Jump to content

mahezo

Kasutajad
  • Sisu loend

    45
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by mahezo


  1. Kõigepealt tee oma toitumine korda, ime et sul näljapaistetust seal musklite asemel ei ole! Seejärel kui toitumine on korras, tunned kuidas kasvad siis aeroobset juurde. Ise tegin alguses korra nädalas, teisel nädalal juba 2x 30- 40 min jooksu. Mõjub ka jõusaaalile hästi, kui võhma on. Ära pulssi alguses kõrgeks aja.


  2. Tere,niisiis,äkki keegi oskab õelda mis harjutused oleks kõige paremad.

    Hetkel treeninud kodus 9kuud.

    Jaanuarist hakkan saalis käima.

    Aasta algul kaalusin veel 89kg,juuni alguseks saavutasin 64kg kaalu,kõik koduse treeninguga + toitumine,kaal nüüd püsima jäänud.

    Ise muidu 19a. ja 180cm pikk.

    Köhulihase jooned on kõik näha ja tunda et kõva on aga tahaks suveks lihaseid välja tuua.

    Mis kuradi kõhulihaseid sa taga ajad ? Normaalset väljanägemist tahad saavutada, hakka sööma! 64 kg??????? Hakkad mingis näidendis õngeritva mängima w? Söö 4-5 korda päevas korralikult, veel parem kui teadjamatelt siit toitumiskava võtad ja oma eesmärgid selgeks teed!


  3. Vend mõistab vähemalt sõita, eelmine hooaeg oli huvitav, aga mis kulgejad seal sõitsid vahepeal. mingid suvalised asendajad, kogenematud! kindlasti tahab nii mõnigi mees tõestad mis puust tehtus on, eriti legendi kõrval. ning ega mr. M sinna m näppima ei lähe!


  4. Tere!

    Praegu siis käsil 5x5 kava jaotatuna 4 ks. Praegu käsil 4s nädal, plaanis kokku 9 nädalat teha. Kavaga väga rahul ja hea tuhin sees ning tulemustega rahul! Pärast jõutsüklit plaanis siis massi teha ja sooviks erinevaid soovitusi ja kavasid, kuidas töötas, mis harjutused, jaotus, toitumine, toidulisandid, aeroobne jne. Siin olevaid kavu näen isegi, neid pole mõtet soovitada, kuid igasugune kogemuste jagamine teretulnud!

×