Jump to content

martti

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

martti

  • Tase
    Algaja
  1. miks küll raud nii kirves on?

    Omal sama mure. Kangi ja kettaid läheks eriti vaja.
  2. Kreatiin jälle

    Kuidas kellegil. Omal just ei mõjunud esimene kuur ja pärast oli mõju suurem.
  3. T6husaim valk ...

    Ja palju su rasvaprotsent ka siis oli. Uurimused näitavad, et keskmised atleedid on võimelised sünteesima umbes 18 g valku päevas. Seega kuus sünteesib atleet maksimaalselt 450-500 g lihasvalku, kuna valk moodustab lihasmassist ca 20%, siis ideaalsemateski tingimustes ei ole võimalik kuu jooksul saada rohkem kui 2-2,5 kg lihasmassi. Kui kehakaal aga kasvab kiiremini, on tegemist kas rasvkoe akumuleerumisega või organismi veesisalduse suurenemisega.
  4. mitu lõuga tõmmad kukla taha?

    Kehakaal 82 kg ja rekord 14 korda. Käed on õlgadelaiusest laiemalt.
  5. smith masin

    Kas keegi on kokkupuutunud sedasorti masinaga. Millised on olnud tulemused? Nimelt kavatsus endalegi see muretseda. Ootaks vastukaja.
  6. küsimus..

    Eiselti protec. Igal juhul kümnesse.
  7. valgud

    Asjatundjad ja taritajad, kumba soovitaksite osta kas eiselti protekit või eiselti hi-whey(amazoni poest)? Kumb mõjub paremini lihasmassi arengule? Selle firma kreatiiniga olen väga rahul. Jõudu ja vastupidavust järgnevateks treeninguteks- sõbralik kulturismipere!
  8. kas nii on kasulik

    On teada tõde, et tuleb rinda treenina nii, et oleks vähemalt üks baasharjutus, teine isoleeriv. Kuna suvel puudub võimalus jõusaalis teha surumist ja lenadmist(puudavad vastavad hantlid) siis teen saalis kangiga, kodus hantlitega. Sellepärast siis küsisin. Taastumisega pole kunagi probleeme olnud. Tarbin praegu kreatiini explode(teine kuur). Trenni teinud kolm aastat.
  9. kas nii on kasulik

    Kas võib treenida rinda nii: esmaspäev- horisontaalsel pingil surumine, kaldpingil surumine, pullover. Kõik harjutused kangiga. Reedel- kaldpingil lendamine, horisontaalpingil lendamine. Need harjutused siis hantlitega. On selline trenn ka õige (kas nii on loota arengut). Kava on mul jaotatud neljale päevale: esmaspäev, teisipäev, neljapäev, reede. Ootaks arvamusi asjatundjatelt.
  10. kreatiin

    Esimesest kreatiinikuurist on möödas ligi 2 ja pool kuud. Kas on tarvis nüüd uue kuuri alguses teha uus laadimine? Kas nii pika aja jooksul kreatiinivarud kaovad organismist(v.a. organismi loomulik kogus)? NB! Pärast esimest kuuri ei olnud vahepeal võimalik trenni teha.
  11. kuulitõuge

    Nii see asi nüüd ikka ei käi küll. Kui oled suur ja tugev ei tähenda veel seda, et oled igal alal tipus. Kuulitõuke juures on oluline tehnika, mida kuulitõukajad aastaid lihvivad. Kui teed muidugi mõlemat tõsiselt: jõutrenni ja kuulitõuget on võimalik saada saavutusi mõlemal alal. Näiteks Ahto Paavo, kes on kolmekordne Eesti meister jõutõstmises ja kahekordne Eesti meister kuulitõukes.
  12. Hantlid või kangid

    kangiga soovitatakse suruda algajatele, hiljem kui on saavutatud mingi tase, siis hantlitega. Hantlitega on liigutuse ulatus muidugi suurem, seega on suurem ka venitus.
×