Jump to content

Char27

Kasutajad
  • Sisu loend

    190
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

Char27

  • Tase
    Kasutaja
  1. Toitainete tasakaal päevas

    Tere Käin jõusaalis ~3 korda nädalas ja lõin kokku enda trennipäeva tarbitud toitained. Vabal päeval on kogused teised, üritan ka need varsti postitada. 2817 kcal221g süsivesikuid110g rasva205g valkuKas osakaalud on paigas, mis peaks muutma? Kaalu on ~72kg ja pikkus 185cm. Eesmärk on üldfüüsilise parandamine ja vaikselt lihasmassi kasvatamine.
  2. Küki ajal ümber kukkumine ja painduvus

    nojah, need on abivahendid, aga pigem tahaks probleemi täielikult lahendada, ehk oskab äkki keegi soovitada mingeid harjutusi, mida teha kodus, et püsivalt painduvust suurendada hüppeliigesel.
  3. Selline probleem, et küki ajal on raskuskese liiga taga ja kukun taha poole ümber. Kükki saan teha küll, aga siis peab raskus turjal olema, ehk tasakaalustada raskust ette poole, samas on see, et ülakeha on väga ette kallutatud, hakkab juba vaikselt paraleelseks minema reitega. googledasin ka probleemi ja tundub "ankle" painduvuse probleem, ehk siis hüppeliigeste/pahkluu juurest leidsin ühe video, kus on sarnane probleem, vähemalt tundub ta sama abitu nagu mina kükitab, käed ees, et vähegi raskust ette saada, aga kui alla jõuab, siis ikka kukub ümber vaadata videot alates 1. minutist seal oli mingi õpetus ka, et kuidas painduvust juurde saada, aga pole sellist nööri või posti kodus. et kas koduste vahenditega saab ka kuidagi parandada painduvust küki jaoks? see ei tundu minu meelest olevat ka väga haruldane probleem, et äkki on keegi sellega kokku puutunud varem? tänud ette!
  4. Kust osta jõusaali jalatseid?

    ok see on hea vastus, ma lootsingi, et saan ilusti kõigis trennides neid jalatseid kasutada..jõusaali trennides ma mõtlen. ei mõtle mingi aeroobset v rühmatreeningut
  5. Kust osta jõusaali jalatseid?

    ma ei mõtle päris võistlemist, aga näiteks , kui on ütleme rinna ja biitsepsi päev siis otseselt pole vahet mis jalas on, kas alati on trennis jalas need või ainult siis kui reaalselt kasu nendest? kui mugavad need on, et koguaeg jalas kannatab hoida?
  6. Kust osta jõusaali jalatseid?

    kas selliseid kõrgema kontsaga jõusaali jalatseid, nagu adidas power perfect või adipower, kas neid peaks kandma ainult siis kui teed olympic lifte, kükke või jõutõmmet. või tavalistel päevadel samuti? eks ta ole enda otsustada, aga mis tavaks on?
  7. kalkun

    rannamõisa on ilus eesti nimi küll, aga kui lugema hakkad siis tegelikult on tooted on läti või leedu omad mida kaugemalt transporditakse, seda suurem on tõenäosus on, et toodet on valesti käideldud
  8. Kükk, mis hästi, mis halvasti? (pilt)

    kui aus olla, siis suurel enamusel inimestel lähevad need põlved üle varvaste vähemalt või rohkemal määral. ei oska öelda, kui hull see on, aga nii olen jõusaalis ja videodes tähelepannud.
  9. Kust osta jõusaali jalatseid?

    kuidas muidu suurus on, kas sinu puhul vastas jalats sinu jala suurusele? probleem on selles, et ega neil kohe laos pole eriti neid jalatseid, vaid kui keegi tellib, siis tellivad nad ise välismaalt sisse, et proovida on keeruline.
  10. Kust osta jõusaali jalatseid?

    keegi muidu power adidas perfecteid või adipowereid omab, kuidas need on? suurus ja nii
  11. Varem käisin paljujalu. Käisin ühes väikses jõusaalis, kus kohe matisaal kõrval, ehk kõik olid paljajalu. Nüüd hakkasin käima suures jõusaalis, kus kõik on spordijalatsitega, mingid trennijalatsid või jooksujalatsid. Palja jalu veits imelik üksi ringi lasta seal. Hetkel olen tugeva tallaga plätadega käinud, aga peaks ka vist mingit paremad jalatsid muretsema. Milliseid soovitate või sobivad tavalised sportlandist ostetud jooksujalatsid? Ehk võibolla on kellegil häid kogemusi mõne spetsiaalse mudeliga või nii?
  12. Rind, õlg, triitseps erinevatel päevadel

    varem oligi nii, aga siis mõtlesin, et löön triitsu ja õla erinevatele päevadele. ilmselt muudan tagasi. varem nagu töötas küll.
  13. Teen nädalas 4 korda trenni. Hetkel plaanin panna need harjutused erinevatele päevadele, rinna tahaks nagunii üksi panna, sest peale rinnaharjutusi on õlg või triitseps üsna läbi. Nüüd kaalun, et kas õlga ja triitsu võin erinevatele päevadele panna. Eesmärk on see, et õlapäeval ei väsitaks triitsepsit ära ja vastupidi. Samas on probleem, et kas lihased jõuavad taastuda, sest need kõik harjutused mõjuvad neile kõigile lihastele. Kava umbes nii: rind, biits jalg,kõht selg, triits õlg, trapets, kõht
  14. BCAA, leutsiin

    hetkel võtan trenni ajal BCAAd ja peale trenni valgusheik. hakkasin uurima valgu koostisosa ja seal kirjas, et sisaldab ka valku. mingi 15-20 protsenti ehk vms. täpselt kirjas polnud. aga samalaadsel tootel oli 23g 100g kohta. kui ma juba valgust saan üsna palju BCAAd, kas siis on niisama BCAAd vaja võtta üldse? olen asjast õigesti aru saanud? mõtteid?
  15. Valgu säilivusaeg

    kaalualandaja? ma tarbisin seda 3-4 kuud selle aasta alguses ja sõin täiega palju, aga kaal tuli ikka üsna visalt juurde..vb oligi selles asi.. miks ta sellist asja põhjustab? aeg/koht, tartus, võin niisama üleanda kui tahad,1 kilo vadakut ja 1.5 kilo kaseiini järel umbes
×