Jump to content

mart

Kasutajad
  • Sisu loend

    104
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mart

  • Tase
    Kasutaja
  1. Rain Karu

    Olen Raini juhendamisel nii mõnigi aasta ise trenni teinud. Äritehingud on alati edukalt läinud. Ei ole ta mingi hämaja midagi.
  2. Tegin siin oma tarbeks natuke uurimustööd võistlustulemuste seas ja ühel hetkel võttis leitud informatsioon natuke kukalt kratsima. Marek Kalmus "krooniti" tema enda ja suuremate ajalehtede sõnul möödunud (2002) aastal Fitnessi Maailmameistriks Saksamaal. Selle kohta võib leida fraase ja tsitaate ajalehe "Postimees" arhiividest: http://www.postimees.ee/index.html?number=...p=lugu&id=84657 http://www.postimees.ee/index.html?number=...p=lugu&id=83476 Kuid pärast mõningat otsimist leidsin WFFi koduleheküljelt sissekande, kus Marek Kalmus on märgitud auväärse teise koha omanikuks: http://www.worldfitnessfederation.de/nabba...f_results3.html Kumba nüüd siis uskuda: kas Kalmust ennast ja kodumaist meediat või WFFi?
  3. Kehakaal

    kui sa oled naissoost, siis võid proovida rasedust. sellega võtab kohe kõvasti juurde. kui oled mees, siis proovi kakamise piiramist. peaks kah m6ned kilod andma.
  4. Otile!

    nokulihas on ylespumbatuna kohe eriti palju suurem
  5. Säär!

    ma jändasin kah säärega mingi aja hiljuti. tegin säärt iga kord, kui tundsin, et ta on ära taastunud, mis oli siis ca 2 korda nädalas. tegin säärt esimese lihasena sõltumata sellest, mis päev mul parasjagu muidu oli. mis juhtus, oli esiteks see, et säär läks kiiresti kole tugevaks. tõstsin kettaid iga korraga aina juurde. samas ümbermõõtu tuli mingi 6 nädalaga juurde miski 2 cm, mis võrreldes jõu juurdekasvuga oli köömes. teine asi, mis juhtus, oli see, et säär hakkas kole kiiresti taastuma, nii et juba järgmisel päeval ei olnud üldse tunda, et teda treenitud oli. ja siis lõppes jõu juurdekasv kah ära. mis järeldusi sellest teha? võib-olla seda, et periooditi maksab säärt tihedalt treenida ja siis jälle harvemini?
  6. Reaalne kasv

    kui sa sööd seda iga päev ja siis päevad otsa diivanil mune laiaks istud, siis ma usun, et olenevalt ainevahetusest võid juurde võtta 2-10kg. rasva. tegelt on see kah ikka oluline, kuidas sa täpselt trenni teed, ja mis toidulisasid sa praegu sööd.
  7. keemia panemises ei ole minu arvates midagi halba. ma lihtsalt ise ei pane. ja mitte mingitel moraalsetel, eetilistel ega tervislikel kaalutlustel, vaid lihtsala ma ei viitsi. mul oli kooli ajal keemia "2" ja ma ei viitsi praegu kah keemiaga tegeleda. parem teen sporti.
  8. Otile ja Marekile

    see loko raamat on väga kõva asi. mul ei ole; laenasin tü raamatukogust kunagi. põhjalik ja teaduslik asi, mitte mingi flexi v6i musclemagi reklaamijutt.
  9. noriks ikka seda võistluseelset dieeti. ma siin üritan ise praegu kuivatada, aga vist ei lähe väga hästi.
  10. ma ei ole küll näinud, et raido või mõni teine treener revalis kellegil trennitegemist segab. mõnikord küsin fredi käest nõu ja ta aitab alati; muidugi ei tule ta ise oma nõuannet pakkuma. aitäh fredile siinkohal! tema ei lobise, vaid räägib asjast. segama kipuvad just need treenerid, kes ise seletama tulevad. eriti jube oli vanakooli boheemkulturist kuusik (muidu kõva mees!), kes ujus sulle keset biitsa seeriat külje alla, käskis kangi maha panna ja hoopis triitsa tegema hakata. mul ei ole olnud aega jälgida, kas raido ka naistele ligi ajab, aga kui ei aja millegipärast, siis minu soovitus on: adnku minna! flirt toob vaheldust üksluisesse päeva ja seks on suurepärane lõõgastus raske trenni tegijale.
  11. newbe no missa jaurad. tra "kes-on-kes-on". inimene on. kaks jalga. käed. pea. teeb trenni. hoia silmad-kõrvad lahti, äkki paned teda kunagi tähele, siis uuri lähemalt, mööda külgi alla ei jookse.
  12. njaa, see on k6va tulemus. maksimum on selles testis 300 puntki, vend vähk kaotas punke jooksu pealt. samas kätekõverdustes annab maksimumpunktid juba 80 kordust ja kõhulihastes vist 75 vms. niet - köhh köhh - usa armees ei ole mõeldud selle peale, et nii kõvasid vendi olemas võiks olla. ise tegin 282 punkti 300st - 82 kätekat (et maksimum kätte saada), jooksin 12.05 (maksimum oli vist 11.58 vms) ja kõhulihaseid ei mäleta, aga seal läks kah paar punkti kaduma. samas ma olin siis vist 17 ja kaalusin mingi 65 kg praegu enam niimoodi ei lippaks. ja siis paluks - kirjelda enda triitsepsi (ja biitsa) treenimise põhimõtteid. sest need tunduvad ühed väärt põhimõtted olema.
  13. 425 per kärss, õpilasele-tudengile 360.
  14. Areng

    biitsepsi alaosale on klassikaline harjutus biitsepstõste noodipuldil. üldse siis need harjutused, kus koormus on kõige suurem liigutuse algfaasis.
  15. Toidulisandid!

    jah, prohormoonide teema on eestis suht vähe tuntud. ennastki huvitab, et mis need on ja mida nad teevad. henri, äkki oled sina see mees, kes valgustaks? oleksin väga tänulik.
×