Jump to content

erkis

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

erkis

  • Tase
    Algaja
  1. VIDEOD.......

    Millele võlgneb Andrus Murumets oma raskuste hoidmise jõu? Vaadake videot, saate teada.
  2. Tõstmise isiklikud.

    ok sinu rekord skjoumees on 200. Aga palju sa ilma särgita üles oled tõstnud? Huvitav on teada saada palju see särk tegelikult siis juurde annab.
  3. Rammumehe kalender

    Kas kuskilt on juba võimalik selle aasta võistluste kohta infot saada? Varsti peaks toimuma Väike-Maarjas võistlus, tahaks teada millal. Eelmine aasta tehti see võistlus nii ära, et mina sain alles hiljem teada.
  4. Leia 10 erinevust ja võida!

    1. märgi ümbrus 2. 2 km asemel 2 cm 3. asula nimi ära muudetud 4. pükstelt tekst ära võetud. 5. ühel pildil on lomp, teisel pole 6. 1 posti asemel 2 posti 7. õlalt tätoveering 8. Tallinna märgi peal parempoolne torn kõrgem 9. taga üks post kadunud 10. vähe vist biitseps suurenenud
  5. Murumets

    Tõsiselt hea uudis! See võistlus on tasemel. Olen eelmiste aasta võistlustelt klippe näinud. Väga raske ja huvitav. Kui ainult kuskilt seda näha ka saaks.
  6. Tõstmise isiklikud.

    Mul kaal seal 80-85 vahel, pigem alla poole. Pikkus 183. Rinnalt surumist ei tee väga palju, aga püramiidina tehes viimasel korral 4-5 x 110 kg.
  7. Tõstmise isiklikud.

    Panen küki tulemuse ka lisaks. Rekordit pole proovinud aga treeningul teen viimase seeria 120x6. Teen püramiidina 90, 100, 110 ja 120. Alles alustasin jala tegemist.
  8. Tõstmise isiklikud.

    Et asi segaseks ei jääks, siis see 95 kg pole mitte rinnalt surumise rekord, vaid sirgetele kätele kangi surumine (tõstmine). Rinnalt surumises pole rekordit proovinud.
  9. Tõstmise isiklikud.

    Siin lehel olen pidevalt näinud rahva isiklikke rekordeid rinnalt surumises. Aga oleks huvitav teada palju siin käijad kangi üles upitavad ja palju jõutõmbes parimad tulemused on. Ise olen üles tõstnud 95 kg (tõstmistehnika on mul olematu) ja jõutõmbes viimati 200. Praegu käsil uus treeningkava. Paari nädala pärast loodan jõutõmbes 220 üles saada ja ka tõstmistulemus tahan kindlasti lähitulevikus parandada. Viimati oli kolmekohalisele tulemusele väga lähedal, kui tehnika oleks hea siis poleks üldse probleeme. Küsin seda sellepärast, et lugesin alessandro blogist, et ta teeb trenni 90-ga, mis sellise kehakaalu juures on päris muljetavaldav. Huvitav kas teed trenni puhta jõuga lükates või väikese jalgade abiga.
  10. Jõutõstmise kalender

    Sellest lehest ma rääkisingi. Ma otsiks rohkem selliseid külavõistlusi, kus kõiki tegijaid kohal poleks ja kus endalgi ehk kolme hulka asja oleks. Olen niipalju kuulnud, et Viljandis, Tartus (Kõrveküla), Paides peetakse lahtisi meistrivõistlusi, aga pole aimugi millal need toimuvad. Vot nende kuupäevad huvitaksid.
  11. Jõutõstmise kalender

    Kas keegi oskab öelda kust saaks täpsemat infot sel sügis/talv hooajal toimuvatest jõutõstmise võistlustest üle Eesti? Siin lehel kahjuks kirjas ainult tähtsamad võistlused, nagu EMV.
  12. sangpomm

    Minu arust tundub ka see 42x 50 sek. jooksul kuidagi utoopiline. Proovisin siin sama aja jooksul lihtsalt tühja käega imiteerida pommi viskamist ja sain mingi umbes sama tulemuse. Kusjuures see meenutas rohkem lendamist kui pommi viskamist. Kas äkki oli tegemist lihsalt õla pealt tõukamisega, see on küll võimalik. Õlalt tõukamisel olen ise saanud 24 kg-se sangpommiga umbes 30x 30 sekundi jooksul. Aga kui see tõesti tõsi on, siis on ikka võimas tulemus küll.
  13. Kava!!

    Tere Kaido. Olen huvitatud sellisest kavast mis arendaks eelkõige just kükki, surumist, jõutõmmet ja kindlasti õlga. Kava võiks olla jaotatud kolme päeva peale ja tahaksin teha 6 korda nädalas trenni. Ehk siis sama kava kaks korda läbi, teine kord võibolla lihtsalt pisut väiksema koormusega, kui väsimus peale kipub tulema ja et arendada ka lihase kiirust. miami001@hot.ee
  14. parim treeningvideo mis siinmail nähtud Ootan huviga uusi klippe!
  15. ma oleks ka huvitatud sellest kavast, mis on 4 korda nädalas ja mis arendaks eelkõige kükki, jõutõmmet, rinnalt surumist ja biitsepsit. Kaido kui tüli ei tee, siis mail on miami001@hot.ee. Tänud!
×