Jump to content

rvs

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rvs

  • Tase
    Algaja
  1. Oldman vasta.

    Teemajätkuks küsiksin OldManilt et kuidas üldse siis peenist treenida ja mida treening muudab? Vastupidavust? Laiust? Pikkust? Jõudu?
  2. Ma olen neid teemasid lugenud siin otsingus:) Kuid tänan vihje eest;) Mul lihtsalt tekkis selline küsimus, kuna arvasin et spordiarst on selleks piisavalt koolitatud inimene ning kui nemad seda juba kasutavad, siis se teoreetiliselt peaks ju täpsem olema. Aga selliseljuhul tänan vastuste eest, eks tean, et see ei pruukind just kõigetäpsem vastus olla:) Oli ka teine küsimus, siin foorumis kunagi näign et vastati ühele neiule, et naistel tuleb 6-pack välja umbes 12% juures (st kui rasvaprotsent on ~12). Kas keegi oskab öelda, kuna meesterahval 6-pack välja peaks tulema, on võimalik kuidagimoodi rasvaprotsendi põhjal seda öelda? Ette tänades:)
  3. Käisin täna spordiarsti juures, kus sain teada, et väidetavalt on mul rasvaprotsent 9.7. Peeglisse vaadates võiks ise pigem pakkuda et mingi 15% vms oleks õige. Kuiväga võib neid elektroonilisi mõõtjaid usaldada? Masin ise oli selline, kus pidid kaalu peale astuma ja siis pidi käes hoidma mingeid käepideme moodi asju. Pärast ütles ära kätes,jalgades jne rasvaprotsendi. Osad ütlevad et se nn pekitangidega mõõtmine on täpsem, kuid arst ütles et sellest elektroonilisest ei ole midagi üle, sest nende "pekitangidega" ta võivat veelrohkem mööda mõõta. Oskab keegi kuidagimoodi selle elektroolinilise masina täpsust kommenteerida? Loogiliselt võttes peaks ju suht täpne olema, kui spordiarstid seda kasudavad Kuid samas peeglisse vaadates ei tahaks uskuda et see protsent nii väike on. Oskab keegi öelda millise % juures tuleb meestel välja 6-pack? Naistel pidavat olema vist mingi 12-14% ? Ette tänades.
  4. 2 K duell - kes keda ?

    Kas ei oleks võimalik ennustusvõistluse korraldajatel saata neid särke näitakes ka Tartu ja Pärnu mingisse suuremasse/tuntumasse jõusaali, kust selle särgi võitnud isik siis särgi isikut tõendava dokumendi alusel kätte saaks? Tartus näiteks Avancia või Arctic sport vms, Pärnu omi kahjuks ei tea.
  5. L-carnitine

    Õige märkus! Tegelikult ei saagi.. Väheke OT ,aga mis see platseebo efekt on?
  6. L-carnitine

    Kas ei ole mitte nii, et se l-carnitine üksi ei aita, vaid peab ka treening ja toitumine paigas olema? Ning siis kõikide asjade koostööl kuidagimoodi soodustab rasvapõletust? Vabandust kui eksin!
  7. 2 K duell - kes keda ?

    Jäi natuke arusaamatuks, et kas särgi saavad teise ennustusvõistluse järgi need kes pakuvad kasvõi ühe mehe koha õigesti, või ainult need kes pakuvad mõlema mehe koha õigesti? Kalmus 11. Kiivikas 12.
  8. Küsimused

    Seal uues Le Coq saalis minu arvamuse kohaselt liiga vähe vahendeid treenimiseks (käisin korra klaasitagant piilumas), sellessuhtes just et kange vähe jne! Eedenis peaks olema natukene paremad tingimused (vist!). Samas on Eedenis ka kallimad hinnad! Annelinnas on ka Kivilinna gümnaasiumi jõusaal, mida peale koolitundide lõppu peaks saama kasutada mingi summa eest (seal isegi toimuvad mingid treeningud kergejõustiklastel).
  9. Selg

    Kas keegi palun saaks öelda kuidas treenida selja keskmist osa? Pildil ringi sees enamvähem(üleval pool vist ka natuke trapetsit?!) http://www.zone.ee/rvs/selg/selg.jpg?2 Olen näind siin lehel palju juttu lailihase treenimisest, kuid pole aru saanud kuidas seda keskmist osa treenida saaks. Või tuleb see n.ö. kaasa lailihasega?
  10. Palun abi!

    Vabandan, kuid otsingut kasutades ei leidnud infot mida vajaksin! Kas palun keegi teadjam saaks rääkida rasvade söömise tähtsusest ja vitamiinide söömise tähtsusest! Nimelt milleks on vaja neid süüa, mida nad teevad, palju peaks sööma. Vaja on seda koolitööks! Ette tänades!
×