Jump to content

Katrin

Kasutajad
  • Sisu loend

    49
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Katrin

  • Tase
    Algaja
  1. Kas jäin õnnitlustega seekord hiljaks? Tea, kas vendv sügisel jälle võistleb ka?
  2. jooksmine

    Jooksjate treening on muidugi oluliselt erinevam kulturistide treeningust. Kas oled niisama pühapäeva jooksja või tegeled jooksmisega iga päev? Kui vana sa oled? Mis eesmärgiga kõhtu treenid? Kas ranna jaoks või on see üks osa sinu vastupidavustrennist?
  3. Keegi on arhiivist kõik vanad tegijad üles otsinud ja nüüd läheb jälle andmiseks? Vähemalt igav ei hakka ja läbimüük kasvab!
  4. eesti ron

    Miks te peate vaest õnnetut Mikikat siin niimoodi kiusama? Ega tema süüdi ei ole, et loodus teda suurest musklimassist ilma on jätnud, aga soov kulturistiks hakata on ikka suur!!! Te olete tema peale lihtsalt kadedad!!!Las poiss proovib vähemalt!!!
  5. vend vähile järjekordse tähtpäeva puhul ja veel midagi...
  6. Kui arvate,et oleme vend vähi unustanud, siis eksite! Mingitel segastel põhjustel ei õnnestunud meil lihtsalt siia sisse logida. See teema jäi vahepeal soiku, aga see on ka arusaadav-suvi läheneb. Vähk on ikka täitsa ponks-teda on nähtud nii teles kui ajakirjades. Millal saab omale VV postri koju seinale soetada?
  7. Vend vähk on nendest kolmest mehest kõige kobedam! Õnnitlused...
  8. ÕNNITLUSED...TEGELT OLEKSID VÕINUD VEEL NATUKE AEGA VALLALINE OLLA-MULLE JA ÕELE EI OLE NÜÜD JU MINGEID SHANSSE ENAM JÄÄND. KAS ON EESTIS VEEL NII ILUSAID POISSE?
  9. mulle meeldivad lihaselised mehed ja ma seda ei varjagi.
  10. Kas siis sellised lodevad paksud rasvamaod on ilusad?Mehel peavad lihased olema!Vaata seda vend vähi pilti ja imesta!
  11. Mida tead sina ilusatest poistest?
  12. Mis asi on huvitav?Teema on lihtsalt sellisena välja kukkunud
  13. Parimate soovidega Valentini päevaks sinu pöörastelt austajatelt ja austajannadelt.
  14. Palju õnne,vend vähk!Juubeliõnnitlused!Ja ärgu nüüd keegi tulgu siin kriiskama,et jutt läheb teemast mööda.
×