Jump to content

Johannes

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Johannes

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 26.01.1988
  1. Toidulisandid?

    .
  2. Toidulisandid?

    Mul tekkis nüüd selline küsimus, et kas erinevate tsüklite(reljeef, mass, jõud) ajal võetakse ka erinevaid toidulisandeid. Kui jah siis milliseid? Ise ma mõtlesin, et massi tsükli ajal oleks suht loogiline võtta MASS2-te!
  3. Toidulisandid?

    Hetkel tegin 80kg-ga kolm seeriat, 8kordust seerias...pool kükke.
  4. Toidulisandid?

    Tuli meelde! Olen küll teinud kangiga kükke, kuid see hakkas kaela peale! Aga nüüd proovisin uuesti ja panin käterätiku korralikult kangi ja kukla vahele ning üsna hea jala trenn oli tulemuseks!(Y)
  5. Toidulisandid?

    Üks asi on kava, teine asi aga reaalsus Reaalselt teen ma tavaliselt soojenduseks 10-15 minutit ratast siis umbes 5-10 minutit hüppenööri. Siis trenn ise ja peale trenni 30 minutit taon poksi kotti + hüppan hüppenööriga+ venitused+ spagaatid jne!
  6. Toidulisandid?

    Hetkel ma jooksmas ei käi. Aga enne trenni sõidan + hüppan hüppenööriga 30minutit umbes ja peale trenni teen veel kuskil 15-30minutit poksi.
  7. Toidulisandid?

    Täna lähengi jalgu ja selga treenima! Äkki proovin siis
  8. Toidulisandid?

    Ausalt öeldes ei ole kunagi proovinud konkreetselt kükke kangiga teha. Jalgade treenimiseks kasutan muid masinaid.
  9. Toidulisandid?

    Kui siis toidulisandites rääkida siis ise olen nüüd kasutanud MASS2-te ja MUSCLE+-ssi umbes 2-3kuud: Eriti pole küll aru saada, et neist kasu oleks, aga küll ta pikema aja jooksul hakkab rohkem välja paistma. Kui treeningutest rääkida siis on kava kõvasti muutunud.....on reljeefi-, massi- ja jõutsüklid jne. Hetkel kaal 80-85kg ja 120kg lükkasin rinnalt ülesse!
  10. Toidulisandid?

    Alguses ma tegin 1-2 aastat vähe trenni ja ei olnud põhjust asju uuridagi netist. Ja see kava, mis siin üleval on, on peaaegu aasta aega vana. Hetkel käin jõusaalis 2-4 kordnädalas ja kava on vägagi muutunud. Ja asju uurin netist nii palju, kui arvan, et on vajalik ja hetkel olen oma kava tulemustega rahul.
  11. Toidulisandid?

    Olen veel elus Aga otsustasin, et toidulisandeid ei kasuta! Ja treeningukava tegin ise ümber ja olen tulemustega rahul.
  12. Toidulisandid?

    Andke siis soovitusi, mis selle kavaga teha, aga harjutused võiks samaks jääda ja kordused kah.Põhimõteliselt saab muuta ainult harjutuste järjestust.Või, mis?
  13. Toidulisandid?

    Tegelikult olen ma päris palju jooksutrenni teinud, aga see oli kunagi ammu. Kehalisekasvatuse tundide väliselt käisin viimati jooksmas vist umbes 2-3 aastat tagasi. Ausalt öeldes ei olnudki jooks anaeroobne, vaid viga oli pistmises. Ja noh nagu esimene kord ikka võtsin väga rahulikult.
  14. Toidulisandid?

    to inside14: Jah, õige mõte! Minna jooksma. Olen isegi kuulnud, et liigne jõusaal ja veel kasvavas eas on südamele koormav. Tegelikult olen plaaninud ammu juba jooksmas hakkata käima, aga pole aega leidnud. Täna siis käsin jõusaalis ära ja otsutasin jooksma minna. Peaks olema nagu aeroobne, aga oli rohkem anaeroobne(ilma õhuta). Kõige hullem tegelikult ei olnudki, aga poole maa pealt hakkas pistma see nüüd küll mõnu ei olnud, aga jooksin lõpuni. Jooksu pikkusek oli umbes 3-4km. to Fre: Kunagi kui alustasin siis tegin trenni sellisete raskustega: *Esimen harjutus-----Raskus-----20kg---8korda--kolm seeriat *Teine harjutus-------Raskus-----45kg---8korda--kolm seeriat *Kolmas harjutus-----Raskus-----8,5kg---8korda--kolm seeriat *Neljas harjutus------Raskus---45-50kg---8korda--kolm seeriat *Viies harjutus--------Raskus---tegin ilma raskusteta---30korda---kolm seeriat *Kuues harjutus-------Raskus--seda harjutus alguses polnud *Seitsemes harjutus--Raskus---seda harjutus alguses polnud *Kaheksas harjutus---Raskus---seda harjutus alguses polnud *Üheksas harjutus----Raskus---seda harjutus alguses polnud *Kümnes harjutus----Raskus----seda harjutus alguses polnud Tegin ka muid harjutusi---alaseljale ja muud aga praegu olen nendest loobunud---aja puuduse tõttu. to jrx: Mis mõttes harjutusi vahetama, kas raskusi? Tegelikult ongi kuues harjutus kükide variatsioon. Vähemalt minu arust.
  15. Toidulisandid?

    Trenni teen rohkem selleks, et ennast vormis hoida ja sest see meeldib mulle. Aga natuken tugevam ja suurem võiks alati olla.Samas see probleem on tõesti, et ülakeha saab rohkem trenni, kui alakeha. Võib-olla hakkan jooksmas käima-----kui aega leian. Aeroobset?Mis sa sellega mõtled? Jõusaalis olen käinud umbes kuskil kaks aastat küll, aga kui ma alustasin siis käisin üks kaks korda nädalas ja raskused oli tunduvalt väiksemad. Hästi mäletan, et tegin rinnalihastele trenni 45kg-ga.Harjutusi oli ka vähem. Toidulisandite kohapealt küsiks, et mida neist võtta valke või midagi muud? Ja kas neil on ka kõrvalnähud või tekitavad sõltuvust, või midagi taolist?
×