Jump to content

maleva

Kasutajad
  • Sisu loend

    226
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    5

maleva viimane päevavõit oli April 15 2013

maleva's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

61 Tasub teda kuulata

maleva

  • Tase
    Kasutaja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. 1. Heath 2. Jackson 3. Rhoden 4. McMillan 5. Winklaar 6. Rami 1. Kaltwasser 2. Layug 3. Paulino 4. Alexander 5. King 6. Assria
  2. X Innar Mardo Memoriaal 2015

    Bikini 1. Reet Reimets 2. Jekaterina Remets 3. Agne Kiviselg Bodyfitness 1. Poznjak 2. Pudovkina 3. Taalvet Juuniorid kulturism 1. Tamme 2. Ivanov 3. Parveots Rannafitness -178 cm 1. Kaljula 2. Sildoja 3. Kabonen Rannafitness +178 cm 1. Jõgisalu 2. Tõnisson 3. Loorberg Klassika 1. Vähi 2. Merisalu 3. Anissimov
  3. 1. Kaido Leesmann 2. Siim Rast 3. Hjalmar Mäe 4. Elar Kraav 5. Aimar Kuusnõmm 6. Gert Koovit
  4. SKG transformation journey

    Mis põhjusel soetasid mõlemat? Peaksid olema ju sama põhimõttega, kuid dmba hcl peaks olema parem kui amp citrate powder.
  5. Taavi Merisalu Blogi

    Rakvere kirsi-rummi ja kaukaasia lihad on tõesti parimad. Hea on ka see, et neid saab osta tk kaupa konsumitest/maksimarketidest.
  6. Neid jutte oli kuulda juba 2012 aastal, tubli poiss, et taas lavale ronis, sai vitsad kätte.
  7. Kulturismi huvides võiks ju lasta võistelda. Mihkel pole siiani olnud IFBB poolt tunnustatud sportlane, seetõttu ei tohiks talle ka need määrused lugeda. Küsimuse püstitasin seetõttu, et eks paljudel ole veel meeles ühe EKFL-i asepresidendi sõnad aastaid tagasi.
  8. Nimekaim käib samas soome jõusaalis ka siis...
  9. Annika Pärteli BLOGI

    Polnud seal pakendil miskit paisutamisest ega sulatamisest. Valada 20g 1l vee kohta sooja vette (mitte keevasse) ja kõik. Vett panin suhteliselt vähe ja kausis tarretus päris jõudsalt asi, valasin peene joana muu kraami hulka, segasin läbi ja panin külma. Külmas oli öö otsa ja jäi nagu tavaline puding/jogurt. Peab ilmselt mingi asisema õpetusega želatiini võtma ja uuesti proovima.
  10. Annika Pärteli BLOGI

    Proovisin 20g ja 1,2l keefiriga, ei tarretanud ära. Kehv zelatiin?
  11. Annika Pärteli BLOGI

    Palju želatiini (poes erineva suurusega pakendid)?
  12. Pealtvaatajana tekkis küsimus, et mille järgi mõni kohtunik vabakava hindas, kui ta ei viibinud antud hetkel saaliski?
  13. Antidepressandid ja kehakaal

    Olen kõrvalt pealt näinud seda ja haaratakse ikka küll. Mind paneb pigem mõtlema, kui paljud kõrgkoolis käivad üliõpilased kasutavad või on kasutanud õpingute ajal AD? Pinged koolis, stress jne, esimesel visiidel kirjutab arst sulle AD kuuri välja ja parimatel juhtudel saad veel unerohud lisaks. Ja kas need üliõpilased hakkavad siis nüüd õppima? Ei hakka! Nüüd on lahe lihtsalt chillida, miski enam muresid ei tee. Peale aasta puhkust oled samas augus tagasi ja kool pressib peale. Teine teema. Miks AD kasutajatest enamus on naissoost?
  14. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    VEEL EI OLE! Seni kuni vanaks läinud kohupiima ei pea spordikotist leidma?
×