intsu007
-
Content count
252 -
Last visited
Posts posted by intsu007
-
-
-
ainult esimene aasta on mata ja füsa
aga ikkagi
-
ma olen eelnevalt õppinud kutsekeskoolis elektriku eriala, ja tahan veel õppida kaugõppes autotehnikat, miks kaugõppes, kuna tööl on vaja käia ja raha teenida
-
Tere, soov minna siis TTK-se, kuid selline küsimus, kas keegi teab, kuidas seal matemaatika ja füüsika on, kui rasked, on kellelgi kogemusi sellega, endal natuke füssaga raskusi
-
tselluloosi meeste riietusruumis laseb lagi läbi, sinna pandi ämber, ma oleks ükskord selle osta lennanud
-
no tra, kes oli see naljamees kes müüs selle poksikoti ruumi ära, kus nüüd saab siis poksida, klubi maine läheb kohe alla niivisi
-
pingutan et tööle saada, kõik pakkumised alates 50 kr tunnis oodatudoleneb kas sul on mingi eriala millepeal töötada, või lambikat tööd otsid.
-
hantlitega on jälle raskem teha
-
Kindel värk ,et sööd vähe...Mis tähendab hommikul kerge söök ? Minu teada peaks hommikuti ikka kere täis kühveldamaüldse peaks kõht kogu aeg nii enamvähem täis olema
kell kätte ja kasvõi äratuse peale sööma XD
Edu kasvamisel:)
kuidas siis sõjaväes hakkama saada niiviisi
-
Olen täisealine ja Hansapangas panin sentide eest saadud tsekiga raha arvele, nii ei lisandunud mingit teenustasu.sama siin, erakliendid peavad ainult tasuma
-
Sellise küsimusega peaksid vb pöörduma spordiarsti juurde
-
Tehkem selline test ära, et sööks palju kapsast ja kaalikat ja hoiaks peeru 5 päeva kinni ja siis kui teha tõmmet või kükki ja laseks siis vussu välja, siis tuleks räigelt värsket......
-
no edu siis teile kõigile
mul see jama möödas juba
-
kakelnud olen palju, peksa pole antud, aga mu klassivend sai aasta tagasi niimodi tänaval vastu molli, et üks venku küsis suitsu ja klassivend vastas et tal pole, siis virutas venku hambusse. Kõik toimus hommikusel kooliteel
-
Kui sa selga nõksutama hakkad , siis keerabki p*tsiseal pole enam midagi pu*si keerata, juba ongi puntsis
-
mul on klassiklane tõstmineja palun nüüd ärge rääkige teistest asjadest räägime kuidas alla võtta ok?
ära nüüd liiga fanatiks ka muutu
võistled hiljem kui alla saad
-
Mingi karvaste muusika.ise oled ka karvane
-
ok... ja miks me seda nüüd vaatama pidime? st point gde?seal ei peagi mingit pointi olema vaid et me näeksime oma ümber loodust ikka ka, mitte ainult rauda jõusaalis
-
palju sigu on jah
-
Tegelikult oli maailmalõpp juba ära. See oli 2002 20. veebruaril. (2002 20.02) Aga kuna me keegi ei usu selliseid asju siis elamegi praegu oma usus edasi, tegelikult pole meid olemas juba 6 aastat. See mis meid igapäevaselt "ümbritseb, mida näeme, tajume, kuuleme" , see on unenägu. Selline on inimese aju tekitatud kaitse mis kandub surmahetkel astraalkehale, või hingele üle, et hinged peale surma hulluks ei läheks ja sigadusi tegema ei hakkaks, tundub neile, et elavad peale tegelikku surma samamoodi samas kohas ja kehas edasi. Nii oli ka enne maailmalõppu kõikidega kes surema pidid. Samal hetkel lihtsalt , neile märkamatult mindi üle astraalmaailma ja nad ei teadnuki, et nad tegelikult surid. Samamoodi meie kõik kes me 2002 20. veebruaril maailmalõpu läbi surema pidime. See kõik on uni.(Ok Kalmus peksab segast jälle, tänane trenn väljus kontrolli alt, õnnestus eriti karm seljatrenn teha vaatamata oma 104, kopikatega kaalu juures.)
aga mis siis toimuma pidi 2002 aastal, maailmalõpp pidi olema ka 2000 aastal, aga mis juhtus: nothing
-
Kel huvi lugege raamatut "Tagasi tekkeloo juurde", lühidalt öeldes elavad Nibirul inimeste nö klooniad kes kunagi iidsetel aegadel olevad enda geeni ristanud ahvi omaga ja nii meid siia tekitatigi. Ja kõik muu millele ei ole siiani seletust ,nt püramiidid, pidid ka nende käekiri olema. Füüsika proffessor ülikoolist teadis öelda et kui need meie loojad peaksid oma planeediga, mille trjektoor on ellipsi kujuline ja mis jõuab päikese süsteemi lähedusse umbes iga 2000 aasta pärast, ei looda selle teooriasse uskujad et nad siia uuesti heade kavatsustega tulevad.Huvitav oli lugeda igaljuhul soovitan huvilistele.......
kust seda raamatut saab
-
UFO vs MUSCLE MANirw, nemad ei tea musklitest midagi
-
õige jutt, aga me peame olema üksteisele truud, me oleme kui vennad ja õed kõik
-
kui ma sellest hävingust kuulsin, siis käis mul korra mõte läbi : ah p*rse see kool ja trenn
tere ott mul on selline küsimus
in Küsi Kiivikaselt
Posted · Report reply
Ma alati ei saa aru, miks see rinnalt surumine siia puutub
aga jah, mul on ka kiire ainevahetus lihtsalt peab rohkem sööma