Jump to content

jaans20

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jaans20

  • Tase
    Vaatleja
  1. Biitsa treening pink

    ok tänud !
  2. Biitsa treening pink

    Tervist tekkis selline küsimus , et Biitsepit treenida on paljudes jõusaalides olemas selle jaoks omad pingid . Antud hetkel mõtlen seda pinki , kuhu peale istud ja rinna toetad vastu pingi ülaosa ning hakkad tõstma kõverat kangi ? Loodan et saite aru mis pinki ma silmas pean - sooviks teada saada selle pingi nimetust !
  3. Proteiin No 1 - küsimus

    tekkis selline mõte et kas on mõtet hommikul teha 3.5 % piimaga ( et imenduks aeglaselt ) valgu kokteil , kuna ei ole eiline hommikune sööja ja seega mõtlesin et oleks ehk oleks sellest kasu ! Kuid jah No1 maasikat olen ise kah tarbinud , tegelt täitsa ok maitse kuid peale seda kui whey 100% rocky road-i proovisin enam seda No1 kyll ei taha
  4. Sain sellise kava?!?!

    ok eks ma siis uurin endale sealt mingi kava ka jalgade kohta ja mingit täiendust seljale , kuid kas ylakeha jaoks on see kava mis mul hetkel normaalne või peaksin seda kah muutma ?
  5. Sain sellise kava?!?!

    mmh jah see oli selline kava põhimõtteliselt mida ma yldjuhul teen , kuid jah ei sa öelda et ma selga ei tee minu meelest ploki tõmbed vastu kõhtu kui ka kukla taha on otseselt seotud seljaga ,kuid võimalik et olen asjast valesti aru saanud ! Ja seoses jalgadega on tõesti nii et ma neile praktiliselt eraldi harjutusi ei tee ,ainult sellisel juhul kui ma tunnen end mõnel päeval peale antud kava täitmist mitte piisavalt väsinuna ! Ole hea anna siis mõni soovitus kuda asja muuta !
  6. Sain sellise kava?!?!

    Nii selline kysimus et ise tegelen trenniga umbes aasta ( kuid on ka olnud mõningaid pause vahel ) ja olen teinud kogu aeg systeemselt trenni 3-5 korda nädalas ( vastavalt energia varudele , kuna tegelen fyysilise tööga ) 1.päev Soenduseks 10-15 minutid sörk jooksu Lamades surumine kangiga neutraalne 5x10 + algul soendus Kaldpinnal hantlitega surumine 5x10 Kaldpinnal hantlitega lendamine 5X10 Lamades surumine kangiga negatiivne 5X10 + algul soendus Ploki alla surumine seistes 5X10 Kõhupink 4X10 Venitus ja lõpetuseks rahulikku kõndimist 10-15 minutit 2.päev Soenduseks 10-15 minutid sörk jooksu Istudes triitsepimasinal kangi yles surumine 5x10 + algul soendus Ploki tõmbed vastu kõhtu, istudes 5x10 +algul soendus Biitsepingil istudes kangiga 5x10 + algul soendus Hantlite surumine istudes 4-5x10 Hantlite ette tõstmine õlgade laiuselt 5x10 Biitsepsitele seistes kangiga 5x10 ( yle nädala vahetan ja teen pealthaardega ) Ploki tõmbed kukla taha laia haardega istudes 5x10 Ploki tõmbed yles seistes 5x10 Kõhupink 4x10 Venitus ja lõpetuseks rahulikku kõndimist 10-15 minutit Mis te arvate sellisest kavast kas oleks mõtet midagi muutma hakata ?
  7. palju sealne hind on , tihti peale oleks hea kui saaks kohe hommikul enne päikse tõusu saali ära käia ?
  8. Saksa Mahutreening

    mmh jah tekkis selline kysimus et kui seda teha kas te teete seda siis mingil kindal raskusel ( mõtlesin seda et kas tõsta ka raskusi peale igat seeriat või mitte )?
×