Jump to content

Papoff

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Papoff

  • Tase
    Vaatleja
  1. Suveks vormi?

    Suured tänud abi eest. Eks ma hakkan siis treenima teie õpetuste järgi ja proovin siiski midagi suveks saavutada
  2. Suveks vormi?

    Tervitus! Nüüdseks olen jõusaali kasutaja olnud peaaegu 4 kuud ja mõtlen hakata kasvatama massi, ja kusagil 2 kuud ennem suve teha dieet ,et suveks mitte vajalik rasv ära likvideerida. Mõtlesin ,et ostan selle toote http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=460 Ja kui ma treeniks korralikult 4 kuud , ning võtaksin Extreme Mass XXL-i ka kas siis oleks võimalik põletada üleliigne rasv 2-e kuuga? Ehk siis 4 kuud massi kasvatada ja 2 kuud dieediti ja aeroobset. Praegu treenin jõusaalis 3 korda nädalas ja aeroobne on samuti kolm korda. Jõusaal on teispäev,neljapäev,laupäev ja aeroobne esmaspäev,kolmapäev,reede. Küsimus seisnekski selles ,et kas on 2 kuuga võimalik põletada korralikult rasva? Ja kas on mõtet hakata tarbima massilisajat? Olen 17 aastane ja pikkust on 180 ja kaalun 71-72. Kõik abi ning soovitused on oodatud
  3. Algajale kreatiin ja proteiin?

    Papoffile: 1. Kas sa tead täpselt, mis harjutusi ja millises järjekorras jõusaalis treenida? 2. Kas sa oled kindel, et teed kõiki harjutusi õigesti? 3. Kas sa treenid jõusaalis piisavalt suure intensiivsusega ning mobiiltelefon on sellel ajal välja lülitatud? 4. Kas sinu tavatoit on piisavalt valgurikas? 5. Milline on sinu eesmärk, kui sa jõusaalis käid? 1.Mina treenin niimoodi ,et kui on õla ja tritsepsi päev siis alati teen suurema lihase ennem ja siis alles tritsepsile.Ütleme nii,et teen 4 õlaharjutust järjest ja siis tritsepsile eraldi 4. 2.Arvan ,et teen enamus harjutusi õigesti.Võimalikult aeglaselt ja proovin vähemalt seeria pikkuseks lasta 60 sek'i. 3.Pole telefoni kunagi saali kaasa vedanud, las ta olla seal riietusruumi kapis ja ei sega see mind ega ka teisi , kui see helisema peaks. 4.Proteiini juurde kaldungi sellepärast ,et tavatoidust ma ilmselt ei saa kätte seda valgu vajadust mis mul on. Kaalun 72kg ja siis vajaksin umbes 144g valku päevas.Toituda proovin võimalikult hästi.Krõpsud ja hamburgerid ja muud pudipadi toidud on kõrvale heidetud juba tükk aega. 5.Eesmärgiks on trenniga saavutada endale vormis keha ja jõudu.Kui see on saavutatud siis jätkan kindlasti trenniga mitte ei jätaks asja soiku.
  4. Algajale kreatiin ja proteiin?

    Miks ma arvan ,et vajan kreatiini? Arvan sellepärast ,et areng on pisut aeglustunud ja selle abil ehk saaks natuke kiirendada seda. No seda rasva mul nüüd palju pole, natukene. aga kui nüüd süüa proteiini ja kreatiini ka veel juurde ja toituda looma moodi siis tuleks seda rasva kindlasti juurde. No ja kui hiljem hakkan rasva põletama siis ilma aeroobseta? Sest aeroobne mingil määral põletab koos rasvaga ka lihast ja siis lõpptulemus tuleks enamvähem selline ,et kreatiini ja proteiiniga olen tühja töö teinud.Suuresosas huvipärast tahaks proovida kreatiini just huvipärast,et näha kuidas see minu peal toimib.Ehk soovitaksite millist proteiini ja millist kreatiini siis oleks vaja mulle?See ju midagi halba ei teeks kui ma isegi väga ei vaja kreatiini aga proovin selle ära?
  5. Tervist! praeguseks hetkeks olen jõusaalis treeninug 4 kuud,praeguseks on jõunäitajad suurenenud võrreldes alustatuga ja kõik areneb tasapisi.Vaikselt hakkan otsima uut kava endale.Niisis mõtleisn ,et kuskil 2-e nädalapärast alustaks uue kavaga ja tooksin kasutusse ka kreatiini ja proteiini.Kuid vana probleem on siiski veel õhus.Natuke üleliigset rasva, see kaop mul tasapisi nagu näen sest kõht paistab juba rohkem välja ja treenin 5 korda nädalas plus veel mõndadel trennipäevadel teen aeroobset ka veel jalgpalli ja ratta sõidu kujul. Ja nüüd probleemne osa.Selline küsimus ,et kui ma hakkan kasutama kreatiini ja proteiini kas siis rasva põletus seiskub? või kas on üldse mõtet sellel ajal kui rasva põletan tasapisi ,kasutada toidulisasid? Ja kui on siis milliseid?Kaaluliselt nagu ülekaalu ei ole ,et pikkust 178 ja kaalu 72 , et kui võtaks kreatiini ( teatavasti see suurendab kaalu lihasmassi kujul ) siis kaal kindlasti tõuseks ja kas lihasena või siis migni osa ka lihtsalt rasvana?Tuli natuke palju segaseid küsimusi aga pea on mõtteid täis ja need küsimused vajaksid vastust. Aitäh.
  6. rasvast kiirelt vabanemine?

    Võiniii.Suured tänud igastahes ja proovin panna rõhku rohkem toitumisele
  7. rasvast kiirelt vabanemine?

    Noh niivõrd kuivõrd sain aru ,et treeniksin edasi ja hiljem mõtleks rasva põletamisele. Aga eks ma võtan sinu juttu kuulda ja teavitan kunagi tulevikus kuidas seis on aitäh
  8. rasvast kiirelt vabanemine?

    Põhimõtteliselt nagu kaalupoolest polegi ülekaalu aga no kõhulihaseid olen ikka teinud juba ammusest ajast ja korralikult, kuid need on seal rasva all just.Ma arvan ,et toitumine peaks mul selline enamvähem olema, hommikuti on natukene nadi kuna ennem kooli ei jõua rohkem kui mõned leivad ja piima.Lõunajal soe praad ehk siis kartulid, salat,liha ja morss.Õhtul kodus ka soojasööki liha jms.Peale jõusaalis söön kodus üks 400g kohupiima ka sisse.
  9. rasvast kiirelt vabanemine?

    Olen siis 16 aastat vana ja olen jõusaalis käinud kusagil 3 kuud, kava on paigas ja käin 4-5 korda nädalas. Keha arengut on märgata kuid probleem on just selles ,et pisut üleliigset rasva on millest sooviks võimalikult kiirelt vabaneda.Rasva on just kõhupeal ja ka rinnal,seega selleks ,et kõhu ja rinnalihas välja paistaks peaks need rasvad sealt kaotama.Olen 180 pikk ja kaalun 71 kilo.Tegelen jalgpalliga suhteliselt tihti 3 korda nädalas või enam saab ikka korralik mäng mahapeetud niiet kohe väsinud olen.Kardan ,et see jooksmine ei aitaks neid rasvu põletada, sest jooksen jalgpallis väga palju ja sõidan jalgrattaga ka peaaegu iga päev, kuid mitte ei kao need üleliigsed rasvad.Oskaks keegi aidata?
×