Jump to content

alien874

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

alien874

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev December 4

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Perth, Western Australia

Kontakteerumise viisid

  • Skype
    stiiviwonder
  1. Rinnalt surumine nõrk.

    Kui nüüd aus olla siis võib asi olla delalihastes ehk, triitseps on omast arust hea ja probleemi ei ole. Aga just õlad tunduvad nõrgad. Võtsin nüüd vähe erineva kava, kus tuleb keskenduda nii jõu kui lihaskasvule. Kava on selline: http://www.muscleandstrength.com/workouts/4-day-power-muscle-burn-workout-split.html Kas on mõistlik sellise kava järgi treenima hakata? Oskate ehk jagada nõuandeid... .
  2. Rinnalt surumine nõrk.

    Kas 10 seeriat natuke pikaks ei veni? Rinna päev mul niigi üsna pikk koos biitsepsi ja käevartega.
  3. Rinnalt surumine nõrk.

    5x5 seljuhul siis raskema raskusega jh? Mis see püramiid aga endast kujutab?
  4. Tere kõigile, Olen 183 cm 92kg noormees ja jõusaalis olen käinud nüüdseks 5 kuud. Mure selles, et ei saa kuidagi rinnalt surumises paremaks. Alustasin küll vist 55kg ja liikusin ülespoole. Teen tavaliselt 4 x 10, üritan vähemalt. Nüüd olen juba 2 - 3 kuud pidama jäänud 75kg ja sealt edasi ei saa. 80kg saan 6 kordust tehtud ja kõik. Treenin rinda kord nädalas ja treeningkavaks olen valinud siitsamast Ott Kiivika kava jaotatud neljaks. Alguses tegin algajate kava 1,5 kuud, siis Ott kiivika neljaks jaotatud kava 1. variant ja nüüd kuu tagasi vahetasin teise variandi peale, kuna käin 4 korda nädalas jõusaalis. Ma nüüd ei tea kas loodan liiga palju v peaksin midagi muutma, et asi liikuma saaks. Tänud ette!
  5. Millega asendada õlaharjutus?

    Päevakava on selline, kuid punaseks märgitud harjutuseks puudub saalis vastav trenasöör. Niisiis palun abi millega võiks sellise päevakava juures see harjutus asendada, et ikka sama lihasgruppi treenida? 2. päev - Selg, õla kesk- ja tagaosa, trapets, alaselg Seeria Tõmme rippkangil (Lõuatõmme) 3 x 6 - 8 vaata Tõmme vastu kõhtu kangiga kummargil 3 x 8 - 10 vaata Tõmme plokil ülalt kitsa haardega 3 x 8 - 10 vaata Tõmme rinnatoega trenazööril istudes laia haardega(Traktor laia haardega) 3 x 8 - 10 vaata Lendamine hantlitega ettekallutatult 3 x 8 - 10 vaata Lendamine küljele hantlitega seistes 3 x 8 - 10 vaata Lendamine küljele trenazööril 3 x 8 - 10 vaata Õlatõste smithi masinal 3 x 8 - 10 vaata Keresirutus horisontaalsel alaseljapingil 3 x 10 - 12 vaata Suured tänud ette!
  6. Teie poolt postitatud kaks kava Treeningkavades tekitavad tiba segadust mulle. Tahaksin ühte neist enda kavaks, kuid ei suuda otsustada kumba võtta. Ehk oskate soovitada kumb neist parem oleks?
  7. Sool. Hea v halb?

    Tere kõigile! Nimelt on minu eesmärgiks lihasmassi kasvatamine. Olen uurinud siit ja sealt ning siiani üsna arusaamatu kas söögisoola lisamine söökidele on pigem hea v halb. Nagu teada siis 70% meie lihased koosnevad veest ning tänu sellele ka soovitatakse palju juua vett, et lihased näeksid vormikamad välja. Siinkohal olengi aru saanud, et sool ei lase kehast vett välja, mis tundub seljuhul üsna loogiline, et soola tuleks tarbida. Ühel Kopli kooli loengul Tartus jälleg Imre Vähi selgitas, et soola tuleks minimaalselt tarvitada. Kas see sool on siis hea lihasmassi kasvatamise juures v pigem halb? Tänud! Stiv
  8. Kodune treeningkava.

    Mnjah... Kangi ei ole jah kodus. Aga palju neid kaloreid siis tuleks tarbida rohkem?
  9. Kodune treeningkava.

    Üldiselt olen ma seda kava teinud alles poolteist kuud ning enne seda oli mingi kuu aega vahet, kus tegin ka samalaadse koduse kava järgi 2 kuud. Mingi muutus on ikka näha... Kui kiiresti peaks olema üldse mingit korralikku arengut näha? Ning teine jutt toitumise kohta... Mulle endale tundub, et kogused liiga suured päeva peale, sest polster ees on vähe suurenenud. Olen sellest aru saanud, et lihaskasvu tagada tuleb rohkem tarbida kui kulutada ning loomulikult õigeid toitaineid. Kuid kui ütleme 2000 kalorit ja peale oleks päevane norm kaloraas mehe kohta, siis kui palju oleks mõistlik rohkem tarbida et lihas kasvaks? Ning üldse kuidas ma aru saan, palju ma päeva jooksul kokku kulutan? Tänud!
  10. Tere kõigile. Olen 22 a ning kaalun 83kg pikkust 183cm. Kuna pole aega jõusaalis käia... Siis selle vähesegi vaba aja, üritan kodus trenniga sisustada. NImelt tegin endale mingisuguse kava, mis loodan, et ei ole täitsa puusse pantud ning võin sellise kavaga treenida. Eesmärk oleks siis ikka lihasmassi kasvatada ning hea välja näha. Ootan kommentaare oma koduse kava kohta, nii häid kui halbu ning ehk keegi aitab sättida midagi kavas. Toitumise koha pealt olen palju uurinud ning tean, et see põhiteema ikka. Mistõttu ka üritan võimalikult õigesti süüa piisavates kogustes. Usun, et neid koduseid kavateemasi on siin lahatud palju, kuid siiski loodan väikest abi oma kava kohta. Kava: Lõuatõmbed 3 x 10 Kätekõverdused 3 x 15 Surumine hantlitega istudes 3 x 10 Küünarvarre kõverdamine hantliga istudes kontsentreeritult 3 x 10 Küünarvarte kõverdamine hantlitega seistes, neutraalne hoie 3 x 10 Käte kõverdamine tagatoengus 3 x 20 Prantsuse surumine hantliga istudes 3 x 10 Kükk hantliga, lai jalgade haare 3 x 10 Kõhulihaste kava (erinevad harjutused) Teen seda kava 3x nädalas ning ette taha soojendused nagu ikka. Tänud ette!
  11. Proteiin - gaasid?

    Endal ka päris raske jama sellega. Nimelt oli juba see probleem lahti, siis kui hakasin tervislikke toite sööma, mis muidugi ka ajab sest ikkagi juurviljad ja asjad. Kuid nüüd nagu tundub, et valgusheigiga asi veel hullemaks läinud. Peale sheiki kohe ei olegi hull aga siis kui jõuan söögini hakkab sees möllama :S Ka pelleris pean mitmeid kordi käima päevas. Kas kellegil sellist vetsu jama ka on? Üldse küsimus, kas valgusheik pigem aeglustab või kiirendab ainevahetust? Igatahes tellisin endale ebayst USA-st Beano ning loodan lahenduse leida eks näha.
  12. Kõhulihased...kui tihti?

    Imre koha pealt olen ise ka midagi sarnast kuulnud. Sealt selle peale hakkasingi mõtlema, et kuidas siis see õigem oleks...
  13. Kõhulihased...kui tihti?

    "Teine soovitus on ka õige rasva kaotamise koha pealt, kuid ei ole teemaalgataja kirja pannud, mis paremaid tulemusi ta rutem ootab." Just nimelt, et nad tuleks ikka nähtavale. Kerge pekikiht on peal, kuid mitte midagi hullu. Ühesõnaga siis saan aru, et igapäev ei ole soovitav neid treenida. Kuid kui treenida siis on see pigem halb või hea?
  14. Tere, Nimelt olen kuulnud siit ja sealt, et kõhulihased on üsna suur lihasgrupp ega nõua pikka taastumist. Kas selline väide võiks tähendada, et võin teha iga päev kõhulihaseid, et paremaid tulemusi kiiremini saada või siiski mitte? Ehk on keegi teadja abiks sellel teemal? Tänud Stiv
  15. Töö juurde lõunaks?

    Mida teha või osta tööjuurde lõunasöögiks, kui ei ole ligidal ei restorani ega poodi? Mida oleks võimalik valmistada ja mis oleks ikka tervislik. Varem sai ikka pirukaid ja kartuli salatit ja niisugust söödud...
×