Jump to content

Jess13A

Kasutajad
  • Sisu loend

    95
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Jess13A


  1. Noored

    1. Lev Galjutin

    2. Sander Kuusk

    3. Madis Valtu

    4. Raimo Tobreluts

    Juuniorid -75kg

    1. Maksim Zavertailo

    2. Ostroglazov Anton

    3. Maiko Kängsep

    Juuniorid +75kg

    1. Silver Sõrmus

    Klassikaline Kulturism -175cm

    1. Imre Vähi

    2. Ivo Pärle

    Klassikaline Kulturism +175cm

    1. Argo Vaible

    2.Taavi Koovit

    3. Mihkel Jakobson

    Mehed -80

    1. Andrei Abrossimov

    Mehed -90kg

    1. Robert Matsutsa

    Mehed +90kg

    1. Ott Kiivikas

    2. Marek Liiva

    Bodyfitness -163cm

    1. Janika Jürgenson

    2. Kati Grabbi

    3. Vitaliya Dmitrieva

    Bodyfitness +163cm

    1. Christina Alev

    2. Kelli Krichevitsus

    3. Jaanika Saareleht

    4. Natalja Song

    5. Tiina Porgand

    Juuniorid absoluut

    1. Maksim Zavertailo

    Bodyfitness absoluut

    1. Christina Alev

    Klassikaline kulturism mehed absoluut

    1. Imre Vähi

    Kulturism mehed absoluut

    1. Ott Kiivikas

    2. Imre Vähi

    3. Andrei Abrossimov


  2. "I only support gay marriage if both chicks are hot." öeldakse selle kohta :D

    Te mehed olete ikka tõsised foobikud ja omalegi teadmata kristlikust või kui täpsem olla siis judaistlikust moraalist mõjutatud.

    Ja loogilisusest, loomulikkusest ja mehelikkusest ei maksa siin midagi rääkida - vaadake ajalukku. See lihtsalt on nii, et 300'st vaprast sparta mehest, kes Termopüülide all jumal teab kui suurt pärslaste hordi tagasi hoidsid ise surres olid enamik harrastanud homoseksuaalseid suhteid ning päris paras osa võitlesid seal külg külje kõrval enda armukestega. Nendest tuleb nüüd 2 filmi ka. Aleksandrit olete näinud? Vot nii...

    Tahate natuke harida ennast kuulake neid loenguid (üks kaasaja filosoof).

    Corvino loengud

    Eks see 300 jutt veidi võimandatud aga ka see on osa kirevast maailmast, mitte ainult kitsas must- valge lahterdamine hetero- homo maailmas


  3. Vaatan, et selle kohta pole siin teemat tekkinud.

    Kuulsin just teisest toast, et meie oma Argo Ader on saates "Tantsud tähtedega".

    Avaldage siis arvamust meie tähtkulturisti koordinatsiooni ja puusanõtkuse kohta.

    Kõik oli paigas ja naeratus oli normaalne, mitte selline keeep nagu arne Niidul.......brrrrr

    Arvestades Argo töötahet, olen kindel ,et ta paneb täiega ja see lubab nii mõndagi.... Jõudu ja nõtket jalga....


  4. Siin see on!

    http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=299494&lid=7

    "Ja karjapoiss hüüab, appi appi hundid karjas!"

    Tegelikult oli karjus ennast humalaveest häguseks kamminud ja tal puudus esmakordsel happkarjumise päeval igasugune vastutustunne oma tegemistest ja nende tagajärgedest."

    Bonsuna

    Normaalne jutt... ma mõtlen Volmeri poolt.. lihakämpude juttu ei maksa küll negatiivse kriitikana võtta pigem sõbralik togin ja tunnustus


  5. Tagasi uudise / artikli juurde

    Pühapäeva õhtuni 12.10 on paljud toidulisandid Osturalli raames supersoodsa hinnaga! Osturalli on teadupärast käimas alates kolmapäevast nii Tallinna kui Tartu Kaubamajas.

    Beta-Alaniin FAST (norm.339.-) soodushind 269.-

    Lisaks FASTI toodetest: Dietmix, Mass2, Reco2 ja loomulikult palju muud spordikaupa hullumeelsete odavate hindadega.

    Kiirusta, sest kaupa on piiratud koguses! ...


  6. Tere taas! Tulen uue küsimusega lagedale, et kas kellegil on mingiseid rituaale enne (teatud) harjutuste sooritamist. Kui soovite seda avalikustada, andke siin teada. Endal ei ole. :rolleyes:

    Rituaal , ehk hea tava on ,et harjutuste vaheajal ei minda masina juurest kaugemale kui 2 meetrit


  7. Olen poolteist aastat vahelduva eduga trenni teinud. Oma vormiga olen rahul, kuid tahaks tuua rinnalihase piirjooned esile.

    Milline oleks hea harjutus rinnalihase välja/esile toomiseks? :rolleyes:

    Võta siit samast harjtusepangast harjutused rinnalihastele- üldist massi annavad kõik surumised kangi ,hantlitega lamades aga lihaste välisreljeefi saad kui teed alumistele rinnalihastele harjutusi..

    jõudu! :lol:


  8. Sel neljapäeval võite lugeda Eesti Ekspressist pikemalt selle külanarri kohta :huh:

    Ma arvan ,et see pulli mees jõuab kaugele, kui võtab endale kindlad sihid.

    Et ta pulli oskab teha, see tuleb ainult asjale kasuks. PR on tal võimas - ilmselt võiks ta vabalt koos Jokkeriga eduka PR firma püsti panna.

    Kui ainult teised tema pulli tegemise ja tegeliku saavutuste vahel vahet suudavad teha ,siis võiks selline omamoodi "hull" vend koos Vend Vähiga olla eeskujuks paljdele noortele ja mitte ainult.

    Jälgin huviga selle tavatu tegelase toimetusi ja hoian pöialt ,et ta suudaks saavutada sihte ,mis oleks kõigile imetlemiseks ja järgitegemist väärt..

    Pane edasi... MR M.E.S.I


  9. Kurb oli lugeda ühe fitnessi blogija sissekannet, kus ta teatas ,et küll on tore ,et ei peagi eesti sõjaväkke minema, tahan olla küll kõva mees fitnessis aga lampjalad ja selg ei võimalda kodumaa kaitsmist õppida.

    Gruusia -Vene sündmuste najal kõlab see väga "julgustvalt" tuleviku suhtes, kui tahetakse olla igapäeva elus kange ja pop jõmm, aga kui asi puutub Eesti Vabariigi kaitsesse ,siis sorry..sellega tegelegu teised..mina olen liiga hea.(põdur)!!!

    Ma ei mõista hukka, lihtsalt kurb on tajuda ,et koos võimalustega ,mis OMA RIIK on meile loonud, ei taheta näha ka kohustusi, mis see kaasa toob. Õigust elada demokraatlikus vabas maailmas, kus igaüks võib tegelda endale meelepärasega - tahetakse küll, isegi tahetakse olla tugev ja terve treenides oma keha, aga vaim on nii nõrk, et kui õigustega kaasnevad ka kohustused ,siis poetakse põõsasse või oma lampjalgade taha...lihtsalt kurb....


  10. Ma arvan, et kui klient toitumise alal nii tark oleks, siis tal ei olekski vaja midagi tellida. Kui inimene tellib tegijalt kava, siis see peaks tähendama, et ta ise ei oska seda koostada ja laseb teha spetsialistil, keda usaldab. Seega inimene loodab, et talle tehakse puust ja punaseks mida, mis kell ja kui palju süüa. Kui inimene soovitud tulemust ei saa, siis minu arust on tal õigus laste tegijal kava ümber teha. See on ju tegija süü, et tema koostatud kava ei tööta. See, kui tegija ütleb, et ah, lase siis süsivesikuid juurde panna, siis see ei ole ümber tegemine ja see juba eeldaks kliendilt mingeid teadmisi, mida tal ei pruugi olla. Selleks ju inimene professionaali poole pöördubki, et talle tehtaks konkreetne kava, mida süüa. Samahästi võis kohe alguses öelda, et kui massi ei tule, no söö siis rohkem süsivesikuid. Aga selle eest 500 krooni maksta on küll liig.

    See steroidijutt oli muidugi liigne...

    See on üsna mõstlik jutt võrreldes selle vahuga, mida siin üksteise pihta pillutakse, teeam võiks siit üldse maha võtta


  11. Veidi veidra loogikaga spordimees. Ütleb, et ärge kasutage lehmapiima, kasutage hoopis riisipiima ja siis suskab kaks korraliku täit jäätist. Tekib küsimus, et millest jäätist tehakse? See, et trennijärgselt rasvavaba piima kasutatakse on arusaadav, kuna rasvad aeglustavad toitainete imendumist. Millist piima koostisosa on jäätises kõige enam (peale vee)? Piima rasv on õige vastus. Seega jälle väike ebakõla härra loogikas. 100 ml joogipiimaga oleks ta oma sheigile oluliselt vähem rasva lisanud kui lusikatäie jäätisega. Tüüp keskendus liialt süsivesikutele.

    Piima kasulikkusest üldisemalt. Vaadates looduses toimuvat, siis mille on loodus loonud ainult toiduks? Taimed? Taimed teevad enadast kõik oleneva, et neid ära ei söödaks (v.a teadud viljad, mis peavad ahvatlema kedagi, kes seemeid laiali kannaks). Nad kasvatavad endale näit. astlad, toodavad erinevaid mürke, katavad vaiguga jne. Looduses on ainult söömiseks piim ja munavalge. Piima on imetajatel järglaste esimesel eluperioodil ainsaks toiduks, nii nagu munavalge lootele. Ega loodus loll ole. Piimast peab kasvav organism kätte saama kõik eluks vajalikud toitefaktorid. Ja toitained on piimas õiges vahekorras. Ka näiteks piimas olev vesi on füüsikalis-keemilistelt omadustelt oluliselt paremini omastatav kui kraani- või pudelivesi. Mina ei võta ühtegi sellist inimest tõsiselt, kes räägib piima kahjulikkusest. Tal kas puuduvad süsteemsed teadmised või on ta rakendatud mingi vankri ette.

    Kui tekib küsimus, millist piima juua? Kas 2,5% või 3,5%? Lihtne rehkendus: esimese variandi puhul saad klaasi (100ml) piimaga 2,5g rasva, teisel juhul 3,5g. Vahe on ainult 1g. Seega ei maksa karta juua rasvasemat piima, samas kui muud toitu teadmatult süües saate kümneid kordi rohkem rasva. Samas piimarasv on ideaalne energia allikas ja sobiva rasvhappelise koostisega. On lihtsalt maitse küsimus - ühele meeldib 3,5%, teisele 2,5%. Trennijärgse sheigi sees on rasvavaba piima arusaadav. Muul ajal tuleks eelistada tavalist piima.

    Laktoositalumatus on iseasi. Neil kel see on, saavad tarbida hapendatud piimatooteid (piimale lisatud piimhappe bakterid on laktoosi ära kasutanud), nagu pett, keefir, jogurtid.

    See jäätis võib olla valmistatud tahkestatud taimrasvadest ,mis on suisa kahjulik võrreldes piimaga.Taimerasvad on head ,kuid ikka need ,mis vedelas olekus. Seega kui tegemist on taimerasva baasil toodud jäätisega ,siis see on jumala jama võrreldes tavapiimatoodetega. Pigem sööge mõned grammid tavavõid, kui ajate sisse niiöelda "tervislikku" margariini.

×