Jump to content

ebyem

Kasutajad
  • Sisu loend

    67
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by ebyem


  1. aga kuidas sul küüntega lood on?

    kui organismis on mingeid vitamiine ja mineraalaineid vähe, siis lisaks juustele saavad ka küüned kannatada...

    mul on näiteks nii juuksed kui ka küüned täielikult p-s :)

    Küüned kasvavad kiiresti ja on üli tugevad. Sellepärast ka müsteerium, miks on juuksed nõrgad aga küüned tugevad. :)


  2. Olen ise seda dokumentaali näinud päris mitu korda erinevatelt kanalitelt. Iga kord pani ikka silmi suureks ajama, et kuidas inimesed nii "pimedad" on? Koolides õpilaste lõunad olid ju alla igasugust arvestust. Kehalisekasvatuse tunnid ei ole olemaski enam koolides. Küsiks huvi pärast lugejatelt, et kui tihti ja mida ja kas üldse tarbite selles dokumentaalis muret tekitavast menüüst?


  3. ma arvan, et jrx näitlikustas laiemalt, mitte mustlasmutt per se vaid just nö see, et peaks minema "nõia" või MUU samalaadse eluka poole kes alternatiivteadusega tegeleb

    Miks peaks Viagrat ja muud sodi sisse sööma? Teine veel nii noor, palju aastaid peab ju siis abivahendeid kasutama ja kalliks läheb ka. Nagu ennemgi olen öelnud siin portaalis: minu arvates põhjust, miks inimesel probleem on, ravimid ei ravi. Kes on elukas? http://www.refleksoloogia.ee/ siit saad ehk natuke silmaringi laiendada. Ei jaga arvamust, et tegemist on NÕIA või MUU samalaadse "elukaga".


  4. Tablett ei ole kindlasti ainus lahendus aga refleksoloogia? Vbla soovitaks siis juba Vigala-Sassi juures ka ära käia... ja kohaliku mustlasmuti.

    Tean inimesi ja olen ise üks nendest kellele refleksoloogia on VÄGA abiks olnud. Praegugi käin abi saamas. Mis Vigala-Sassil viga on? Minu teada "mustlasmutid" ei ole Eestis kohalikud ja pole ka kuulnud, et nad inimesi aitavad :rolleyes: ! Pigem vastupidi.


  5. Mul on probleeme erektsiooniga. Käisin meestearsti juures ja ta kirjutas mulle välja ravimit nimega Levitra. See aitas väga hästi, isegi pool tabletti toimis hästi. Probleem tuleb aga sellest, et antud ravim on väga kallis 4 tbl üle 600krooni.

    Siit tulekski siis minu küsimus: kas siin robocopi poes või üldse apteegis on erektsiooni häirete vastu mingeid odavamaid ravimeid.

    tänan abistavate vastuste eest...

    Kui mujalt abi ei saa, siis mina soovitan põõrduda refleksoloogi juurde. Kurb kohe, et arvatakse: TABLET on ainuke lahendus probleemidele! :rolleyes:


  6. Aasta aega pole trenni teinud.Kuidas seda mõista:kas kaal on suurenenud või siis vähenenud?Mõlemad on võimalikud. ;)

    Kaal on vähenenud. Aga ega kaal mul palju ei kõigu. Kui alustan trenni siis tuleb nii 3-4kg juurde, aga riiete number ei suurene :unsure: Ja kui jätan järgi siis kaal on nats aega stabiilnevõi isegi kergelt jääb riietes kitsaks :( (rõhutan kergelt, eriti talvel vähese liikumise tagajärjel), aga lihtsalt liikuva eluviisiga, ilma konkreetse treeninguta) on kaal selline nagu praegu. Dieete ei ole kunagi pidanud! Ilma hommikusöögita majast välja ei astu jne.


  7. Ma leian,et teemaalgataja on igati väärt tööd teinud ja avaldan talle selle eest kiidusõnu! Kui sina päikesekreemi ei tarbi,ei tähenda see seda,et see teema mõttetu oleks! Ma arvan,et paljud,kes ei osanud ennem kreemi osta,teavad nüüd,milline on neile õige!:lol:

    :lol:


  8. Ja ongi rannahooaeg käes! Spordisaalis kehavormimised tehtud, nüüd siis aeg randa minna, kas pruunistuma või kes mida tegema :lol: Tahtsin siin siis tähelepanu pöörata päikese kreemidele. Kuidas ennast maksimaalselt lõõmava päikese eest kaitsta. Olen kahe käega selle poolt, et parim variant on kasutada looduslikku päikesekaitsevahendit. Siin toon välja selle, mis vahe on looduslikul ehk mineraalsel ja sünteetilisel päikesekaitsevahendil:

    Mineraalse PKV koostis: Loomulik päikesefilter nagu titaandioksiid

    Sünteetilise PKV koostis: Keemilised ja sünteetilised faktorid nagu oksüünbenzone, octylmetoxyl, phenylbezimidazolen

    Mineraalse PKV mõju aeg: Kaitse toimib kohe pärast nahale kandmist. Kui kaua võib päikese käes olla? Enesekaitseaeg x LSF = riskivaba päikese käes viibimise aeg päevas. Mitte kauem! Uuesti kreemitama peab ainult siis, kui vahepeal on füüsiliselt kreem eemaldatud (käterätiga maha hõõrutud)

    Sünteetilise PKV mõju aeg: Päikesefiltrid vajavad ca. 30 minutit, et toimida. Seejärel absorbeerivad molekulid päikesekiiri. Kui molekulid on settinud, lagunevad nad. Seetõttu on väga tähtis uuesti kreemitada!

    Mineraalse PKV mõju hormoonisüsteemile: Ei ole

    Sünteetilise PKV mõju hormoonisüsteemile: Tõestatud mõju hormoonisüsteemile (Allikas: M. Schlumpf, W. Lichtensteiger, H. Frei, Verlag Kind und Umwelt 2003)

    Mineraalse PKV UV kiired: UVA + B + C kiired tõrjutakse mineraalse LSF-ga

    Sünteetilise PKV UV kiired: UVA ja B kiired absorbeeritakse ja kiirgus muudetakse soojusenergiaks. Nii koormatakse nahka kahekordse kuumusega. Kaitse C kiirte eest on võimalik ainult lisakoostisosade lisamisega.

    Mineraalse PKV veekindlus: Veekindel

    Sünteetilise PKV veekindlus: Osaliselt veekindel

    Kuidas leida õige enesekaitseaeg?

    Tüüp 1 väga heleda ja tundliku nahaga, tihti tedretäpid, sinised silmad ja punakad juuksed. Pärast 5-10 minutit võib juba saada päikesepõletuse. Soovitatav päikesekaitsefaktor: LSF 30 või LSF 40.

    Tüüp 2 heleda nahaga, enamasti hallid, rohelised või sinised silmad ja blondid juuksed. Nahk läheb punakaks pärast 10-20 minutit, kui ei ole harjunud päikesega. Soovitatav päikesekaitsefaktor LSF 20 või lastele LSF 25

    Tüüp 3 nahk läheb ruttu pruuniks, enamasti tumeblondid ja pruunid juuksed, hallid või pruunid silmad. Võib olla kuni 30 minutit päikese käes, enne kui põletus tekkima hakkab. Soovitatav päikesekaitsefaktor LSF 15 või lastele LSF 20

    Kui kellelgi on huvi milline toode vastab just minu jutule siin, siis küsige.


  9. Peale 9-ndat eluaastat oled vaadanud, et juuksed pole enam endised... Täna oled 24, nagu ma aru sain :lol: . Kas see mõte pole peast läbi käinud, et sulle lihtsalt polegi tihedaid-tugevaid-paksusid juukseid kaasa antud :lol: ?

    Ja lihtsalt isiklikust huvist küsiks, et miks sa põhimõtteliselt ravimite vastane oled? Mis need ravimid sulle siis halba teinud on (õigesti ja eesmärgipäraselt kasutades siis, ma pean silmas)?

    Just nimelt pisikese plikana olid juuksed paksud, no kohe paksud. Pärast teatud iga hakkab laps muutuma suuremaks lapseks, ehk puberteet, keha muutub sellega koos kõik muu. Palju seletusi võib olla, miks juuksed enam peas ei püsi. Siin uuringi, mis võib olla. Ja kas on kellelgi sama kogemus ja kas on abi saanud ja kuidas.......

    Ravimid on välja mõeldud enamik selleks, et raha teha. Kui lähemalt uurida millest need tehtud ja kuidas tehtud, siis mina leian, et ma ei taha kergekäeliselt neid kasutada. Ja pealegi ravimid ravivad ainult sümtomeid (hetkeline kasu), mitte põhjusi (miks on inimesel pea valu v6i miks on nahal lööbed jne). Olen teistsugune!!! :lol:

×