Jump to content

tsanm

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tsanm

  • Tase
    Algaja
  1. Kreatiin ja Arginiin koos, kas võib?

    arginiini tarbides hakkab mul WC-s käimine väga tihedaks muutuma. Hoiatan lihtsalt ette, kui enne magamaminekut võtad. Segab pisut und lihtsalt.
  2. 12 aastaselt käisin rattaga üle pea ja murdsin rangluu ära. Väga räige oli, ei soovita kellelegi . Paar nädalat ei saanud iseseisvalt isegi voodist üles. Randmeluu olen ka murdnud rattaga kukkudes. Viimane vigastus oli jõusaalis kükki ja jõutõmmet tehes. Tõstsin seljalüli paigast ära ja nüüdsest enam jõutõmme ja kükk väga ei kutsu tegema
  3. Power Nap

    Ma teen iga päev ühe väikese uninaku, umbes 30 minti. Minule sobib väga hästi, pärast on hea ärkvel olla. Kooli ning eksamite ajal on see eriti tähtis, et jõuaks rohkem õppida.
  4. Raua sisaldus veres

    Suur tänu ROtter, sellest lingist oli palju kasu. Sümptomid olid täpselt sellised nagu seal kirjeldatud. Aitäh!
  5. Raua sisaldus veres

    Tere, Mul on tuttaval selline probleem, et keha ei omasta eriti rauda. Tavalisel inimesel peaks olema selle sisaldus 9, aga temal on 2. Ta on proovinud rauda süüa tabletikuuridena, kuid see on hoopis sisaldust vähendanud. Niisiis sooviks teada kuidas saaks nii, et keha omastaks rohkem rauda. Mida tuleks süüa jne?
  6. Haarde tugevus

    võta üks käsi pealt ja teine alt, siis jõuab oluliselt rohkem, treenib haaret kah
  7. väike biitseps :)

    Käsi kasvab paremini, kui seda eraldi päeval treenida. Veel on oluline ka tagasi laskmise faas, mitte niivõrd pingutus. Ise teen nii, et 1 sekund üles ja umbes 5 sekundit alla.
  8. Uni - liiga palju või mitte?

    ise olen kah päeval magaja, kuid kunagi üle poole tunni ei maga. Kui rohkem magad, siis oled ülejäänud õhtu unine ja ei jää pärast magama. Ja see 8 tundi öösel on päris piisav minu arust, kuigi paaritu arv tunde pidi parem olema kui paaris. Näiteks 5 tundi on parem kui 6 jne.
  9. Mida süüa enne scoutsrännakut?

    söö putru
  10. hantlitega rinnalt surumine mõjutab õlgu vähem ning arendab rinda paremini kui kangiga tehes
  11. Kuna tõmbasin selja ära, siis olen otsustanud kükist ja jõutõmbest loobuda, muidu hakkaks vigastus korduma. Niisiis sooviks teada mis oleks nendele harjutustele alternatiiv, aga samas ei koormaks alaselga. Tahan just sellist harjutust, mis sarnaselt kükile tõstaks keha testosteroonitaset. Veel tahaks teada, mis harjutusi teha reiele, peale jalapressi, kui kükki teha ei saa.
  12. JalaPress

    tee põlved enne soojaks; näiteks tee põlvedega ringe
  13. tõmbasin selja ära

    ilma vööta olen kogu aeg teinud valu tuli ikkagi vist rohkem kükist, kuna pärast seda oli tunda, et selg on kange ja natuke valulik.
  14. tõmbasin selja ära

    tegelikult arvan, et kükk keeras asja p***e, kuigi jõutõmme ka paras jama. Arsti juurde minek nüüd vist
  15. tõmbasin selja ära

    Niisiis tõmbasin täna jõusaalis raskusi tõstes selja ära ja valu on suht väljakannatamatu, hästi vaikselt saab liigutada, lamades tuikab natuke. Sooviks siis teada kas annaks midagi teha valu leevendamiseks, või peab lihtsalt rahulikult ootama, et ära läheks?
×