-
Sisu loend
234 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Kogukonna Reputatsioon
7 Neutraalnerollton
-
Tase
Kasutaja
- Sünnipäev 02.10.1983
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
Record Breakers 2015- Suur ennustusvõistlus!
rollton vastas kasutaja Eleri topic Võistlused / Events
1. Leesmann 2. Rast 3. Mäe 4. Kraav 5. Kuusnõmm 6. Pehme -
Inimesed on erinevad ja tulebki ise leida, mis sulle paremini sobib.
-
Üks youtube video on õigem, kui teine:)
-
Hahahhaa, miks sa Raigot ja Siimu mõnitad?
-
Olen selle täpselt vist sinuga analoogses vanuses läbi teinud. Algas ta ka kellegi jala peale maandumisest ja lõppes ta sellega, et lõpuks ei aidanud ka need plaatidega hüppeliigesekaitsmed, sooritasin sellist kergelt küljele kallutades viset ja maandusin põrandal ja jalg oli all kergelt kõver. Ja raksumisest, siis ega sellest lahti ei saagi, mul käivad nakusd lihtsalt kõndides, enamus arvavad, et mul käivad paelad vastu maad. Aga sul ei pruugi ju nii minna, soovitan palliplatsile tagasikiirustamise asemel vo veidi pikemalt taastavaid harjutusi teha.
- 4 vastust
-
- hüppeliiges
- vigastamine
-
(and 7 more)
Sildistatud märksõnadega
-
Palju sul seda korralikku treeningstaazi selja taga on nüüd? Pean silmas, et trenn ja toitumine suht korras olnud.
-
HDTanel - Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process)
rollton vastas kasutaja HDTanel topic Blogid
Olematu vorm kerge liialdus ei ole? -
Mis sellest vennast sai?
-
Good morning, superman ja jõutõmme näiteks.
-
Tõeline guru. Aitäh!
-
No on mida oodata!
-
Oleme sellega kõik kursis kus sa käid, kuid kahe saali hinnavahe on 20 euri. Kui seal oleks okei, siis 20 euri säästa ei oleks üldse paha.
-
Keegi võiks muidugi kohal ära käia. Mul endal see nädal kahjuks aega ei ole selleks,
-
No asukoha poolest mullegi äärmiselt sobiv. Hea meelega ootaks ka kellegi tagasisidet!
-
Team FAST - Kristina Koroljak
rollton vastas kasutaja Kristjan-Johannes Konsap topic Fast Team - Valmistu koos minuga
Peaasi, et kurki oli:D.