Jump to content

Djud

Kasutajad
  • Sisu loend

    310
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

Djud

  • Tase
    Kasutaja
  1. Tegeleme hulljulge projektiga, millega muuta tänapäevane kiirtoiduäri kummuli. Nimelt tahame kliente teenindada ilma ooeajata ning personaalse menüüga, kus võimalus kõik komponendid endal valida. Sooviksime Teie, kui potentsiaalse sihtgrupi käest saada tagasisidet meil tekkinud küsimustele. https://docs.google.com/forms/d/1XClsP8WtEMFKTCFdohCqb2or5qz-CPcKLOUmdHkPkmU/viewform Aitäh kõigile, kes kaasa aitavad. Loodan, et mitte väga pika aja pärast saame Teile teenega hea toidu näol vastata.
  2. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Ilmselgelt hoiab terve kulturismimaailm hetkel hinge kinni ja mõtiskleb, et mitu päeva enne kodust MM-i "Djud" oma kolossaalse ja terava vormiga video vahendusel välja tuleb.Siiski võin kõigile spekulantidele kinnitada, et sel alal pole enam mind võistlema oodata. Uudisest olid jahmunud ka kõik kihlveokontorid, kuna selgeks favoriidiks mehe loobumise tõttu tuli ümber teha terve koefitsentide tabel. Loodan, et iidoli kaotus ei võta Teilt tuhandetelt treenijatelt indu vähemaks ning jõuate ikka seatud eesmärkideni. Tervitades
  3. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    enim ootan järgmist osa
  4. Ma arvan, et mulle tehti sama süst, sest vaevalt, et sellise raha eest muid süste liigub.Mulle tegi siis Tein Medexis. 3aastat tagasi maksis 3000eeku tükk ja ma sain mõlemasse aga isiklikult polnud minul mingit abi neist. Lihtsalt arvamus.
  5. Vend Vähk Peab liikuma!

    Ehk on see kasutatavate keemiliste vahenditega piirkonna niivõrd ära rikkunud..üks mõte. kodukeemia ,tööstuses ja üldse.
  6. Mikk Raudsepp

    Ülikõva! Alla esikoha ei ole mõtet küll prognoosida
  7. vabakava tundus küll suhteliselt lambikas olevat
  8. kulturistide hüüdnimed

    Kristjan Johannes Konsap- Kirp Eesti nokia
  9. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kirp ära alla anna.Sina oled kõigi motivaatoriks ,kel endale pole palju antud , kuid suure tööga lõpuks võtad siiski oma.Kindlasti üks kõige huvipakkuvamaid kulturiste Eestis ..Pole näind ma kedagi teist ,kes niimodi saalis rassib ja möllab, seega töötahte poolest kindlasti parim juunior, julgen väita.Mina olen su fänn ükskõik ,mis resulutaat tuleb.
  10. Nordic Body&Fitness 2010 - ROAD-DOKK

    Ott, kas see on uus firmanägu ,millega konkurente hirmutad ?
  11. Nordic Body&Fitness 2010 - ROAD-DOKK

    Nädalaga võib vorm palju muutuda jah aga siiski on see ikka väga väga subjektiivne ala, seega niipalju kui on erinevaid kohtunikke on ka erinevaid tulemusi võistlustel Miks Annika Summel ja soomlanna mingit kohta ei saanud?
  12. Nordic Body&Fitness 2010 - ROAD-DOKK

    Naised bodyfitness +163 cm Cristina Alev - 2 Jaanika Saareleht - 5 Annika Summel - 4 mehed klassikaline kulturism -180cm Imre Vähi - 2 Marti Taru - 6 Mikk Raudsepp - 5 mehed klassikaline kulturism +180cm Jüri Leinvald - 3 Indrek Viska - 7 Mehed kulturism -90kg Ott Kiivikas - 2
  13. EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa

    Mul on väga kahju kirbust
  14. EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa

    kuhu siis kirbu kategooriast kolmas mees jäi
×