Jump to content

jaykobe

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jaykobe

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.04.1987
  1. et on kellelgi kokkupuudet olnud? Kas koduseks mõnusaks aeroobseks kõlbab? link
  2. Lemmikmuusika.

    Lambist üks väga huvitav soundtrack heast filmist http://www.youtube.com/watch?v=agcKUzGvOSw
  3. kaal ja pikkus...

    pikkus 184cm kaal 88kg rasva 11,4% vahetasin oma tavalise aeroobse hiit´i vastu ja toitumises tegin korralikud ümberkorraldused plaan on saada poole aastaga rasvaprotsent 7-8 kanti ja lihasmassi 2-3kg juurde... nii et massis väga suurt muutust poleks
  4. Probleem kavaga.

    Kavast on nagu näha, et alakeha sama palju saab trenni kui ülakeha. Aga kui 6 kuud oled treeninud, siis võibolla proovid päris splititud kava järgi. Taastumise mõttes nii kindlasti parem.
  5. Kas teate kes on nii öelnud?

    Pakuks Arniet
  6. treeningmahust

    Olenevalt harjutusest ja seeriast... üldiselt teen 4-15 kordust ja üritan ikka suutlikkuseni.
  7. treeningmahust

    progressi ikka:) üldiselt lihtsalt kukub välja niimoodi, et kui rinda või selga teen, siis kokkuvõttes olen trenni lõpuks teinud kõvasti rohkeim seeriaid, kui "hea tava" ette näeb, no ikka üle 25. Ja ajaliselt ei lähe ka üle 70mintsa kunagi. Ise tunnen ennast pärast trenni hästi. Vist tuleks mainida ka, et selg ja rind on mul nõrgad kohad, võibolla sellepärast kõvasti vatti annan neile. Käsi, õlgu, jalgu nii suures mahus ei treeni. Aga millesena väljendub vere äravoolu takistusest tekkinud lihaskahjustus?
  8. treeningmahust

    Kas keegi on nii lahke ja seletab lühidalt ära, miks ei soovitata teha 25-30 seerialisi treeninguid ühele lihasgrupile? Aitäh
  9. rinnalt surumine

    tänud kõigile
  10. rinnalt surumine

    Seisan probleemi ees: varem olen alati teinud rinnalt kangi surumist treeningpartneri abiga ja mõistagi annab see hea efekti. Aga kas on ka võimalik efektiivselt ja turvaliselt üksinda seda teha. Loogiliselt võttes jäävad viimased ja kõige kasulikumad kordused ära, kuna kardan, et ei jaksa kangi enam üles suruda või juhtub midagi muud kahjulikku. kas on võimalik teha head rinnalt surumist ka ilma partnerita?
  11. HIIT, intervalltreening

    Küsimus selline, et kas HIIT treeningu korral on toitumine samamoodi nagu tavalise aeroobse treeningu korral? või varieerub kuidagipidi. Pean silmas just söömist enne ja pärast trenni. Tänks
  12. unehäired

    Ostsin palderjani ja humala tablette, kasutegur 0. Soovitatava 1 asemel võtsin isegi 4, aga abi suurt pole. Ära väsitan ennast ka ikka päris korralikult. Varem pole võimalik teha. Süüa juua võin ka mida tahes, und rohkem sellest ei tule, õllegi ei aita.
  13. unehäired

    Tervist. Probleem selline, et pärast aeroobset trenni ( ka raskema jõutrenni puhul) on tõsised uinumise ja unehäired. Sõidan velotrenazööriga tund aega umbes kella 19.00 paiku. Pärast on keha tundlik, väike ärevus(füüsiline kui vaimne) on sees ja korralikust magamisest ei tule eriti midagi välja. Und ei tule mitu tundi ja kui tulebki siis on selline poolune staadiumis. Millest probleem ja mis aitaks? tänud
  14. ideaalmees

    Küsiks naistelt, et milline on ikkagi selline mehe keha, millist ideaalseks peate? Kus jookseb piir vormis keha ja tülgastava musklihunniku vahel? Milline treenitus ja kas üldse treenitus on atraktiivne? Aitäh:)
  15. Haigus

    Kuna 80% toidu maitsest on tegelikult haistmismeele poolt tunnetatav, siis loogiline, et kui nina kinni on, siis maitset ka ei tunne.
×