Jump to content

FH16

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

FH16

  • Tase
    Vaatleja
  1. Ninalõikus

    Ja kaua teil palavik püsis peale oppi ? Mul 1,5 nädalat möödas aga palavik ikka 37.2- 3 kraadi
  2. Ninalõikus

    Kas teisel korral oli arstiks naisterahvas Dr. Anneli Põld ? A kuidas sa ikka siis nina nii puhtaks said et plaate hea välja oli võtta. Ma esmaspäeval välja võtma siis tean tegutseda.
  3. Ninalõikus

    Mul ninas natuke plaatide otsi näha, kuid sügavamalt ei saa seda kamarajura kätte ja immitseb ikka seda sodi välja. Kolmas päev peale oppi ja palavik veel püsib ja õhk läbi ei käi, ainult natukese immitseb läbi. Draakon40 kuidas sa puhastasid nina nende vahenditega- kas lasid niisama vedelikke peale või kookisid ka millegiga. Eriti sügavale ju ei pääse vatitikkudega, ainult plaadiotsani pmst. Päris rets küll kui opid nii ebaõnnestuvad. Kus kohas sul opid tehti ?
  4. Ninalõikus

    Käisin ära ninaopil ja kabrikuid lõigati ka. Kas kodus olles peale oppi hoidsite ja vehetasite vatitopse ninas, kuna sealt eritub ju ikka verd ja heledat vedelikku. Ja millega te nina puhastasite ja kas saite kollidest ja vereklompidest puhtaks. Ise lasen sinist värvi humer150- t sisse, aga koorikud ja verinie lima ei tule välja niisama, vahepeal koogin kõrvatikkudega kuid sügavale ju ei kannata lükata ainult eest vähekese. 30.01 oli opp ja juba 06.02 võetakse plaadid välja. Sellepärast küsin, et pärast ikka plaadid kätte ilusti saab, et ei mattu kollida alla.
  5. Ninalõikus

    Pisikerosin: Kas eelnevad opid ebaõnnestusid, et 4-5 korda tehtud ? Kuidas paremini paranes kas üldnarkoosiga või kohalikuga? Kumba soovitaksid.
  6. Ninalõikus

    Nii, saadeti Tartu Kuperjanovi 1, kus käisin ka mandleid lõikamas. Nina- kurgu kõrva arst ütles, et ta ise võtab need Rakveres välja. Ei tea mis on arsti nimi, hellas ja pani aja kirja. 30. jaanuar 2012 minek. :S Mandleid lõikama läksin siis pidi 8 kohal olema aga nüüd kell 10. Võtsin igaksjuhuks üldnarkoosi. RT. ja renku - tegid kohaliku või üldnarkoosiga ? Pani veel kirja ninakabrikute hüpertroofia.
  7. Ninalõikus

    mmmargus : Räägi lähemalt kuidas kodus paranemine läks, kes sul plaadid välja võttis kas sama kes oppi tegi või tavaline nina-kurgu- kõrva arst ? Endal ka see tee ees, kuna üks ninapool on pidevalt kinni, kui magama jääda siis läheb üks pool täitsa kinni ja vahel mõlemad, niiet öösel hingan suu kaudu rohkem. ( päeval pea mõlemad ninapooled lahti ja saab hingata kuid enamus ajast vaheldumisi üks ninapool kinni.) Nüüd veel põskkooppa põletik mis on veninud juba mitu nädalat- antibiootikumid ei aita ja palavik 37-37,3 püsib. Arstid räägivad, et kõver ninavahesein takistab põskkoopa paranemist. Tean kahte inimest kellel op. miskipärast ebaõnnestus ja kasu polnud midagi. Nina arst ütles et teevad üldnarkoosis ja kuperjaanovis. Kohaliku tuimestusega ei julge eriti. Mandliopp tehti üldnarkoosis ja ärakamisel pold midagi viga- nagu oleks maganud natuke. Homme nina... arstile, siis saadab Tartu.
×