Jump to content

kusta001

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kusta001

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.05.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Konkreetne küsimus

    mida arvata väikesest koguses kreatiinist koos valgshakega rasvapõletusperioodil, mis eelpool soovitatud ..
  2. Konkreetne küsimus

    Sry ma jätsin mainimata, et ma olen mingi 3 aastat jõusaalis käind, natuke on ikka küll, mida säilitada Massi kasvatamisel kogutud rasvast on tarvis nüüd vabaneda Aga ma sain oma vastuse kätte, aitäh.
  3. Konkreetne küsimus

    Tere, hetkel tegelen rasva põletamisega. 2x nädalas jõusaal ja 3x nädalas HIIT. Toitumist jälgin ka. Kas peale jõusaalis käiku on hea mõte valgusheki juua ? Mõtlen just siis, kui eesmärgiks on maksimaalne rasva kaotus ja minimaalne lihasmassi kaotus. Aitäh.
  4. Rasvakiht

    tere, Selline jutt, et olen nüüd juba mõnda aega massi teinud ja progress on märgatav. Ainuke asi, et kuna olen koguaeg korralikult söönud (pigem rohkem, kui vähem) ja ka proteiini shake joonud massi kasvatamise eesmärgil, siis on rasvakiht kehal suurenenud. Olen lugenud, et see on normaalne ja massiperioodil paratamatu. Kuna mu eesmärk on lihtsalt vormis olla, siis nüüd kui lihased juba suuremad, võiks nad ka rohkem välja paista... eriti kõhu piirkonnast. Küsimus siis seisnebki selles, et mida ma peaks tegema ? Kas reljeefi ja aeroobset ? või lihtsalt hakkama toitu piirama (mis ei tundu tervislik, kui samamoodi jõusaalis käimist jätkan). Rasvakaotamisel kaob mingilmääral ka mass, olen lugenud, aga mis oleks minu olukorras kõige õigem ?
×