Jump to content

iwanna fakya

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

iwanna fakya

  • Tase
    Algaja
  1. millega joote proteiini?

    Mulle meeldib väga Arctic spordijoogiga. Süsivesikud seal sees ja taastus parem
  2. Rate.ee

    mind jälle ajab selline vanainimese jutt noore mehe suust naerma. Nagu hädisev vanaeit...millegagi pole rahul. Las see rate olla, sa ei pea sinna tõesti ronima. Siiski, sa seal vist päris tihe külaline...tead reidislängi, kommentaare, hindamissüsteemi ja palju muudki. Ei saa ikka eemal püsida, jah ? Mis puutub tutvumisse...miks mitte tutvuda inimesega reidi kaudu ? Teeb see kellesti kehvema inimese kui ta on ? Kui kokku saad, siis toimub tutvumine ka päriselt, sest vaevalt teineteisele kohe kaela langetakse ja lobisetakse nagu vana tuttavaga. Ei, tõsisemalt rääkides, vanu tuttavaid leiab sealt tõesti kõvasti, keda muidu ilmselt ei näekski.Las kasutavad need, kes seda vajalikuks peavad.
  3. Ülakeha treenimine ilma alakeha treenimiseta

    Ega see suht ebanormaalne jah, et jalgu ei treenita. Jalad pole kehvemad kui su k2ed, rind v6i mis iganes. Olen n2inud isegi j6usaalides mehi, kes ylalt tugevad nagu h2rjad, aga kannavad alati dressipykse...ja noh, ega sealt mingit suuremat jalalihast kyll ei paista.
  4. Jalg

    Kykist, jalapressist, etteastetest ja s22resirutajatest on kyll ja kyll. Lihtsalt tee trenni ja oota, kyll ta kasvab, kuhu ta p22seb.
  5. Matemaatika statistika töö

    Loodan, et saan abiks olla 1. Teie fitness.ee kasutaja? iwanna fakya 2. Kui vanalt ja miks hakkasite jõusaalis käima? mingi 15 v6tsin esimest korda hantli pihku...aga ise loen k2imise alguseks 2003 aasta...nii et siis 20 aastaselt. Hakkasin k2ima, sest see on spordiala, mida teed rahulikult...ilma rabelemata...ei salli m**da saali jooksmisi 3. Teie pikkus ja hetke kaal? 183 cm ja kaalu 92 kg 4. Kes on Teile olnud eeskujuks? Poel eeskuju. 5. Teie jõunäitajad? J6ut6mme - 200 kg; kykk 160 kg; surumine 150 kg 6. Kas kasutate mingei lisandeid? massilisaja megamass 6000, NOX, kreatiin 7. Teie meeldejäävaim kogemus seoses jõusaaliga? Ei meenu midagi praegu. 8. Teie suurim saavutus jõusaaliga seotud spordi vallas? Pole saavutusi...teen lihtsalt veidikene enda tarbeks 9. Kas kavatsete ka edaspidi jõusaali külastada? Kindlasti.
  6. Pärm millex?

    Ma siin paar kolm n2dalat tagasi m6tlesin, et proovin ka. Kunagi ammu olin p2rmi proovinud ja teadsin kyll, et jube maitse on aga et kasulik ka on. Aga nyyd m6tlesin, et kannatan vapralt 2ra. V6tsin siis pool v2ikest pakki korraga suhu ja koha algas WC poole jooks ka. Selline elu lohe lendas v2lja et jube. Nyyd teen p2rmi v2ikesteks tykkideks ja neelan alla, ohtralt vett peale juues, niisama enam proovida kyll ei taha.
  7. jalapress

    vaatasin postitusi, mida kodanik sdmartin on teinud...kaal 80 kg. Tundub nagu yliv6imatu, et teed kyki 290 kg-ga. M6tlesid v6ibolla jalapressi ? Teine v6imalus, et teed siin lihtsalt nalja...
  8. sangpomm

    V2ga hea pirn, daemonium Netis see t6esti paha ei tee.
  9. kas tohib?

    Aga miks mitte teha k6ike koos ikka ? Nii nagu yks 6ige kava ette n2ekski. Rind ja biitseps saaks keha terviklikult treenides samuti korraliku koormuse ju.
  10. Tartus jõusaal algajale??

    MV on v2ga soodne ja k6va j6usaal. Rahvast on veel 4-6 ajal suht normaalselt ja algajad saavad seal v2ga head n6u.
  11. Küsimused

    Kui inimene kysib kysimusi a la, et kuidas oma keharaskusega rinda treenida, siis vaevalt tal m2rkimisv22rseid teadmisi anatoomia vallas on. Rinnatrenniga saab triitseps mingi koormuse nii v6i naa. K6ik surumisharjutused koormavad triitsepsit mingil m22ral. Ka k2tek6verdused. Lihtsalt, mida kitsamalt k2tek6verdusi teed seda rohkem saab koormust triitseps.
  12. Looduslik l2henemine on ok ja ka 6lu on hea p2rast trenni, aga p2rm...olen seda kunagi s**nud, oksele ajab...jube asi. M6tlesin, et kyll harjun, aga ei midagi...iga korraga muutus aina vastikumaks
  13. ABB XXL

    Arvad t6esti, et see toode oleks nii odav kui sa saaks sellest 66 portsu ? Ja sinu arvutus kehtiks ainult juhul, kui toode sisaldaks 100 % valku.
  14. ABB XXL

    Uurisin selle toote kohta www.bodybuilding.com seal on *eldud, et : Servings Per Container: 10 Korraga tuleb sisse v6tta seega 280 g pulbrit, mis teebki 100 g pulbri kohta 15 g valku.
  15. ABB XXL

    100 grammis mainitud tootes on 15 grammi valku...Kusjuures kui v6tta seda toodet nii nagu ette antud (4 m66dulusikat), siis j2tkub seda 10-ks korraks...
×