Jump to content

UmbIsik

Kasutajad
  • Sisu loend

    345
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

UmbIsik

  • Tase
    Kasutaja
  1. Foorumi laadimise kiirus!

    No mis ma ütlesin... http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=...07&open=sec
  2. Pullid pildid netist

    Neid pilte oli veel.
  3. Ärge tapke koeri

    Kui niisugusel jõukal maal, nagu on Lõuna-Korea süüakse midagi, mis eurooplasele veidi imelik tundub, siis on arvatavasti põhjuseks traditsioonid, aga mitte meeleheitlik soov kõht täis saada.
  4. Ärge tapke koeri

    Millest sa järeldad, et Lõuna-Korea Eestiga võrreldes vähetsiviliseeritud on?
  5. profikulturism kas sport?

    Paljud arvavad, et just nende ala on kõige raskem. Lugesin kunagi intervjuud Andrus Utsariga, tema väitis, et tänapäeval ei taha keegi Eestis tõstmisega tegeleda, kuna see on niivõrd raske. Mõni aeg hiljem lugesin intervjuud Enn Sellikuga, kes väitis, et keegi ei taha joosta, kuna see on väga raske. Siis näidati televiisorist Age Oksa ja Toomas Edurit. Ajakirjanik ütles neile, et teie treening ja füüsiline koormus on ilmselt üsna sarnane tippsportlaste omale, nemad aga vastasid, et ei-ei, neil on palju raskem, kuna vaatajale peab jääma mulje, et kõik toimub ilma igasuguse pingutuseta ja ülikergelt.
  6. Kas DVD mängija saab "ära väsida"?

    Saab ikka ära väsida. Võimalik, et vajab puhastamist, nn puhastusplaadid ei pruugi aidata. Endal lõpetas muusikakeskuse CD mängija mõnede plaatide lugemise ja ülejäänud plaate luges vaevaliselt. Viisin siis remonti ja midagi nad seal puhastasid - 300 krooni eest. Nüüd toimib nagu uus. Kasulikum oleks muidugi kuskilt temaatilisest foorumist uurida, võimalik et saad "koduste vahenditega" odavalt asja korda.
  7. Rind mitu korda nädalas peaks treenima?

    Aga pane raskust juurde
  8. Puude lõhkumine

    Eriliselt kõva trenn see ei ole. Ja töö tulemuse jaoks loeb tehnika rohkem kui jõud
  9. OK, minupoolne arusaamatus.
  10. Ei püüa, vaid vastan teie poolt esitatud üldisele väitele, mis väga tihti ei kehti.
  11. "Alternatiivsed tooted" võivad väga palju maksta ja tihti tänu olematutele tootmiskuludele ka väga palju sisse tuua.
  12. Kangi max raskus

    Mingisugusest väikesest maakonnalehest lugesin kunagi artiklit Andrus Utsarist ja ühest teisest tõstjast, kelle nime ei mäleta. Ja sellel teisel tõstjal oligi treeningul juhtunud, et kang läks käes pooleks ja vigastas tema nägu, õnneks küll mitte kuigi tõsiselt. Ise olen näinud kuidas 70 kiloga väänatakse kang kõveraks. Poisid tegid püsti surumist ja kui seeria läbi sai, siis viskasid kangi õla kõrguselt pingi peale - st kang kukkus keskkohaga pingile. Rohkem polnudki vaja. Tegu ei olnud küll mingi eriliselt hea kangiga, aga hiljem lugesin Eleiko kodulehelt, et niisugune asi on surmkindel viis kangi rikkumiseks.
  13. Trenn ilma jõutõmbeta? Ajaraisk?

    Kaasasündinud kehaehitus loeb tõesti palju, kui ikka käed on põlvini siis... Oleneb, kus see kumerus on. Nt selles videos nähtud tehnika juures on alaselja kaldenurk püstisele asendile lähemal kui ideaalselt sirge selja korral. Seega on ka koormus alaseljale väiksem.
  14. Pidevalt haige

    Kas hambad on korras? Põletikulised hambad ülalõualuus võivad soodustada põskkoopa põletiku teket.
  15. Milles siis Arnoldi ebaausus seisnes? Millist reeglit ta rikkus?
×