Jump to content

toimetus

Kasutajad
  • Sisu loend

    54
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

toimetus

  • Tase
    Värske olija
  1. Loen uudistest, et järjekordne vabariigi suurvõistlus toimus Tartus. Olen pettunud artikli kirjutaja kehvas orienteerumisvõimes. Asju tuleb nimetada õigete nimedega. Kui Kõrveküla Spordihall võtab vastu ligi sada võistlejat ja kohtunikku, lisaks veel pealtvaatajad, siis ei ole aus võistluste toimumiskohaks nimetada Tartut. Ei pea häbenema, et mingis linnalähedases võimlas ollakse nõus rauakangutajaid vastu võtma. Neile võimalust mööda mugavat võistluspaika ja soodsaid võistlustingimusi pakkudes. Kui me oleme nii rikkad, et suudame Vanemuise lava selleks rentida, siis palun. Senikaua tuleb tänada neid, kes sporti toetavad kas või soodsate pakkumistega ja öelda: "Järjekordne suurvõistlus toimus Tartumaal Kõrvekülas". Seegi on TÄNU. M .Pärsik E-post:spordihall@hot.ee
  2. Toidulisand vastupidavusalale

    Vastupidavusalade esindajad on edukalt kasutanud WGPD ja Creatin Citrati , koos . Eriti häid tulemusi on andnud need tooted võistlusperioodil.
  3. koolitus

    EKFL täiendkoolitus ja atesteerinine toimuvad 08.ja 09. Märts 2003 . EOK saalis , Pirita tee 1. Täpsem info kuu enne üritust.
  4. Uus luulevõistlus

    Talvine treening 1. Talvist trenni ma iial pelga, kuigi külm mul pureb selga. Soojendus siis pikemaks, külmamõtted lühemaks. 2. Talv on kasvamise aeg: siis ilmneb treeningute vaev. Keha ei arene...oh õudust!!! Ott: “Kannatust ning tahtejõudu!” 3. Mul soov on olla number one, olla kõvem, kui Schwarz-mann.. Ma reit nüüd pigistan ning - higistan, hambaid kokku krigistan. 4. Ma lumest nägemuse loon - hangest biitsepsi siis koon. triitsa juurde heegeldan, käsivart nüüd peegeldan. 5. Lõpuks saabub kevadkuu, siis selg mul uus, siis torso kuum. Kui käes on hindamise päev, ma paljastan need lihasmäed.
  5. Millal on paras?

    Sellisel juhu tuleks võib olla kava üle vaadata ja vajaduse korral ümberteha. Kui aga praegue programm töötab tulemuslikult ei ole vajadust rohkem ega vähem teha
  6. LUULENURK

    Kuulutame siis välja värsivestmisvõisluse, teemal: jõulud jõusaalis Parimatele autoritele Amazoni auhinnad! Tööde viimane esitamis tähtaeg 25.12.2002 Head luuletamist !
  7. Kingitus jõumehele?

    Kinkida võib trenniriideid , toidulisasid või kõige parem; raha, las ostab ise mida hing ihaldab .
  8. Aegunud ja parim enne läbi

    Eks võid proovida, sõltub, kus sa teda hoidnud oled, kui elu pole tekkinud ei tohiks midagi kahjulikku seal sees olla.
  9. Kuidas avada uut teemat ?

    Lisaiks soovitame end korralikult registreerida, et saada täielik tegevusvabadus peate täitma kõik registriväljad, sellisel juhul pole uute teemade avamine probleem. Sellised poolikute andmetega ja õigustega kasutaja nimed on jäänud vanast süsteemis. Kontrollige kas teie andmed on täielikud !
  10. Seda oleks neile linna vurledele vaja küll, eks see jõusaal üks poosetamise koht ole, võiksid oma rammu kuidagi mõistlikumalt kasutada..
  11. väiksem

    nii seda teemat käsitlesime täna Otiga jutukas. Tegemist on geneetilise omadusega, mille puhul inimese kehapooled pole normaalselt kunagi identsed.
  12. Kas keegi oskab öelda..

    JA sellised korralikke saali trenazööre on raske odavalt leida . soovitan sõita Sauele ja otsida see Arcoman ülesse, tavaliselt õnnestub seal kaubelda.
  13. pruunistusvahendid

    selleks oli vanasti õliga segatud roostepulber. Praegused spets grimmid on suht kallid, mingi 1000 eeki ringis, kuigi sellest purgist jätkub oma kolmeks esinemiseks
  14. Soovitame VV-l endale ka mõni on-line aeg kinnipanna ! Siis saaks rahvas Sind jutukas "panna" ...
  15. Mr. Olümpia

    Proffidel on keelatud aineteks peamiselt ainult diureetikumid. Seega võib ettekujutada, mida kõikke need mehed võivad tarvitada.
×