Jump to content

priit007

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

priit007

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 15.06.1981
  1. Reval-Sport

    Palju siinolijatest käib revalspordis? Kunagi mingi 3 aastakest tagasi olid tingimused täiesti normaalsed. Sai sauna igapäev ja pesemistingimused olid inimlikud. Nüüd tingiumsed praktiliselt puuduvad. nagu esimese maailmasõja vangilaager. Jah aparatuur on hea trenn on normaalne kuid see mis peale trenni saab on täielik porno. Niiske pesemisruum kus on nii laes kui p6randal tunda kuidas seened ringi jooksevad. Vesi on kord külm kord tulikuum dussialla saab minna korraga näputäis inimesi. Saunaks on aurusaun mis eriti kireldamist ei vaja.... ja sedagi loetud päevadel. On kellegil mingit infot kuna asi paraneb või on ideid kuidas saab revalspordi panna mingeid investeeringuid tegema? Peaks ühiselt midagi ette võtma... kui vaja siis isegi kuhugi KITSE panema.
  2. 2 K duell - kes keda ?

    Marek Kalmus
  3. Ujumine ja Jõusaal

    Tänan , Sain tublisti targemaks...
  4. Ujumine ja Jõusaal

    To : Oldman Sellest jutust võib aru saada ,et ujumine rasvu ei põleta... mida ei tahaks kohe üldse uskuda. Kui ikka igapäev vähemalt 1.5 km ujun siis ma kahtlen selles ,et ma ei põleta rasvu... Või olen ma millegist väga valesti aru saanud???
  5. Ujumine ja Jõusaal

    Ootaks ikkagi ära ka kiivikase arvamuse.
  6. Ujumine ja Jõusaal

    Peaksin ma siis ennem rasvad maha põletama ja siis lihast kasvatama või saab ka korraga teha- st. põletan rasvu ja kasvatan lihast? Proteiiniga peaks ju lihas kasvama kui ma ilusti proteiinid ära kulutan . Samuti Ujumise ajal peaks rasvad põlema kui ma fatburner 3000 ja ECA 4 kasutan?
  7. Ujumine ja Jõusaal

    Kuskil ütles Marek Kalmus ,et kui ei taha ,et lihas ära kärbuks rasvapõletuse perioodil siis tuleb samal ajal kui rasvu põletad proteiine tarvitada ja jõusaali treeningut teha. Maitea kas see sõnastus täpselt selline oli kuid mõte oli ala selline ,et kui ainult rasvapõletuse ja aeroobsega tegeleda siis õlevad ka lihased ära. Võta nüüd inni mis on see õige??? Äkki oskate edasi asja arutada?
  8. Ujumine ja Jõusaal

    Tere, Kaal- 92kg Pikkus 183 cm vanus 25 Soovin põletada rasva ja samas lihast kasvatada. Rasvapõletajana tarvitan toodet ECA 4 kapsleid (1kord päevas enne sööki), Proteiinina All Stars Gain tech peale jõusaali treeningut. (1 sheik) Enne ujumist joon sisse lisaks päevasele ECA 4 kapslitele veel ühe FAT Burner 3000 hetkel on asjalood niimoodi ,et Käin jõusaalis 3x nädalas ja vabakava e. ujumine 3-4x nädalas (1.5km) Söögiga on nii ,et hommiikul Rohelise tee jogurt, tass teed ja mingi puuvlili lõunaajal supp või puder koos mahlaga või piimaga Õhtul mõned võileivad ja jogurtit ja roheline tee. (2 tundi enne magamaminekut) Söögikordade vahepeaale söön erinevalt kuivatatud banaanilaaste, pirni, porgandit. --- Kellaga jälgin ujumise ajal põletatud kaloreid ja pulssi (pulss keksmiselt 151~, põletatud kalorid 1.5km ujumise peale keskmiselt 610 kcal) --- Küsimus on selline ,et kas proteiini pean võtma ka peale ujumist? Kas peaksin jõusaali kordasid tõstma ja ujumise oma langetama?
×