Jump to content

jaapanlane

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jaapanlane

  • Tase
    Algaja
  1. rasvast+sydamest

    aeroobset panen ka kohe paris kovasti. mul on yks paev trenn ja siis teine paev aeroobne jne ning vaid paev enne jalgade trenni on 100% vaba.
  2. rasvast+sydamest

    selline mure on, et viimasel ajal mingi jama sydamega. pole just vaga pidev probleem, kuid siiski viimased paar paeva on syda hakanud nagu imelikult kaituma. St et hetkeks hakab kiiresti puperdama ning tahab ka pilti eest ara visata. aga siis jalle mingi 5min parast on koik 100% OK. Ma viimasel ajal pole yldse rasvast toitu soonud ning menyy on ka 100% korras. Rasva, ei saa toidu kaudu lihtsalt selleparast, et keedan liha ara. Piim jms on ka koik rasvavabad. Hakkasin motlema, et sydamehaired voivad olla seoses rasvapuudusega organismis!!! keha rasvaprotsent on ka pidevalt langenud. Nyyd on 17% peal, kui nadal tagsi oli 21%. Kuid siis hakkasin sooma natuke pahkleid, et saada rasva ja siis see probleem (sydamega jama) nagu on ara kadunud. KAS KELLELGIL TEISEL ON KA MIDAGI SARNAST JUHTUNUD VOI KOGENUD??? Tanan juba ette vastuste eest.
  3. Südame kloppimine

    aga miks sa nii hilja magama lahed? mina kell 22.30 voodi ja kell 6.20 valja.
  4. jalapress

    olen hasti lyhike ning vanust 10a aga teen ikka 999-ga. vot nii. kes pakub rohkem
  5. rasva % mõõtmine

    seda jaapani masina tasub kyll usaldada, kohe paris tapne pidavat olema. Kuid see naitab sulle rasva% tapselt vaid hommikul vahetult ylestousmist. Kui moodad paeva keskel, siis ta natuke pidavat jama naitama kyll. 18% on ju taitsa OK! mingitel korenditel on mingi 10% jne. Kui ravsa ei lotenda, siis ara kyll hakka muretsema
  6. põlved naksuvad

    Tere! Ei tea kui noor voi vana sa oled, kuid mul endal oli sama probleem, kuid sain asja korda. Kas sa oled kontrollinud, et sul lampjalgsust pole? Noorest peas vaid polved raksuvad, kuid hiljem hakkab juba ka valu tekitama. Ise sain asjast jagu, kui hakkasin tarbima neid biogykosamiini tablette ning tegema jalalihaste tugevdamiseks jalgadele jalapressi. Nii lihtne
  7. kysimus kava kohta?

    kui kaua oled trenni teinud? kui oled veel algaja siis alusta ikka 2 paevase kavaga ning siis 3 ning lopuks mine alles 4 paevase kavale.
  8. Kuidas vabaneda?

    noustun Oti jt. Samas tahan rohutada, et dieet v toitumiskava ei tahenda nalgimist. oled pool paeva naljane ning siis ohtul ei suuda enam ning kukud sooma - sellist asja valdi kohe kindlasti.
  9. kas sobib see?

    jooks just trenni jousaalis ei asenda, kuid kui pole aega jamada jalgadega, siis void ju piirduda vaid jooksmisega, kuid siis ei sa saared jms trenni.
  10. Tulemused

    endal kulus vormi saamiseks u 1 kuu kovat trenni ning normaalset toitumist. kuid ega lihasmass kohe tule, sellega kulub ikka aastaid. 1-1.5 kuu parast on naha, et ryht on paranendu jms.
  11. Kultuurist

  12. Trenn ja seks

    sex toetab trenni ning trenn toetab sexi. ara muretse, anna aga tuld
  13. Hommikune jooks jne!

    2h korraga on kyll ikka liiga pikk, kuid samas tugevdab hasti sydant ning ka rasv hakkab sulama. pead jooskma madala pulsisagedusega. 2 nadalat on ikka vaga vahe, pead jooksma ikka regulaarselt kuni surmani . Samas ole ettevaatlik, et siis paeva jooksul kaloreid tagasi ei soo.
  14. Kaalus juurde 10kg

    kui sa oled 180cm ja kaal vaid 60kg, siis sa oled ikka paris kerge kutt kyll, kellel on paris raske massi juurde saada. kuid samas oled sa ka vaga onnelik, kuna sa void syya mida iganes ning kui palju tahes, aga rasva ei lahe. soovitan sul mitte piirata sysivesikuid (nt puuviljad, teraviljatooted jms) ning vota rohkem valku ning tihedamini minimaalselt iga 3h jarel. praegu ei soovita hakata jamama veel valgushakidega. kui soovid, siis vota neid vahetul peale trenni. NB! siin keegi mainis, et pead katsetama ise oma keha peal. so kogi lollikindlam.
  15. Kulturism & Hardgainer

    hardgainereid on paris palju ju proffide hulgas. nt Frank Zane, keda austati mitte tema massi poolest vaid hoopis lihaste reljeefsuse poolest. chekkeka seda http://www.frankzane.com/
×