Jump to content

Jurka

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Jurka

  • Tase
    Algaja
  1. Kus leiduks?

    Kõigile teadmiseks, et kui keegi tahaks endale soetada raamatut "Kulturism Kõigile", vaadake seda: http://www.hot.ee/kulturismiweb/epoodkirjandus.htm Tervitades Jüri
  2. leutsiin

    Leutsiin on üks asendamatutest aminohapetest, mille lagundamist aitab teostada selline aine, nagu beeta-hüdroksü- beeta-metüülbutüraat. Oma teadmiste varal julgen väita, et kõige enam sisaldab ülal nimetatud aineid Eiselt HMB toode. Uuri E-Poest. Seal peaks olema ka piisav jutt selle kohta! Mis aga puutub toitainetes sisalduva leutsiini kohta, siis jään täpsed vastused võlgu. Igal pool on öeldud vaid, et loomsed valgud! Seega liha ja piim! Edu
  3. 2 korda nädalas jõusaali, kas on mõtet

    Kui eesmärk on igati hästi areneda ja kaalus juurde võtta, arvan ei kahest päevast jääb väheseks. Kuigi ega lihaseid sagedamini ei treenitagi kui 2 korda nädalas, aga lihaseid on ju palju. Tavaliselt jagatakse treening 3 või 4 päeva peale ära, igal päeval erinevad lihased. Kui sa aga paned suuremat rõhku jalgpallile, võid rahumeeli 2 korda nädalas teha. Oskuslik treening jõusaalis stimuleerib kindlasti sinu jalgpalli saavutusi. Kui me aga räägime kulturismist, kui sellisest, siis pea silmas, et kõik oleneb sellest, kumb sulle tähtsam on, kas olla edukas jalgpallur või kulturist. Tee omad järeldused. Kui aga soovid mõlemat harrastada ning lepid sellise kuldse keskteega, jätka samas vaimus. Edu!
  4. Treeningkava

    Muideks, häid kavasid erinevatele arengutasemetele leiab ka: www.hot.ee/kulturismiweb vt. http://www.hot.ee/kulturismiweb/kavad.htm Edu Teile!
  5. seljatreening

    Sama harjutus hantliga ja ka plokksüsteemiga istudes. Minul on millegi pärast kang vastu kõhtu tõmbamine rohkem selja lailihase valutama pannud. Aga noh, ega ma tahagi vaidlema hakata. Kellel nii, kellel naa.
  6. seljatreening

    Mina julgen küll sõna võtta. Olen ise kogenud ja ka tegijatelt kuulnud, et massile on väga hea harjutus just see kangiga ettekallutatult vastu kõhtu tõmbamine. Ise olen avastanud, et eriti tõhus on see siis, kui liigutuse algfaasis suudan lihase maksimaalselt välja venitada. Aga kindlasti tuleb mõlemat harjutuse varianti kasutada: nii vastu kõhtu, kui ka plokiga ülalt alla. Hästi mõjub mulle ka hantliga ettekallutatult tegemine. See võtab higiseks, eriti siis, kui kasutan randme rihmasid. Olen veendunud, et tähtsam on see, kuidas seda harjutust teha.
  7. retibol

    Arvan, et see foorum ongi selleks, et küsimusi esitada ja neile vastuseid saada. Arvan, et Amazon võiks mõnele mehele serveri keelu panna. Ainult iginat kuuleb su suust, lp. hetabreed!
  8. kui palju

    No nii, nüüdsest on siis see võõraste lihastega eputamine minu poolt lõppenud. Kuule Albert, ega see punane kiri pildil sind häiri? Äkki pean selle ka maha võtma!? Tervitades Jurka
  9. kui palju

    Kui Sa suhtled inglisekeelt, siis soovitan tellida ajakirju "Flex" ja "Muscle & Fitness" Need on küll eestlase jaoks hirm kallid, kuid nendes leiduv info on tasemel!!! Tervitades Jurka
  10. kui palju

    Su kommentaar oligi oige, mõtlen seda 2 kg assja! Pean vist ise matemaatika käsiraamatuid vaatama! Tervitades Jurka
  11. kui palju

    Ole hea, ütle, kust Sa võtsid 2 kg kuus lihasmassi??? Kui sa väidad, et minu kommentaarist, siis kordame selle asja veel üle. Rääkisin seal 450 - 500g/ kuus. Seega kui mõne preparaadiga tõsta seda veel 50%, siis matemaatiline tehe oleks järgmine: (450+500):2, nii saame keskmise. See on 475g. Kui nüüd lisame 50%, siis tehe on 475x1,5, saame 712,5g. Seega aastas 8,55 kg. Soovitan matemaatika käsiraamatuid, enne kui kommenteerima hakkad!!!
  12. kui palju

    Valgu sünteesi kohta andmed pärinevad raamatust "Kulturism Kõigile" Kui on pretensioone, uurige välja autorid ning esitage need neile. Tervitades Jurka
  13. kui palju

    Avastasin, et siin juba päris mitu küsimust mulle. Väga paljud anaboolsed steroidid tagavad suurepärase valgu sünteesi aktiveerumise. Kui nn. halvad ained kõrvale jätta, siis vaata www.eiselt.ee, sealt leiad ühe valgu lisandi, mis nimetatud veebi haldaja sõnade kohaselt tõstab valgu sünteesi ligi 50%. Arvan, et neid preparaate on veelgi. Ka steroidide kohta on ju väga palju infot internetis. Juhin veel tähelepanu sellele, et see 20kg aastas on tõesti suht koht võimatu. Täpsustan veel, et vastuses tegin juttu "ideaaltingimustest". See on ju loogiline, et meist enamus ei suuda terve aasta elada ideaaltingimustes. Enamus ei ela meist päevagi aasta jooksul ideaaltingimustes.
  14. puhkus

    No sellele küsimusele ühest vastust olemas ei ole. Oleneb kõik sellest, mida seal jõusaalis tehakse. On harjutajaid, kes treenivad aastaid järjest väga suure vastupanuga, samas on neid, kes iga kuu järel paar nädalat või enam puhkavad (või laisklevad). Kõik see sõltub ju ka eesmärkidest. Kui Su enesetunne on piisavalt hea, siis pane aga täie rauaga edasi. Venita oma lihaseid piisavalt, tee vahepeal midagi aeroobset ja toitu tervislikult. Eeskätt usalda oma keha häält. Edu!!!
  15. Lihaste treenimine elektronimpulssidega ?!

    Vaadake aga rohkem teleturu reklaami, siis varsti näete, kuidas raha lihtsalt tuulde kaob!
×