Jump to content

lutsukomm

Kasutajad
  • Sisu loend

    93
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

lutsukomm

  • Tase
    Värske olija

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. söömine?!?!

    mis Oldman asjast arvab kah?
  2. söömine?!?!

    Üks tuttav sööb alati nii, et kõigepealt kogu salat, siis riis/kartul... ja lõpuks liha. Pidavat kasulik olema nii toituda? Kas on õige ja miks?
  3. soovitage...

    küsimus selline, et on pikad tööpäevad 10h päevas füüsilist tööd. Loll küsimus vist aga kas kreatiini tarvitamine aitaks mingil määral kaasa et oleks rohkem energiat. Või mida soovitaksite?
  4. Salat.

    suured tänud. nii tomat on hea- kurk nii hea ei ole. kui keegi teab ja viitsib siis võiks mingi umbmäärase tabeli teha köögiviljadest
  5. Salat.

    ok
  6. Salat.

    On vist kõigile teada, et salat igati kasulik asjandus. Küsimus miks? Vitamiinid või midagi head veel? kas vastab tõele, et tomatis ja kurgis erilisi vitamiine ei ole?
  7. Magamine

    Täna just mõtlesin teema sellekohta püstida. Mul selline lugu, et paar aastat magasin nagu väike laps 11-12h päevas ja tõusmisel olin veel mitu tundi ikka vääääga unine. Nüüd magan 5 tundi ja tunnen ennast ideaalselt ja tõusta ka kergem. See on kestnud 4 päeva aga loodan, et see nii jääbki.
  8. õlu peale trenni!

    eriti hea on üks 0.5l õlu proteiiniga segada. saab nii valgud kui süsivesikud kätte
  9. Massilisajad ja proteiinid.

    osta normaalne proteiini pulber ja pane Trauben Zuckerit (viinamarja suhkur) sisse ja ongi massilisaja. odavam ja parem kah.
  10. valu....

    kukla tagant surumist jah. oli minu viga täitsa jah kuna polnud ennem sellist harjutust teinud ja tegin ikka liiga suure raskusega.
  11. valu....

    selline asi siis, et eile sai õlga ja triitsepsi tehtud. polnud ennen õlale sellist harjutust nagu kang üleval alla pea taha teinud. täna aga lõi kohutava valu ja enam ei saa peadki väga pöörata. on kellegil sama asja olnud ja kuna üldse saab uuesti trenni minna?
  12. Proteiin

    EsaPro siit samast fitness.ee-st.
  13. Liha ribidele.

    huvitaks ka see vastus kuid tundub, et rahvas ei tea?!?!
  14. Snäkid Eesti vs Inglismaa mängu ajal?

    ma ka aru ei saa....joo õlut ja asi korras
  15. kuna trenni?

    selge pilt naabrimees
×