Jump to content

Arcane

Kasutajad
  • Sisu loend

    60
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Arcane

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 14.07.1981
  1. 1 õlu peale trenni = kasulik?

    Elu tundub kole igav,kui pole õlut..
  2. jooksmine talvel

    Mida veel?
  3. Mida juua trenni ajal?

    Joon ainult puhast vett ja ei kavatse kindlasti muuta seda..
  4. söömine?!?!

    Ma näiteks hommikul söön kaerahelbeid munavalgetega,siis puuvilju natuke.Hiljem kanarind ja röstsai,siis pannkook,siis pasta köögiviljadega,siis mereande,kala ja kana ka.Ma ise üritan süüa vähemalt ühte proteiinirikast toiduainet iga toidukorra juures,kuna proteiin kiireneb ainevahetus 30% samas rasva või süsivesikuid kiirendavad umbes 10%.Süsikate osakaal on rohkem enne trenni ja peale trenni rohkem valke,aga jah.. toidukord kindlasti koos proteiini ja süsivesikutega..ühesõnaga olen rahul.
  5. Põhjalikumalt toitumisest

    Ma arvan ,et kulturisti jaoks on süsivesikud,nagu jahu, pasta, riis ja kartulid ehk siis kauakestvad süsivesikud. Ma mõtlen toitumist ,kui dieeti ,et saavutada võistlusvorm,mis ei ole kindlasti normaalne seisund ja mida ei saavutata kindlasti tavatoitumise juures.Kindlasti inimkeha on väga keeruline süsteem ning see, kuidas keha toimib toitainetega on väga keeruline.Kuid ma arvan ,et paljusid kulturiste see keerukus nii väga ei huvita, neil on kindlad põhimõtted ja eesmärgid ,millist vormi nad tahavad saavutada. Kuna inimkehad on erivevad,siis kuidas tuleks välja töötada dieet,mis lubaks süüa nii vähe kui võimalik, aga ikkagi säilitab lihasmassi?
  6. Põhjalikumalt toitumisest

    Minu arust on süsivesikutel vägagi tähtis roll,mitte lihtsalt lõõgastav toime Kas ei oleks mõtekam neid just vahetult enne trenni süüa?
  7. Põhjalikumalt toitumisest

    See ,et süüakse 6-7 korda päevas ,ei tähenda muut,kui seda,et ainevahetus ei aeglustuks.Kui sa sööd,siis ainevahetus kiireneb maksimumini ja sama,kui pole ülearust toitu kehas,siis keha ei taha kulutada energiat ainevahetusele ja see aeglustub ning talletad rasva kehasse.Kui sa sööd õigesti ja treenid,siis ei muuda keha kaloreid rasvaks.Võib tunduda vastuoluline,aga tuleb süüa,et olla sale.Kui sa tahad olla sale,siis tuleb kiirendada seda protsessi ning tuleks süüa tihedalt ja hoida veresuhkru taset stabiilsena.
  8. kas keegi teab???

    Ma ise kasutan pidevalt Eesti Posti teenust ja võin öelda,et seal töötavad küll väga lohakad inimesed..Mul on isegi juhuseid olnud,kus kuller viib paki naabrile ja veel hull lugu oli,et tellisin USA-st 7k maksvad kõrvaklapid,mis tulid sealt mingi 3 päevaga,aga vedelesid postkontoris nädala ja peaegu oleks tagasi need saadetud.Muidu helista kontorisse,kui tead,et pakk peaks juba kohal olema ja küsi kas sinu nimel on pakk tulnud,ega nad ennem ei suvatse või ei viitsi eriti ennast liigutada,kui ise muret ei tunne võid ilma jääda
  9. Kava kohta

    Kava peaks välja nägema siis: Rind,Õlad,Kolmpealihas,Sääremarjad,Kõhulihased,ühesõnaga lihasgrupid ja järekord on siiski oluline. Muidugi nüüd on küsimus,et mis siis see õige järjekord oleks. Ei saa öelda,et üks või teine oleks õige või vale,vaid oleneb see just tulemusest mida soovid saavutada.Kindlasti on kavasid mida on siis tegijad teinud ja parima kombinatsiooni välja töödanud.Soovitaksin kasutada mõnda tuntud tegija kava.Aga reegel on järgmine : peaksid suuremaid lihased esimesena treenima või siis neid lihased, mida sa soovid tõsisemalt kurnata. Tegelikult arvan ,et peaksid kasutama ühte ja sama järiekorda,siis saad parema kontrolli oma lihastest,kehast ja hiljem tead täpselt,kui palju ühte või teist lihast peaksid treenima. Ühte ja sama lihast saab treenida päris mitut moodi.Ole organiseeritud ning pane raskused kirja ja ära tee ühele lihasele pidevalt ühte ja sama harjutust,kui on võimalik siis muuda.Sa küsisid:” kas nii võib ka teha, et 1 harjutus rinnale siis 1 harjutus triitsale, üks harjutus rinnale jne” Võib kindlasti erinevalt jagada ,aga kas nii on optimaalne?Ok vastus on kindlasti ei kuna,kui sa nii treenid võid sa üle treenida ja samas pole sa oma lihaseid piisavalt kurnanud. Mina soovitaks sul ühte ja sama järjekorda,kuna siis tunnetad paremini,kui palju sa mingit lihast treenid või tead treenida.See jutt on kõigest minu arvamus muide, nii et kes millegagi päri pole, ei ole mõtet minuga vaidlema hakata...
  10. Kui teed liiga palju kardiovaskulaarset treeningut,siis on tulemuseks ka valede lihaste jaotumise suurused ja on väga raske olla sünteesi soodustavas seisus. ..küsid palju teha,oleneb toitumisest jne.Kulturistid on võtnud tavaks süüa pisut rohkem,aga kulutada lisakaloreid tehes aeroopset lisaks.
  11. Kuidas joosta

    Kuule ära aja naerma..Jutt käib jõusaali kõrvalt,aeroobsest treeningust ehk"jooksmisest"..Kuidas kõige paremini kaloreid põletada.. Mina kirjutasin,kuidas seda teha..Sina põhjenda,mix ta ei saa ei tohi nii treenida? Peab lihtsalt nokkima,samas ise midagi ei soovita..Ma arven,et sul endal mingi puudus/vaegus..?
  12. Ultraveganid

    Kui räägitakse dieedist, siis enamasti mõeldakse ,et kaotad rasva.Kuid dieet peaks sisaldama kõiki askpekte,kuidas ja mida süüa.Tuleb arvestada kõigega.Olen lugenud,et 70-ndatel,oli hittdieet-keelata täielikult süsivesikud.Miks inimesed seda dieeti armastasid?Oli seetõttu,et kui sa oled süsivesikutest vaba,siis esimestel päevadel sa hakkad kaotama kaalu,sa paistad peenem. Samas kaotad sa selle ajal ka isu ja seda dieeti on kergem pidada,kuna süsivesikuvaesed toidud ei ole eriti maitsvad.Samas tegelikult ei ole sa kaotanud absoluutselt rasva, sul on lihtsalt vedelikukaotus...Aga on inimesed vale toitumisega oma tervise nahka keeranud ja kes ütleb,et ajalugu ei kordu..
  13. Kuidas joosta

    Kust sa võtad,et teema algatajat ei huvita kuidas kulturistid/profid oma keha vormivad?Kui sind huvitab rasva põletamine,siis just kulturistid teavad kuidas seda optimaalselt teha..Kui võrrelda erinevaid aeroobseid treeninguid,siis nad põletavad umbes sama palju kaloreid(jalgrattasõit,jooksmine või pikem jalutuskäik).Mõte on just hoida ühtset südamerütmi.Minuarust lindil jooksmine on kõige parem viis,seda jälgida..Kui nüüd teema algatajat ei huvita antud teema,siis võiks ta ise seda öelda..aga ütlen ära,et kui toitumine ei ole paigas, siis ei ole kasu,kui palju sa trenni teed ja kui kõvasti üritad. Toitumine on kõige alus..
  14. Kuidas joosta

    Kuule alessandro ma ei soovita kellegil üle treenida vaid just võtta asja rahulikult..Treeningu intensiivsus sõltub paljudest tegurites,mida ei sa siin keegi teine soovitada.Ütlen kohe ära ega 2- 3-el korral jooksmisel suur vahet pole,jookse parem vähem, kuid ära üle pinguta..kui tunned,et oled treeningu lõpus uimane või hakkab tulema külma higi,siis tea,et oled läinud liiga kaugele..selleks,et üle treenida ei pea olema proff..
  15. Kuidas joosta

    No jah eks nad oskavad/teavad hoida süsivesikute taset..seega 24 tunni jooksul nad põletavad rohkem kaloreid. Jutt käib ikka proffidest,kes kulutavad kaloreid võistlusvormik .
×