Jump to content

saleh

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

saleh

  • Tase
    Vaatleja
  1. kaal ja pikkus...

    Täpselt sama siin. Kah capicorn muide!
  2. Minu treeningmeetod

    Inside 14 alates 1997 vahelduva eduga. Viimased pool aastat pidevalt kainud ja viimase paari kuuga 5kg ka maha visanud - ja peeglisse vaadates ei utleks et lihaste arvelt.
  3. Minu treeningmeetod

    Buldooserilt vaga head kommentaarid. Aitah! Seda ma ootasingi mitte mingit targutamist a la "koik on halvasti".
  4. Minu treeningmeetod

    Jalgadele on kordused selleparast suured et ma ei saa suurt raskust panna polvevigastuse tottu. Siis teen pigem pikemaid seeriaid. Inside14 ma ju votan oppust - vahetan triitsepsi ja biitsepsi paevad ara. Ja mis see tahendab et eelnevad on koik ara oelnud - enne sind ei kommenteerinudki ju keegi peale Creeki. Ma vaatasin neid kahepaevaseid kavasid siin tooriistade all aga need on kuidagi lahjad - jaab mulle vaheks. Minu kahetunnine kava mulle vaga koormav ei olegi. Kolmepaevane on jalle...mmm...ma ei ole nii fanaatik et rohkem kui 4 paeva nadalas trennis kaia (krt mul on perekond ka). Kohust ja seljast veel niipalju et kui ma peaksin neid peale trenni tegema siis ma hakkan lihtsalt nendest ara viilima (kogemusest raagin).
  5. Minu treeningmeetod

    No jah Creek siis ma võiks ju vahetada biitsepsi ja triitsepsi päevad lihtsalt ära. Muide raamatus Kulturism Kõigile ei olnud minu mäletamist mööda ühtegi kava kus biits ja triits ühel päeval oleks. Veel kõhulihaste harjutused mõjuvad mulle soojenduseks väga hästi sest nad on pärsi pikad ja kõhulihased arenevad hästi - ratta selga ma küll ei roni (see on suht mõttetu soojendus).
  6. Minu treeningmeetod

    Sorry ma mõtlesin ikka õlga ja rinda ei taha teha ühel päeval.
  7. Minu treeningmeetod

    Eesmärk on lihaste kasvatamine ülakehal ja rasvapõletus kõhult ning jalgade vormimine lihaselistemaks kuid veidi saledamaks. Kava on jaotatud kaheks (kõhtu ja alaselga teen iga päev enne treeningut soojenduseks umbes 3 harjutust kõhule ja 1 seljale, 3 seerjat igas harjutuses, seerjates 15-20 kordust): Esmaspäev ja neljapäev - Kang rinnale negatiivse kaldega pingil või horisontaalpingil 4x8-12 - Kaldpingil kang 4x8-12 - Trenažööril surumine ette rinnale 4x8-12 - Seljale bloki alla tõmbamine selja taha 4x8-12 - Ploki ette tõmme (sõudmine) 4x8-12 - Pullover trenažööril 3x8-12 - Biitsepsile sirge kangiga seistes 4x8-12 - Biitsepsile kaldpingil kangiga 4x8-10 - Plokiga ette tõbed biitsepsile 4x8-12 Teisipäev ja reede: - Õlale kangi surumine kukla tagant 4x8-12 - Lendamine trenažööril 4x8-12 - Triitsepsile kas rööbaspuudel surumist 4x8-12 või selili olles kangi laskmine otsmiku juurde 4x8-12 - Triitsepsile ploki surumine alla 4x8-12 - Jalgadele surumispingil 4x14-22 - Jalgade sirutamine ette istudes 4x12-18 - Jalgade kõverdamine taha trenazööril lamades 4x10-12 - Säärte sirutamine seistes trenažööril 3x8-12 - Säärte sirutamine istudes 3x8-12 Biitsepsit ja triitsepsit ühel päeval teha ei taha sest kätele liiga väsitav, samuti ei taha teha ühel päeval rinda ja selga. Iga päev võtan kaks korda Universal Animal Cuts kapsleid (aga tulevikus tahan vist fasti fburnerit proovida) ja Peale trenni joon Hera 80 ühe annuse rasvavaba piimaga. Treening võtab pea 2 tundi. Ise tunnen et võiks veel midagi teha õla tagaosale aga mida? Kommentaaride eest ette tänades! Saleh
×