Jump to content

rantel

Kasutajad
  • Sisu loend

    210
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rantel

  • Tase
    Kasutaja
  1. Rakveres Võitluskunsti trennid?

    Tere Spordiklubi Tugev Tahe: 5165591 Treener:Villu Nurmoja. Ega Rakveres rohkem taolist trennivõimalust iseenesest ei olegi. Alguses jääb kindlasti igasugu andmine ära ja usun et hakkad kõigepealt tehnikat õppima.
  2. Tere Kunagi oli pealehel teema, kus oli soovituseks teha 30min jooksul võimalikult palju korduseid (mälu võib petta, ja lõuatõmbes oli jutt). Ma ei leia selle kohta täpsemalt infot üles. Kas see on konkreetne treeningviis!
  3. EBATAVALINE VÕITLUSKUNST

    Arvan et Capoeira sobib väga hästi ka sellele kes tahab endale head vormi. Nagu aru saan, siis seal on väga palju jalatööd, ja kui ikka korralikult teha jalatööd, löögid, või nagu Capoeira's siis võimalikult kõrgele, kiiresti ja mänguliselt (mitte nii väga otse näkku täisjõuga), kokkuvõttes sellega saab kindlasti saavutada head vormi.
  4. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    Ei mäletagi kas olen siia juba kirjutanud... aga pole hullu. Pikkus: 197 Kaal: 103,5 Vanus: 25
  5. kysimus? 15 a-ne jousaalis

    Julm. Ma ei sõida autoga ka nii palju nädalas km maha.
  6. Kui rääkida arvust siis päris üllatav on maailmarekordina näha numbrit: 3,750 lõuatõmmet. See tehti 8:03h jooksul. Stephen Hyland (GBR). Ma loodan et need andmed on õiged .
  7. Hommik 6

    Tere Jah, on mõistlik, pigem just peabki sööma. Siin on juttu samast asjast
  8. Rattasõit

    Tere See et sul varbad krampi tõmbavad, see võib olla seotud valede jalatsitega (endal oli sama jama, teiste jalatsitega see mure kadus), samas võib ka oleneda sellest mis osa jalalabast sa pedaalil hoiad.
  9. Tere Mul andis vasak põlv siis tunda kui jooksmisele samal päeval tegin ka veel kükke (kerge raskusega hüppekükk). VÕttid valusaks põlve, aga kui enam kükki ei teinud samal päeval jooksmisega oli asi suht kiiresti korras. Hüppasin võimalikult pehmelt.
  10. Poksikoti tegemine.

    Hei hei. Mina tegin endale ise poksikoti. Materjalid: Oli vaja sellist parajat toru (mingi plastmassist veetoru, küllalt paks). Ümber toru kerisin parajalt suure mingi vene vaiba. Ümber vaiba tõmbasin niiskuskindlat teipi (see halli värvi, riide moodi, käega saab puruks rebida, all liim, Mägiaivari teip). Toru otstesse panin sellised paari cm jämedused puiduplaadid (silikooni vahele ja kruvidega kinni). Toru sisse panin põllukivid, kott kaalub kuskil 40kg. Pildid võin ka üles panna kui keegi soovib näha.
  11. Sangommi trenn

    Kindlasti mis jääb natuke puudulikuks on just jalatrenn. Aga selle kompenseerin teistel päevadel rattasõiduga (ei ole just väga lihase kasvatmise meetod, aga kindlasti mõjub hästi).
  12. sangpomm

    Eks kõik oleneb harjutusest. Endal 20,5kg kaaluv ja osade harjutuste jaoks on seda selgelt liiga vähe. 32 kg-st on kindlasti juurde vaja, ja ka paari sellist mis on ühe kaaluga. Aga jah, poest ma kindlasti ei raatsi seda osta sest hinnad on ikka päris kõrged. Rakvere Kuulutajasse kuulutus üles panna, olen suht kindel et kindlasti on pensionääre kellel vedeleb selline asi kodus.
  13. Sangommi trenn

    Tere Nüüd siis paneksin üles ka sellise väikese kava mida ma kodus nüüd teen selle sangpommiga. 1 päev. Kuskil 2km jooksu. Lõuatõmbed peopesad väljapoole: 3x10. Lõuatõmbed peopesad sissepoole: 3x8. Sangpommi üleslükkamine õlalt: 3x10 (ideaalis, nii palju veel vasaku käega ei jaksa, teen mõlema käega sama palju). Sangpommi tõmbamine vastu rinda ettekallutatult: 3x10. Sangpommiga hoo tegemine jalge vahelt sirgete kätega ette: 3x15. Kätekõverdused laia haardega: alustan 35 korraga ja edasi nii palju kui tuleb, 3 seeriat Hüppekükk: 3x10. Kõhulihased: 3x30. 2 päev. Kuskil 2km jooksu. Lõuatõmbed peopesad väljapoole: 3x10. Lõuatõmbed peopesad sissepoole: 3x8. Sangpommi üles viskamine sirgele käele: 3x10 (ideaalis, nii palju veel ei jaksa vasaku käega). Sangpommi tõmbamine lõua alla: 3x10. Sangpommiga hoo tegemine jalge vahelt sirgete kätega ette: 3x15. Hüppekükk: 3x10. Kätekõverdused kitsa haardega: alustan 30 korraga ja edasi nii palju kui tuleb, 3 seeriat. Peale jooksu teen kätele poksimisharjutuste näol soojendust. Trenni lõpus venitan kõiki lihaseid. Teen seda kava üle 1 päeva, kui tunnen et on tõesti väsimus, siis jätan 2 päeva vahele. Kavatsen mingi aeg kuidagi sebida 2 ühe raskusega sanpommi ja ühe vähemalt 32kg-e ja surumispingi kuidagi valmis nikerdada, siis tuleb harjutusi juba juurde. Eesmärk on hetkel lihtsalt natuke lihast kasvatada, rasvakogust vähendada ja jõudu juurde saada. Igatahes mulle see kava mõjub. Loodan et saate aru mis harjutustega on tegi, ja võibolla annate infot mida vähem teha, mis harjutust kuskile ümber tõsta. Hetkel järjekord on selline ja tundub mulle endale olevat suht normaalne.
  14. Kõik on uus aprillikuus

    Minu meelest on püütud liiga palju asju ühele lehele mahutada, võtab liigselt silme eest kirjuks. Ja samas erinevad lingid, teemad, näit: foorum, blogid on liiga ühes massis sees, võiks olla natuke rohkem asju eraldatud. Erinevate teemade paigutus oli enne kuidagi parem.
  15. Sangommi trenn

    Info siis selline et algsest 16kg-st sangpomist on saanud 20,5.
×