Jump to content

bumer_2

Kasutajad
  • Sisu loend

    55
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

bumer_2

  • Tase
    Värske olija
  1. Rekordid alustades...

    Alustades kaalusin ca 60kg, pikkus 177. Rinnalt 60kg Kükk 70kg Tõmme 90kg Peale aastat trenni kaal 70kg Rinnalt 100kg Kükk 145kg (125kg 5x5) (tõstevööga) Tõmme 175kg (150kg 5x5) (tõstevööga) Esimene pool aastat trenni oli suht lahja, teine pool aastat algas Smolovi kükiprogrammiga, edasi 5x5, 10x10 ja muud sellised mõnusad kavad. Sealt ka põhiline areng. Suur tänu Janarile nende tutvustamise eest siin portaalis! Mõned näitajad veel: Püsti surumine ilma nõksuta 50kg 5x5 Rööbaspuudel surumine 25kg lisaraskusega 5x5 Lõuatõmbed 15kg lisaraskuega 5x5 Nii et ka esmapilgul täiesti andetu ektomorf võib korraliku trenni ja söögiga päris kaugele jõuda.
  2. Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!

    Pane munakollased tagasi, siis sobib.
  3. Süsivesikud 1kg kehakaalu kohta

    Teemaalgataja tahtis rasva põletada, mitte massi kasvatada..
  4. Füüsikaga on selline huvitav asi, et üks võib väita, et päike tiirleb ümber maa ja teine, et maa tiirleb ümber päikese, ning mõlemal on õigus. Nimelt saab igasugust liikumist kirjeldada ainult mingi objekti suhtes, tuleb valida taustsüsteem. Ja ükski reegel või seadus ei keela võtta taustsüsteemiks maad.
  5. Välimuselt on Nicole Scherzinger kõige lähemal ideaalsele. Iseloomuga on aga keerulised lood, 100% sobivat on kahjuks võimatu leida, kuna omadused, mida sooviksin, on osalt teineteist välistavad.
  6. Oksendamine peale treeningut

    Ükskord 10x10 kükke tehes oksendasin 4 korda (peale 6. 7. 9. ja 10 seeriat) aga pooleli ei jätnud. Kerge iiveldus on peaaegu iga jalatrenni lõpus, korra või kaks olen veel oksendanud.
  7. klubi turvad

    Sul on nii täpsed statistilised andmed selle kohta, kuidas Eestis kombeks on? Venemaale viidata ei tohi, aga Tartu koolile võib? Tramaeivõi..
  8. Abi paluks!

    Kui sa püsti talle vastu ei saa, siis maadle. Vaata ainult, et maha minnes allapoole ei jää.
  9. no tere

    Kuna etanooli tihedus on ca 0,8g/ml, siis tuleb kaloreid poole liitri viina kohta veidi vähem, 1120 kcal. Teinekord veendu kas see, mida sa kirjutada kavatsed, ka õige on.
  10. Toidukaubad

    Oh seda püha lihtsameelsust. Tõesti arvad, et toit sellest odavamaks muutub? Ei muutu, hoopis toidukaupmeeste kasumid muutuvad suuremaks. Samasugune populistlik BS nagu kõik keskerakonna teisedki ideed.
  11. kaalu alla võtmine ruttu

    Kunagi võtsin 3 ööpäevaga alla ca 8% kehakaalust ja päev hiljem maadlesin päris edukalt, nii et pole see midagi nii võimatu. Lihtsalt ei söönud ega joonud praktiliselt midagi ja tund enne kaalumist sai veel viimase vajaliku pool kilo maha higistatud.
  12. Sünnimärkidest vabaks

    Mis variante siis veel peale sügava augu on?
  13. Millest mõtlete treeningu ajal?

    Kui vajalik aparaat kinni on, siis küsin alati viisakalt, kui kaua läheb. Juturääkijad vastavad selle peale tavaliselt, et just lõpetasid ja liiguvad järgmise pingi peale juttu ajama, tõsised tegijad ütlevad oma seeriate arvu ning kui nad just alustasid ja läheb kaua, siis teen ettepaneku kordamööda teha. Kunagi pole veel probleemi olnud, et üle paari minuti midagi ootama peaks.
  14. Ma ei saa aru, miks ikka veel seda piiteri teemat (poksija poja väidetav vägistamine) üleval hoitakse. Oli ju teine uudis, et tõenäoliselt oli see "vägistaja" poksija äripartner narkoäris, kellest oli vaja lahti saada ja kogu see vägistamise asi oli lavastatud.. Point: asi ei pruugi olla üldse nii, nagu see esmapilgul paistab.
  15. Biitsepsi cm?

    178/70 ja õlavars 36cm. Aga võrdleks ühtlasi siis ka jõutõmmet või kükki - vastavalt 165kg ja 140 kg. Kas on ikka nii, et suurema biitsepsiga kaasneb suurem üldkehaline jõud?
×