Jump to content

tzikel

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tzikel

  • Tase
    Algaja
  1. Miks ei soovitata Low-fat dieeti?

    Kusjuures olen proovinud,enamvähem rahul.Kuid tekitab isu patupäeva järgi.Nüüd aga hakkan tarbima palju rasva ja valku.
  2. Miks ei soovitata Low-fat dieeti?

    Seda juttu juba tean aga tekkis küsimus miks ei soovitata vähest rasvade tarbimist.
  3. Tere Tekkis küsimus miks ei soovitata low-fat dieeti kaalulangetuseks.Kui tarbida rohkelt valku,normaalselt süsikaid ja vähe rasva.Näiteks 20gr. päevas.Kuidas selline dieet tervisele ja kaalulangetusele mõjub ja miks seda ei soovitata.Otsingust ei leidnud midagi selle kohta.
  4. Toitainete kalorsus

    Tekkis küsimus toitainete kalorsuse kohta,endal meeles et 1g rasva oli 9 kalorit,süsikad 4 ja valk 4.Parandage kui eksin.Otsingut juba kasutasin kuid ei leidnud sealt selle kohta midagi.
  5. Palju on räägitud valkude ja rasvade rohkest dieedist ja et sooovitatav vähe süsikaid.Kuid mida teeb dieedi ajal halba kui enamus toiteainetest valk,normaalselt rasva ja minimaalselt süsikaid.Mis oleks yldse maksimum soovitatav valgu kogus päevas.Mis oleks minimaalne süsikate kogus päevas.
  6. Paljud teist käivad jõusaalis hommikul enne tööpäeva.Huvitab kuna endal plaan hakata käima saalis hommikul kell 7.
  7. Tervislikud maiustused

    Millised maiustused on teie arvastes enamvähem tervislikud dieedi ajal või peale seda.Mõtlen kooke,jäätist,lihtselt minged snäkke jne.
  8. Mis tekitab nn. enesehävitus hooge ehk miks tulevad ntx dieedil olles vahest peale tahtmine süüa kõike piiramatult.Kuidas seda ära hoida.
  9. kalorite põletamine

    Nii see tõesti on et suurematel inimestel kulub igaks liigutuseks rohkem kaloreid kui väiksema kaaluga inimesel. Ilma trennita on täitsa võimalik kaalus alla võtta,ise võtnud kuskil 30 kilo aastaga.Kuid kasulik oleks ikka trenni teha kui tahad trimmis keha. Huvitaks ennast ka sama asi BAV arvuti suhtes et kas selle summa juures oled juba dieedil,või tuleb sealt veel midagi maha võtta mida ma küll ei usu.
  10. Kuidas söögiisu vähendada?

    Tänud vastuste eest.Muidu toitun korralikult,kuid viimastel päevadel sõõn väga palju ja kõike ja ikka tahaks nagu veel midagi.Aga see probleem oli vist magamatusest.Nüüd puhkasin ennast korralikult välja ja pole enam sellist isu.
  11. Teen siis teema,et kuidas sõõgiisu vähendada.Kõik head soovitused teretulnud.
  12. Selline küsimus ,et kui suur on kellegil keskmiselt päevas üks toidukord grammides.Võib kirjutada ka mitu toidukorda päevas.Ise hoian umbes 500gr juures ja 4 korda päevas.Tänud vastuste eest.
  13. K:Mitu kalorit päevas

    sest kõhu peal veel pekki,,,ja ei saa enne adenoidide operatsiooni nohu tõttu trenni teha.Varem oli kaal oluliselt suurem.
  14. K:Soola mõju

    küsimus selline et miks soovitatakse võimalikult väha soola tarvitada.Kas sool soodustab rasvumist.Kui olen kaalu langetanud suht normaalselt ,kuid pekki veel on siis kui soola ei tarvitaks kas sellest võiks kasu olla.
  15. K:Mitu kalorit päevas

    193 pikk,,,80kilo raske,kuid pekki ikka on kuigi juba vähem.
×