Jump to content

Aile

Kasutajad
  • Sisu loend

    4 537
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    3

Postitused posted by Aile


  1. Selle asemel, et naturaalseid kodumaa marju ja vilju süüa, joovad lambad mürki sisse ja määgivad kooris, kui hea see ikka on!

    ...ja osad määgivad seda, mida neile meedia ette söödab. Mina siin küll mingit vahet ei näe. Ühed lambad kõik....

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3250522/

    Siit saate ise valida

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Tocotrienols%3A%20Vitamin%20E%20Beyond%20Tocopherols


  2. Keera kaltsiumi ja magneesiumi juurde

    Ca kommertsvariandid pole mul kunagi tööle hakkanud. Siin on ka üks artikkel Ca teemal

    http://www.greenmedi...tm_medium=email

    Mina teen oma Ca lisandi ise.

    Mg võtan juurde. See, kui palju teil Mg vaja oleks, sõltub teie ülejäänud menüüst. Rafineeritud toidu puhul te jäätegi Mg juurde manustama... On arste, kes soovitavad isegi paar grammi päevas.


  3. Võimatu on täpselt ette ennustada, kui raskelt keegi mõnda nakkushaigust põeks. Sina räägid haiguse kergemast põdemisest, mina raskemast.

    http://et.wikipedia.org/wiki/Teetanus

    Kui lihased ikka nii krampi tõmbuvad, et tekivad lihasrebendid ja mõnedel isegi luumurrud, siis mina valin igatahes vaktsineerimise.

    Statistikaga on nii - väike vale, suur vale, statistika. Statistika järgi on Eestis 1 - 2 teetanuse haigusjuhtu aastas. Mina ütlen, et tänu vaktsineerimisele, kuna kõige rohkem ohustatud grupid (lapsed) on vaktsineeritud. Kui ma väike laps olin, siis olid pidevalt põlved ja küünarnukid katki ja ka naela otsa olen korduvalt astunud.

    Põlved katki... on teetanud pea välistaud, sest teetanus on anaeroobne bakter.

    Sina propageerid Õpitud Abituse Sündroomi.

    Mina julgustan inimesi tegelema oma immuunsüsteemi tugevdamisega ja sisendan neisse usku, et hea immuunsüsteem saab haigustega hakkama.

    Siia võib tuua analoogina näite, et mina kardan lennukiga lennata, hoolimata sellest lendasin ma ainuüksi eelmisel aastal 20 korda.

    Milline on minu võimalus lennukiga alla sadada?

    Mis oleks minu elu, kui ma ringi ei liiguks?

    Sa kardad teetanust. Vaktsiinidel on kõigil kõrvalnähud ja peamised, mis satuvad turmtule alla on immuunsüsteem ja ajutegevus (kui me kasvajate arengu jätame kõrvale). Kas ma tahan endale alzheimarit (puhtalt tänapäeva meditsiini poolt tekitatud)? Kas ma tahan olla haige? Minu sünteesivõime pakub mulle väga suurt naudingut... kui ma selle kaotan, siis mul ei olekski nagu midagi enam jäänud. ... ja milline on minu võimalus saada teetanust? Kaduvväike.

    • Downvote 2

  4. Loe minu eelpoolviidatud link lõpuni, ... teetanusest ja lastehalvatusest on tõesti hullemaid haigusi.

    Ise tõstsid need kaks esile???

    ...ja kas sa oled kõik mu postitused otsast lõpuni ära vaadanud?

    Hullud haigused vajavad kindlasti ennast hulluks vaktsineerimist. Statistika on nii positiivne kui ka negatiivne tööriist, oleneb, kes seda kasutab... (enda kasuks kasutab).

    Siin on hea seletus, kuidas meie vaktsineerimised on seotud kasvajate tekkimisega hilisemas elus. Väga hull haigus :D


  5. Vaktsiinivastased teevad ise uurimustööd ja elavad selle järgi ja kui mina tahan last jälle raskete haiguste eest kaitsta tahaks teada kui palju nt on lasteaiarühmas vaktisneerimata lapsi. Aga kust sellist infot vabalt saab?

    Igasugune tervist puudutav info ei saa olla avalik.

    Kui mina ei hakka ennast isoleerima vaktsineeritud inimestest, kui potentsiaalsetest nakkusallikatest???? Mis teil siis peaks viga olema?

    Ohtlik ei ole mitte vaktsineerimata...vaid pigem vaktsineeritud...ja eriti, kes tarvitab ka antibiootikume.

    ...ja kui te vaktsineerimistesse nii kiivalt usute, siis te peaksite ju uskuma ka seda, et te olete siis kaitstud... nii, et mis siia puutuvad vaktsineerimata lapsed??

    Või ei usu te äkki sisimas vaktsineerimiste efektiivsusesse?

    Pane teile ka lastehalvatuse kohta ühe hea seletava video. 99% lastehalvatustest kulgevad subkliiniliselt... ja ainult 1% nendest kogeb halvatust.

    on olemas ka väga häid ülevaatlikke videosid lastehalvatuse vaktsiini ohvritest.

    • Downvote 2

  6. Mina küsin, Kas sa teetanust ja lastehalvatust oleksid nõus põdema?

    Üks seik tuli enda elust meelde - räägiti, et kui ma sündisin, siis juut oli poetanud pisara. :huh: Ja see ei olnud rõõmupisar. :o

    Kõigepealt uuri, kui suur võimalus teetanust saada on... ja millised on hoidumise võimalused a la haava peab laskma veritseda mingi aeg, haava puhastamisel kasuta vesinikperoksiidi ja siis ka...kui on otsene oht nagu näiteks naela jalga astumine ... on võimalik teha veel nädal aega teetanuse immunoglobuliinide süst.

    Lastehalvatus võib kulgeda ka gripilaadsete sümptomitega, kui see ei ole vaktsiini poolt indutseeritud... siis on nii meningiidi oht jne jne. Probleeme kui palju...

    • Downvote 1

  7. Oh sind küll - rõhk oli sõnas "massidele". :)

    OK... Kuid ma ennustan kuhu see meid kõiki viib.

    Hetkel on Eestis mingi läbiv arusaam, et imikud tuleb vaktsineerida (ma ei tea, mis vanuseni see teie arusaam ulatub).

    Läheb vaid mõni aasta, kui teieni jõuavad igatsugu igaaastase vaktsineerimise kohustused + igasugused boostervaktsiinid, mida topitakse iga kolme aasta järel. Miks USA s on läkaköha levinud? Selle pärast, et isegi täiskasvanutele on tehtud kordusvaktsiin... ütleme vägivaldsusele kalduvalt soovituslikuks. Gripivaktsiini propaganda on jõudnud tasemeni, mida on raske isegi unes näha.. rohkem kui 10 aastat praktikat omavatele õdedele on tehtud töölt lahtilaskmise ähvardusi, kui gripi vastu ei vaktsineeri.

    Kui minu meheraasu sunniti vaktsineerima (läkaköha, difteeria, teetanus) ja kui mina siis ütlesin nende vastuvõturuumis, et ennekõike oleks vaja teha antikehade test. Võibolla on vajalik annus antikehi olemas? Vaadati mind, kui natuke ebanormaalset.

    Nemad nimelt arvavad, et nad on tervise patenteerinud.

    Ameerika tervisest ei maksa kogu selle kompoti juures üleüldse mitte rääkida. Meditsiin on saavutanud siin oma eesmärgi...nad enamuses on pidevalt mingite ravimite peal. Kroonilisi haigusi on palju.

    • Downvote 2

  8. Igal vorstil on kaks otsa.

    http://www.elu24.ee/...-parasiitidele/

    Jah... seda küll. Kuid neil seal on päikest piiramatult. Eestlaste immuunsüsteem on tänu meie kliimale natuke sandistatud olekus.

    On loomulikult uuringud, kuidas koeraga kasvanud lapsed on parema immuunsüsteemiga jne. Kuid üks asi on omada koera... ja hoopis midagi muud juba on omada kariloomi, avatud käimlat jne jne. Immuunsüsteemil on oma taluvuspiir.


  9. Või siis kähku lasteaeda minema :D Mu ema põdes mumpsi läbi. Kael oli veidi paks, muud polnudki. Tal läks hästi ;)

    Ega emad veel praegugi on piisavalt asjalikud... Saadavad oma lapsed mängima koos mingit lastehaigust põdevate lastega jne. Minu ema kurtis, et ma olin enne neli korda kontaktne kui tuulerõugetesse lõpuks jäin :)

    Mina sain läkaköha oma värskelt vaktsineeritud meheraasult. Ma vean kihla, et ma ei olnud ainuke, kes ei teadnud, et värskelt vaktsineeritud inimesed võivad olla ka nakkusohtlikud.

    Kui nüüd keegi küsiks, mida ma eelistan...kas läkaköha või seda jubedat kolmikvaktsiini (läkaköha, difteeria, teetanus)... siis kindlasti ma eelistan läkaköha läbi põdeda (ka oma juba suhteliselt kõrges vanuses :D )


  10. Ja hea tähelepanek on see, et alla kolmeaastane beebi organism ja siseorganid ei ole valmis veel metallidest vabanema... mida just vaktsiinid sisaldavad. Tervislik toitumine on looduslik vaktsineering.

    Jah... kuid samas peab ikkagi silmas pidama, et beebiga ei maksa minna rahvarohketesse kohtadesse. Tema arenev immuunsüsteem ei ole nii suureks koormuseks valmis... nagu see ei ole ka vaktsineerimiseks valmis.

    Mul on su üle väga hea meel, Janika! :)

    Jõudu ja jaksu ka edaspidiseks!

    • Upvote 1

  11. Vaktsiinipooldajad on suuremad vandenõuteoreetikud ja enamik neist ei tea teemast midagi... usuvad lihtsalt et näevad targemad välja kui pooldavad :D

    Ma pole ei pooldaja ega vastane, mõne asja vastu vaktsineeriks küll aga pimesi ei vaktsineeriks vaid uuriks iga haiguse ja vaktsiini kohta eraldi, sh komponendid ja tootja senine taust.

    Näiteks neid tootjaid kes kõrvalisi viirusi ja kahtlast hästijagunevat rakumaterjali sisaldavate vaktsiinidega vahele on jäänud ja sellega midagi ette pole võtnud, pigem väldiks.

    Kahjuks erilist kvaliteedikontrolli vaktsiinitootjatel üldiselt pole ja materjali bioloogilisest iseloomust tulenevalt on riskid suured.

    Iga vaktsiinitüübi ja komponendi puhul uuriks autoimmuunreaktsioonide riski.

    Kahjuks neutraalset asjalikku vaktsiiniteema analüüsi koos riskide suurusjärgu kaalumisega pole ühte kohta kogutuna veel kohanud.

    Ja krooniline HCV pole päris lootusetu juhtum.

    Ja järjest raskemaks läheb taoliste uuringute tegemine...ma olen paari näinud, kuid see on sama nagu suhkru vastu võitlemine...alati öeldakse, et ei ole ikka piisavalt veenev. USA s ei olegi suurt võtta sellist kontingenti (Peale amishite kogukonna...ja nemad ei ole ka haiged) , keda kogu aeg ei torgitaks. Imikud? Nende suremus on USA s arenenud riikide hulgast suurim. Miks?

    Ärge võtke hoiakut, et vaktsineerimine on püha lehm. See on tegelikkuses 200 aastat elanud religioon, mida väga alatult ära kasutatakse meditsiinile krooniliste haigete juurde tootmisel ja depopulatsiooni eesmärgil (eriti Aafrikas ja Indias). Eestis on inimesi niigi vähe ja sündivus väike.

    http://vaccineresearchlibrary.com/

    • Downvote 1

  12. Oma sugupuud uurides tuli välja selline fakt: minu vana-vanaisal oli 7 last, kellest 5 esimest suri imikuna või enne 2 aastaseks saamist ja ainult 6. ning 7. said täiskasvanuks. Olles ise varsti kaheseks saava poja isa, ei suuda ma sllist õudust isegi ette kujutada. See kõik juhtus vaktsiinivabal ajal, kus elati maal superökoloogilises ja puhtas keskkonnas!

    Loomulikult on jaburus vaktsineerida pidevalt muutuva sea-, linnu-, koeragripi vastu, aga imikute raskete nakkushaiguste vastu vaktsineerimata jätmine on kuritegu.

    Kuidas sa oleksid siis tundnud ennast, kui su laps oleks surnud kohe peale vaktsineerimist? ...ja ega see surm ei ole üleüldse kerge surm.

    Me kuulame arste ja me loeme teaduslikke uurimistöid.

    • Downvote 1

  13. Ma soovitan ka siiski arsti kuulata, nad pole kõik vabamüürlased. Nüüd kui enamus raskeid haigusi on seljatatud tänu vaktsiinidele on muidugi lihtne öelda, et neid pole enam vaja aga seda senikaua kuni on kriitilist massi, kes on vaktsineeritud. See vaktsiinihirm on üldse selline teema, mis tihedalt seotud mingi kaikausuga jne.

    Kes maksab, tellib ka muusika.

    Tava Meditsiin ehk Allopaatia on aukartustärataval kolmandal kohal surmade põhjustajatena. Juba see fakt iseenesest näitab, et alati peab ise uurima, mis ja milleks. ...ja hetkel maad võtva vaktsiinide poolt indutseeritud haiguste epideemia taustal on väga raske midagi positiivset nende kohta kosta.

    Me oleme siin veel üsna heas seisus. Vaadates USA poole on vaktsiineerimiste hulk neil tunduvalt suurem ja nende väikelaste suremus on ka vastavalt sellele industrialiseeritud riikide hulgast suurim. Üleüldine eeldatav eluiga samuti.

    • Upvote 1
    • Downvote 2

  14. Klassikalised loogikavead arutluses ja demagoogiavõtted.

    1. "Kas saame kõik vajaliku oma igapäevatoiduga? Ilmselt mitte" - demagoogia. Vastupidi, inimorganism on kohandunud loodusega ja on täiesti võimeline saama kõike vajalikku tavalisest toidust. Mis kusjuures ei pea olema üldse hüper-super öko ja jõehobukogustes. Vastupidi, loodus on loonud KESKMISE inimese sobituma KESKMISE toitumisega. Ja ellu jääma ja edukalt tegutsema.

    2. "Olen kyäni tooteid tarbinud ja tarbin ka täna kõiki kolme toodet ning samuti olen lugenud palju erinevaid materjale" - ja mis siis? Igaüks võib tarbida mida tahes. See ei tõesta midagi.

    3. "Kui Kyäni toodetel on EU-s ja Eesti vastavates institutsioonides olemas sertifikaadid ja kooskõlastused, siis järelikult vastavad need tooted toitumisstandarditele ja kehtestatud normidele" - jah, neid on lubatud kasutada toidulisandina. Kuid toidulisandi nimetuse võid sa taotleda absoluutselt kõigele, mis EI OLE KAHJULIK. Kuid ravimiks saad sa asja kuulutada siis, kui sellel ON TÕESTATUD TOIME. Nende kahe vahele jääb aga tohutu hulk kombinatsioone, kus iga soovija võib kokku keerata ükskõik mida, võtta sellele kaubamärgi ja nimetada selle toidulisandiks. Võta jahu, lisa sellele soola, pressi tabletiks ja anna kõlav nimetus. 1g tablett on 1 päevas süües ohutu, selge see. Kas sellest ka kasu on millekski - tõestada ei suuda. Seega ravim pole.

    Väga palju tehakse loogikavigu või kasutatakse otsese demagoogiana ka televiisorist nähtud väiteid näiteks magneesiumi vms. tablettide kohta. Esitatakse kaks väidet, millest esimene on tõene, teine tingiv. Ja lastakse kuulajal luua nende vahele kehtetu seos ise. "Magneesium on organismis vajali selleks ja selleks" - tõsi ja tõestatud. "Meie magneesiumitabletid VÕIVAD sul aidata seda ja seda". Mingit otsest tõestust ei ole aga paljude toidulisandite suhtes, et need a) ka üldse vajalikku kohta jõuaksid B) sellisel kujul üldse mõju omaksid c) omaksid reklaamitud mõju d) et neist üldse PUUDUS on. Faktist, et nt. magneesium on vajalik EI JÄRELDU, et meil tingimata selle puudus oleks.

    Ega mul ei ole tegelikkuses ju miskit selle vastu, et sa nii arvad. Nii arvata on hea ja turvaline.

    On ka toidulisanditel terapeutlised doosid (teaduslikult tõestatud :) ), mida kasutatakse tervendamiseks.

    RDA... ei ole terapeutiline doos...RDA on doos... millega ei ela ega sure :D

    Miks sellest räägitakse suurest meediast eemal? Kes maksab, tellib ka muusika... ja vitamiini ei saa patenteerida, st selle pealt ei teenita multikasumeid. Lisada võiks veel... et kes maksab, tellib ka seadusandluse, st keelab patenteerimisele mittekuuluvate ainete terapeutilised doosid lihtsalt ära.

    Olge tublid! :)


  15. Siin siis ülevaade mis toimub kui teksti lõpus olevat menüüd järgida!

    Kas oled kunagi kuulnud Atkinsi dieedist? Ma usun et ikka oled.

    Kui sulle on soovitatud järgnevat toitumist rasvapõletuseks, siis soovitan sul alljärgnev tekst hoolega läbi lugeda! All on menüü mis on esiteks lühiajaline lahendus ja teiseks terviseprobleemide tekitaja, nagu ka kõrgete süsivesikute dieet.

    Nagu dr. Atkins ja teised kes propageerivad madala sv toitumist rasvapõletuseks ja tervise kvaliteedi parandamiseks, pole teadlikud teaduslikest faktidest ja loogilistest asjaoludest miks see ei ole hea!

    Kui sa sööd/jood toite nagu pasta, riis, leib, tatar, kartul, mahlad jne, siis see süsivesik muutub sinu kehas veresuhkruks. Kui veresuhkur tõuseb siis eritub insuliin, et hoiustada see süsivesik rakkudesse.

    Insuliin pärineb sõnast insulatsioon, madala süsivesiku propageeriad väidavad et insuliin põhjustab rasvumist-nö tekitab insulatisooni su kehale ehk siis rasva.

    Sellepärast et süsivesikud põhjustavad insuliini eritumist tembeldatakse seetõttu süsivesikuid(sv) rasvumise põhjuseks- emaldades sv, saadakse tulemuseks kaalulangetus. Pole sv, pole insuliini, pole ladestuva rasva probleemi. Loogiline ju...

    On veel uskumus, et pidevalt insuliini eritumist tekitada sv rikaste toitudega, hakkab insuliini mehhanism kuluma ja tekkib insuliiniresistentsus, st et keharakud ei reageeri insuliinile ja see põhjustab insuliini taseme tõusu ebanormaalselt kõrgele et kompenseerida resistentsi. Teisisõnu, on vaja rohkem insuliini et teha sama töö. Rohkem insuliini, rohkem rasvumise hormooni ja rohkem rasva...

    Loogiline ju, aga on see ka õige???

    Mis juhtuks kui anda inimesele liiga palju kaloreid. Kui anda inimesele rohkem syya rasva kui sv, insuliinintase on madalam kui anda inimesele rohkem sv, kuid samad kalorid jäävad. Tundub et madala sv teooria peab paika,et rohkem sv võrdub rohkem insuliini.

    Aga kes rasvub rohkem, need kellel on kõrge insuliinintase või need kellel madal.

    üllatavalt, need kellel on madalam insuliinitase, rasvuvad rohkem ja kasvatavad vähem lihasmassi. Insuliin viib toitaineid ka lihasrakkudesse ja ilma insuliinita ladestub kõik söödud toit rasvana, mitte ei jõua lihastesse!

    Sv pole ainuke toit mis vallandab sinu kehas insuliini. Punane liha(sealiha,loomaliha) ja piimatooted(juust,vahukoor,või,hapukoor) on palju kõrgema insuliiniindekisga toidud, edestades isegi saia!

    Madala sv propageeriad väidavad et insuliin on hormoon mis tekitab näljatunde, see väide on teaduslikult ümberlükatud, selle hormooni nimi mis näljatunde tekitab on ghrelin.

    Insuliin tekitab täiskõhutunde ja stimuleerib su ainevahetust.

    Insuliin aitab kaalukaotusele kaasa.

    Kuias mõjub madala sv toitumine ja dieeditamine sinu tervisele???

    Kui liiga pikalt nii dieeditada(madal sv), siis hakkab kilpnääre alatalitama, tekib väsimus, kuiv nahk, juuste väljalangemine ja madal kehatemperatuur.

    Võin omadest kogemustest ja inimestest kes nö mägradieeti propageerivad, kõigil on need või enamus sümptomeid!

    Mõnedel on madala sv toitumisega head tulemused, aga kui see su kilpnäärme tööd häirib, siis kas see on ikka pikaajaline lahendus, pole ju reaalne!

    See on isegi kahjulik, olles madala sv toitumisel, võib alguses tore olla, kuid siis hakkavad probleemid nagu maohappelisus, higilõhn, tujude muutus, unetus, hambavalu jne sind kimbutama!

    Jällegi tean inimesi, keda enamus või kõik need probleemid vaevavad.

    Kes üldse tahaks elu lõpuni madala sv toitumisel olla ehk siis rasva/valgu ehk siis mägradieedil, kui see isegi oleks tervislik?! Isegi keegi kes on rangel ja tervislikul toitumisel juba, siis see on ikka liig!

    Olen ise ka üritanud, kuid loobunud eelnimetatud põhjustel!

    Mis juhtub kui tuua sv tagasi oma menüüsse?

    Järjekordne müüt...Olles madala sv dieedil, on su keha rohkem insuliini tõrkuv, seega kui sööd jälle sv, siis su keha ei võta neid nii hästi vastu. Madala sv dieet teeb su sv ainevahetuse halvaks, hullem veresuhkru kõikumine, ei suuda oma isusid kontrollida ja kiire rasva% tõus.

    Sinust saab sv talumatu ja kartulid millest madala sv propageeriad soovitavad sul hoiduda, aitavad insuliini resistansist üle saada.

    Kes suudaks/tahaks terve elu liha ja rasva ilma sv süüa.

    Soovitan ka vaadata!

    Näidismenüü

    Hommikusöök

    3-4 muna

    100-150g hapukoort (20%) / 30g taluvõid / 100ml vahukoort

    1 spl külmpressitud kookoseõli

    1 spl Mölleri kalamaksaõli

    Soovi korral kohv või tee (ilma suhkruta, vahukoore võid sisse lisada)

    Lõunasöök

    Kana/kalkun/siga/veis/kala vm naturaalne loomne liha

    Soovi korral pisut juurvilju (brokkol, lillkapsas, spinat, aeduba)

    40g taluvõid (kui on naturaalselt rasvasem liha, siis ei ole vaja)

    Soovi korral tee (ilma suhkruta), võid lisada koort/vahukoort

    õhtusöök

    200g kodujuustu (4%)

    100-150g hapukoort (20%)

    Tomat, paprika, sibul, küüslauk

    1spl kookoseõli

    1spl kalamaksaõli

    Piparmünditee

    Selle video olin ma ära kaotanud... Unustasin ta lihtsalt lisada oma youtube i kausta. Nüüd on ta tänu sinule omal kohal. Hea näidata mõnele ekstremistile.

    Kas insuliin on rasvapõletushormoon või rasvaladestushormoon? Reeglina ikkagi rasvaladestushormoon...ja mõningates olukordades ka rasvapõletushormoon. Isu hormoonid on pigem tõesti greliin ja leptiin, kuid kõik on omavahelises seoses.

    Sinu postitus ise räägib ka tegelikkuses sinu väite vastu, kuna nii video kui ka väljapaktud menüü on madalat insuliinitaset taotlev menüü.


  16. Kui hind ja kvaliteet paigas siis ju pole probleemi:) Vbl veel mingid lisaväärtused vms - saab näost näkku näha, täpsustada, rohkem suhelda?

    Huvitav on ikka ja jälle see efekt, et toitumiskava eest 40 välja käia on palju, pulbrikoti eest sama summa käib niks-naks. Aga kaua kestab toitumiskavast saadud kasu, kaua valgukotike ;) ?

    Reeglina on need kavad väikeste korrektuuridega copy paste tegevus, mis eeldavad lihtsalt ühe esialgse baaskava loomist.

    Ma saadaks küll pikalt, kui keegi üritaks mind sööma panna sellise kava järgi :D

×