakata.. siis pole enam 100%) ja sexi isu on ikka selles kindlasti prob pole.. söön väga laia haardega
  4. Probleem erektsiooniga!

    Ma olen sellist varianti ka kuulnud : söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala (pole küll proovinud) 23a noorelt vist pole sellist kriisi. see on siis nagu see jokeri variant... Tribulus? ----- samas, kui arsti poolt antud ravim verevarustust parandas (ja vajalikud asjad toimima pani), siis peaksid siinsed "pump effekti" ja verevarustust parandavad ained ka sobima?
  5. Mul on probleeme erektsiooniga. Käisin meestearsti juures ja ta kirjutas mulle välja ravimit nimega Levitra. See aitas väga hästi, isegi pool tabletti toimis hästi. Probleem tuleb aga sellest, et antud ravim on väga kallis 4 tbl üle 600krooni. Siit tulekski siis minu küsimus: kas siin robocopi poes või üldse apteegis on erektsiooni häirete vastu mingeid odavamaid ravimeid. tänan abistavate vastuste eest...
  6. Antidepressandid ja trenn?

    Cymbalta 30mg gastoresistentsed kõvakapslid info
  7. Arst kirjutas välja antidepressandid. Nüüd siis tahakski teadjatemalt teada, kuidas see treeningut ja lihaskasvu mõjutab? kas tohib ka kreatiiniga koos tarbida? On kellegil mingeid kogemusi'? mõtetud kommentaarid paluks endale jätta!
×