Jump to content

QWE8

Kasutajad
  • Sisu loend

    271
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

QWE8

  • Tase
    Kasutaja
  1. Markus Ruhl comeback

    Sa oled nagu mingi 12 aastane Bedwettersi fänn(Kui keegi ütleb hästi on kõik OK, aga kui keegi ütleb midagi halvasti siis on "ja meid kõiki peaks sinu arvamus huvitama ? " ). Ja duubeldaks veel FrodoB-d ka. Siis duubeldaks veel Capricorni ka. PS! Tuletan veel teile kallid foorumlased meelde, et elu ei pöörle ainult lihaste ja nende kasvatise ümber.
  2. Hommikusest toidust

    Ei tasu siin jalgratast leiutada. Maailma pikima elueaga inimesed on jaapanlased(Eeldan, et ka siis kõige tervemad). Ja siit omakorda eeldan, et just nende toitumisharjumised on kõikidest rahvastest kõike paremad ning nende toitumisharjumusi tuleks eeskujuks võtta.
  3. Ärge pekske oma "teduslikke teooriadid". Poiss tahtis lihtsalt öelda, et enamus jõusaali külastajad on ossid ja oleme ausad, märgatav osa neist on ka. Käivad jõusaalis, pärast käivad klubides valgete kingade, triiksärgi ja püstiaetud tukaga ning norivad tüli ja kuulavad träna. Aga vaevalt nad mingis foorumis viitsivad end väga harimas käia, pigem lahmivad saalis lampi(Rind, kõht, biic) ja tarbivad tont teab kuidas valke. Et see foorum. ma loodan vähemalt, koosneb intelligentsemast rahvast.
  4. kõhulihaste mitte arenemine ?

    Oi kui palju tuleb sellised poste! Sul on lihtsalt peki kiht lihastel ees. Toitu korralikult ja tee aeroobset.
  5. Haigus

    Ma tean väga palju inimesi, kellel on rääkida huvitav lugu teemal "Minu arsti juures käik". Pealegi olen ka sellest aru saanud, et alati tasub minna ennem tunnustatud kondiväänaja(õige sõna täpset kirjapilti ei tea) juurde. Sest kui sa lähed näiteks selja valuga arsti juurde, siis ta ravib sul konkreetselt selga, aga algpõhjus miks see valu üldse tekkinud on võib peituda hoopiski millesgi muus(A la vales kõnnakus) ja tavameditsiin üldjuhul ei hakka probleemi sügavamalt lahkama.
  6. Haigus

    Need perearstid ajavad mul ka pasa tõeliselt keema. Saaksin ise ka 70% neist palju edukamalt hakkama. Iga kord tuleb mingi ümmargune iba ja siis antakse mingi retsept pihku, et võid seda proovida kui tahad. PS! Kui ma juhtusin ükskord traumapunktis käima, siis ütlen ausalt, et nii saamatut ja kordineerimata tegevust pole ma mitte kusagil näinud. Ma olin ainuke patsient seal, selle aja jookul nägin ma kuute töötajat ning kogu protseduur röntgenist ümmarguse ibani kestis 53minni. Sorri kerge offt.
  7. põlved

    Soovin sulle head lõpukirjandit.
  8. Jõusaaal ja kanep!

    Enamus surmi tuleb siiki raugaeas pehmes voodis südameseikumuse tagajärjel. Palju see alkohol või tubakas surma lähemale tõi, see juba individuaalne. Ma olen seikukohal, kui sa oled 18 täis ja arukas inimene, ei ole hullu, kui vahetevahel tarvitada. Igasugused tattnokad, kelle aju on veel tugevalt väljaarenemata hoidku kaarega eemale. Veel ei tohiks kanepit teha rumalad ja põhimõttenõrgad inimesed, kellele see võib tõesti olla nö hüppelauaks. Aga siin ongi küsimus, et kes tunnistab endale, et ma olen see loll ja nõrk, kes on tulevane potsensiaalne narkomaan. Veel peaks mainima, et kanepi vastased filmid ja reklaamid on tugevalt kallutatud(mis iseenesest on siiski väga õige).
  9. The secret

    Kõik kes te olete näinud seda filmi või lugenud raamatud, mis te arvate sellest? Ma vaatasin filmi ja see pani mind mõtlema. Viimasel ajal üldse pakuvad huvi sellised teemad(mõttejud, külgetõmbejõud, platseeboefekt, jne).
  10. söögiisu kasv

    Sinusugused ei suudagi nii mõelda(kaasaarvatud veel enamus inimesed+mina). Aga mõttejõuga, annab imesid teha.
  11. Parim pohmakajook

    Natuke teemat arendades küsiks sellise küsimuse, et kuidas saada lahti piinlikustundest, kui meenutada oma eelmise öö tegusi.
  12. No vaata piisoneid, pühvleid.
  13. Kõht kinni :(

    Mul on see nagu kella värk, et peale kohvi joomist pean 10mini pärast WC-sse minema. Kunagi proovisin, seedeprobleeme omamatta, Activiat(jogurt, mida reklaamitakse palju) ja kõht oli pikalt lahti. Ploomi mahl pidi muidu väga tõhus abimees olema. Ise pole eriti joonud, aga kuivatud mustad ploomid tõmbavad küll põhja alt, kui peaksin neid palju sööma.
  14. Liblikas

    Ei.
×