Jump to content

ebyem

Kasutajad
  • Sisu loend

    67
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ebyem

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 26.10.1982
  1. Juuksed nõrgad!

    Küüned kasvavad kiiresti ja on üli tugevad. Sellepärast ka müsteerium, miks on juuksed nõrgad aga küüned tugevad.
  2. ETV-st saade!

    Olen ise seda dokumentaali näinud päris mitu korda erinevatelt kanalitelt. Iga kord pani ikka silmi suureks ajama, et kuidas inimesed nii "pimedad" on? Koolides õpilaste lõunad olid ju alla igasugust arvestust. Kehalisekasvatuse tunnid ei ole olemaski enam koolides. Küsiks huvi pärast lugejatelt, et kui tihti ja mida ja kas üldse tarbite selles dokumentaalis muret tekitavast menüüst?
  3. Probleem erektsiooniga!

    Ja kas oli wodootamist: posimine, nõiarohtude valmistamine jne.
  4. Probleem erektsiooniga!

    Refleksoloogia = woodoo? ! ? Nojah..... mis siin ikka vaielda, kes asjast teab, see mõstab mis on mis!
  5. Probleem erektsiooniga!

    Miks peaks Viagrat ja muud sodi sisse sööma? Teine veel nii noor, palju aastaid peab ju siis abivahendeid kasutama ja kalliks läheb ka. Nagu ennemgi olen öelnud siin portaalis: minu arvates põhjust, miks inimesel probleem on, ravimid ei ravi. Kes on elukas? http://www.refleksoloogia.ee/ siit saad ehk natuke silmaringi laiendada. Ei jaga arvamust, et tegemist on NÕIA või MUU samalaadse "elukaga".
  6. Probleem erektsiooniga!

    Tean inimesi ja olen ise üks nendest kellele refleksoloogia on VÄGA abiks olnud. Praegugi käin abi saamas. Mis Vigala-Sassil viga on? Minu teada "mustlasmutid" ei ole Eestis kohalikud ja pole ka kuulnud, et nad inimesi aitavad ! Pigem vastupidi.
  7. Probleem erektsiooniga!

    Kui mujalt abi ei saa, siis mina soovitan põõrduda refleksoloogi juurde. Kurb kohe, et arvatakse: TABLET on ainuke lahendus probleemidele!
  8. Probleem erektsiooniga!

    Tore, kui õlle nii mõjub, naist pole vajagi
  9. Suvi tulekul!

    Mina teen aga aknad lahti kodus ja "tasuta" kontsert on kenasti kuulda
  10. Suvi tulekul!

    Parimad Jaanituled on küla või alevite jaanituled. Toredam ja lõbusam rahvas sellistel koos.
  11. Palju Õnne V.Vähk!!

    Õnne!
  12. kaal ja pikkus...

    Kaal on vähenenud. Aga ega kaal mul palju ei kõigu. Kui alustan trenni siis tuleb nii 3-4kg juurde, aga riiete number ei suurene Ja kui jätan järgi siis kaal on nats aega stabiilnevõi isegi kergelt jääb riietes kitsaks (rõhutan kergelt, eriti talvel vähese liikumise tagajärjel), aga lihtsalt liikuva eluviisiga, ilma konkreetse treeninguta) on kaal selline nagu praegu. Dieete ei ole kunagi pidanud! Ilma hommikusöögita majast välja ei astu jne.
  13. kaal ja pikkus...

    Ma siis kõige lühem siin 162cm, kaal hetkel 57kg: oma aasta aega ei ole saanud trenni teha kahjuks (Loodan, et tüdrukud võisid ka ikka siia kribada)
  14. Orkut

    Just nimelt.
  15. Orkut

    Kui see oli minult küsitud, siis lisaks piltidele veel igasuguseid muid andmeid. Seal ju sisukamalt profiilid täidetud kui siin.
×